Eveniment exclusiv Desprecopii-De4kids - nr.4
Raspunsuri - Pagina 3
kid spune:
Vroiam sa atasez si o poza cu jr, insa nu am reusit, asa ca am trimis pe mail, sper sa nu fie nici o problema...
alinuk spune:
vin eu cu niste
www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157630178192954/detail/" target="_blank">imagini de la fata locului
fetelor ma bucur ca ne-am vazut, cu unele dintre voi chiar revazut
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
clip party 1 iunie
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
si mai jos un feedback personal...
Aceeasi atmosfera prietenoasa, aceeasi bucurie pe chipurile copiilor la o noua intalnire cu Zana Maseluta.
Parteneriatul DE4kids cu desprecopii.com se dovedeste in continuare extrem de util si educativ atat pentru micuti cat si pentru parinti. Am avut onoarea sa ma aflu printre ei si sa constat o data in plus daca mai era nevoie ca orice detaliu conteaza atunci cand iti propui sa ai succes. Iar DE4Kids se intrece pe sine si ne incanta cu felul in care reuseste sa organizeze un nou Happy Visit de succes.
Totul a fost programat pana la detaliu...
In cadrul workshopului organizat pentru parinti, medici stomatologi au prezentat ultimele noutati din domeniul stomatologic, timp in care micutii prin povesti frumos ilustrate au descoperit rand pe rand care sunt prietenii cei mai buni ai dintisorilor, ce ii face fericiti sau ce ii face sa fie uneori si necajiti, de cate ori e bine sa se spele pe dinti pe parcursul unei zile, etc
Asadar iata-ne nerabdatori in fata marii intalniri cu... Zanele Maselutza...am gasit cate una in fiecare dintre cele trei camere in care aveam sa descoperim multe surprize: acvarii cu pestisori, picturi pe pereti cu personaje preferate din desene animate si desigur cum functioneaza scaunul stomatologic, cat de harnic este Setila si nu in ultimul rand daca micutii au sau nu carii plus recomandarile aferente fiecarui caz in parte.
Speram ca si micile cadouri pentru parinti si copii au fost apreciate, iar baloanele cu ratusca DC au fost clar la mare cautare, fiecare copilas personalizandu-si balonul.
Parteneriatul cu De4Kids e o poarta deschisa pe care ar trebui sa o cunoasca fiecare parinte responsabil.... iar voucherul oferit pentru membrii desprecopii.com nu e deloc de neglijat!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
clip party 1 iunie
Nimic nu-i intamplator!