Eveniment exclusiv Desprecopii-De4kids - nr.4

Eveniment exclusiv Desprecopii-De4kids - nr.4 | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/Images/Upload/dinti2.jpg" border="0">

Eveniment exclusiv Desprecopii-De4kids - nr.4
dragi parinti,

Dupa succesul purtat de editiile 1 si 2 din Bucuresti si 3 in Iasi, a evenimentului Exclusiv Desprecopii-De4kids va invitam cu drag la editia nr 4. Evenimentul este exclusiv si se desfasoara doar pentru membrii inregistrati ai comunitatii Desprecopii.com

Data evenimentului: sambata 16 iunie 2012.

Va invitam la un eveniment special si exclusiv Desprecopii-DE4KIDS

Locul de desfasurare:
Clinica DENT ESTET 4 KIDS
adresa: •Str. Av. Mircea Zorileanu nr. 62 B, Bucuresti
telefon: 0755 60 20 20

Data si ora:
sambata 16 iunie 2012 - ora 11 (pana la ora 16.00)

Cine este invitat:
Evenimentul se adreseaza parintilor cu copii intre 5 si 10 ani.
Evenimentul este exclusiv (pentru maxim 15 familii) si de aceea, trebuie sa va grabiti sa va inscrieti si sa fiti sigur ca veniti pentru a nu ocupa locul altei familii.

Agenda
- Prezentare interactiva pentru parinti despre clinica si problemele dentare posibile ale copiilor
- "Trenuletul Fermecat" - un tur organizat pentru copilasi in care este vizitata clinic, respectiv cabinetele unde sunt realizate tratamentele dentare;
- "In vizita la Zana Maseluta" - o consultatie Gratuita pentru fiecare copil, medicul pediatru fiind de fapt „Zana Maseluta”;
- "Sa desenam o maseluta" - desen realizat si colorat de catre copii sub coordonarea psihologului si a medicului care vor expune câteva informatii despre igiena dentara;
- "Scrisoare cu sfaturi din partea Zanei Maseluta" - acest document va contine statusul dentar al fiecarui copil pe care sunt semnalate cariile si zonele pe care este prezenta placa bacteriana - deci zone în care periajul nu este realizat corect;
- "Cum ne periem corect dintsorii" - expunerea teoretica si exercitiu-simulare a tehnicilor corecte de periaj ;
- Surpriza din partea Zânei Maseluta si Desprecopii – un cadou pentru fiecare copil, care sa le reaminteasca de vizita la medicul stomatolog si un mic concurs cu premii DC pentru parinti.

Inscrierile se fac prin email la adresa: info@desprecopii - cu nume complet, nr de telefon si nr de copilasi cu care veniti. Tinand cont de faptul ca este un eveniment exclusiv, inbscrierile se vor incheia cand vom avea numarul maxim de participanti - asa ca, grabiti-va.---

Despre evenimentele exclusive - anterioare - pentru comunitatea Desprecopii, puteti citi:
www.desprecopii.com/info-id-7510-nm-O-intalnire-Desprecopii-la-clinica-Dent-Estet-4-Kids.htm" target="_blank">O intalnire Desprecopii la clinica Dent Estet 4 Kids
www.desprecopii.com/info-id-7552-nm-Intalnirea-cu-Zana-Maselutza.htm" target="_blank">Intalnirea cu Zana Maselutza
http://www.desprecopii.com/info-id-7552-nm-Intalnirea-cu-Zana-Maselutza.htm
www.desprecopii.com/info-id-7674-nm-Intalnire-cu-Zana-Maseluta-la-Iasi.htm" target="_blank">Intalnire cu Zana Maseluta la Iasi

Asadar, va asteptam inscrierile la adresa: info@desprecopii.com cu nume complet, nr de telefon si nr de copilasi cu care veniti.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

mai sunt 12 locuri.
grabiti-va cu inscrierile.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Mai sunt 10 locuri disponibile!

Mergi la inceput

Mai sunt 9 locuri disponibile :)

Mergi la inceput

mai sunt 8 locuri disponibile - nu ratati un eveniment atat de util si gratuit.

Mergi la inceput

mai sunt 6 locuri disponibile - grabiti-va.

Mergi la inceput

Am pus temporar acest topic la generale pentru ca am impresia ca nu este vazut bine si mai sunt doar cateva zile de inscrieri la acest eveniment special.

Mergi la inceput

Incepem ultimele strigari! Cine doreste sa participe, sa se grabeasca cu inscrierea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna dimineata.
Mai sunt locuri? Vreau si eu sa vin cu fiul meu de 5 ani si 2 luni.Ar fi super cu atat mai mult cu cat s-a lovit zdravan pe 01.06 si are un incisiv luxat si ar trebui sigilat. O ocazie unica sa se familiarizeze cu atmosfera

Mergi la inceput

buna Martutza- te-am pus pe lista oficiala.

Mai sunt 3 locuri asa ca grabiti-va cu inregistrarea, e pacat sa pierdeti asa o oportunitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Daca mai sunt locuri, as vrea sa vin si eu cu juniorul...

Mergi la inceput