Eveniment exclusiv Desprecopii-De4kids - nr.4
Raspunsuri - Pagina 2
desprecopii spune:
kid - trimite email la adresa: info@desprecopii.com
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
desprecopii spune:
speram ca v-a placut evenimentul!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
martutza spune:
Buna seara.
Se pare ca imi revine mie onoarea de a scrie prima impresii de la eveniment.
Trebuie sa v aspun ca din punctul nostru de vedere (al meu si al fiului meu ) a fost SUPER. Atmosfera l aclinica este foarte placuta,prietenoasa,menita sa-i faca pe cei mici sa se simta bine.
Cadrele medicale tinere si foarte amabile au reusit sa-i convinga p ecei mici sa stea cuminti la consultatie (m-a incantat felul in care doamna director l-a convins pe Victor sa se aseze pe scaun in conditiile in care el e foarte retinut la astfel de experiente si curajos pana ajunge la fata locului ).
Evenimentul a durat mai putin decat era scris aici ceea ce a fost in final un plus deoarece sunt sigura ca nu ar fi rezistat nimeni 4 ore.E totusi o clinica medicala cu spatiu limitat chiar daca afara copiii se simteau in elementul lor in leagane,in interior nu puteau sta 4 ore.MA bucur ca nu i-amspus lui Victor de desenul cu maselutza caci m-ar fi bombanit ca nu am desenat acolo.Din experienta mea in organizarea evenimentelor cu mai multi copii pot spune ca e mai bine sa nu-i informam despre tot ceea ce ne-am propus sa facem deoarece nu reusim intotdeauna sa ne tinem de program cand vorbim de grupuri mari (peste 10 copii e deja mult)de copii mici cu varste intre 3-7 ani.A fost acolo si Praslea Theodor de 3 ani care a fost cumintel si haios si cretzulina Monica,tot o micuta de vreo 3 ani care a stat cuminte,Clara,Petru si multi alti copii carora nu am reusit sa le retin numele. Toti copiii au fost draguti si cooperanti si deliciul de final cu fructele si cadoutzele cred ca au produs incantarea tuturor copiilor.Eu ca mama am avut ceva de invatat si sunt sigura ca repetarea unor astfel de evenimente nu va face decat sa ne ajute in cresterea copiilor asa cum ne ajuta DC de multi ani.
Va multumesc pentru aceste ore frumoase si educative.
Multumesc Alinuk pentru initiativa si prezenta.Esti o persoana calda si inimoasa si te felicit pentru ceea ce faci.Baietii tai au un exemplu demn de urmat.
O seara placuta tuturor.
desprecopii spune:
Alinuk, ca intotdeauna, reprezinta DCul cu mare succes. Bravo Alina!
desprecopii spune:
draga martutza, multumim pentru relatare.
E foarte important sa primim feedback de la aceste evenimente pentru a sti ce putem imbunatati data viitoare.
_Ralu_ spune:
Si noua ne-a placut la eveniment.
Desi cunosteam clinica, timpul petrecut a fost placut.
Alexia a fost f incantata, eu am aflat lucruri noi si importante.
Alinuk a fost f draguta, si s-a descurcat de minune cu copiii
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
Alex@Sara spune:
Si noi suntem pacienti cu state la clinica,dar am participat cu mare drag la aceasta intalnire si ne a placut.Si copiii au fost incantati de Zana maseluta,dar baietelul tot nu a putut sta cum trebuie la control-interventiile ce le are facute au fost sub anestezie totala,dar fetele au fost papusele cat de cumintici au stat.Si din nefericire piticei i a fost descoperite doua cariute,desi am fost la control de nici 3 luni.Are pb de demineralizare si uite cat de repede pot aparea si evolua cariutele in cazurile acestea.Ne vom programa zilele care vin,sa rezolvam problema si vom continua sa metgem cu mare drag(sper ) .
Iar Alinuk...cred ca si a gresit cariera...organizatoaee de evenimente trebuia sa se faca .
Multumim pentru tot si continuati tot asa
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
sirimie spune:
Noua ne-a placut, a fost interesant. Nu stiu exact ce le-a zis copiilor doamna doctor dar de atunci mananca cum mai multa placere fructe :)
In timp ce copiii ascultau povesti cu masele un medic ortodont si un stomatolog au facut o prezentare noua adultilor care mie mi s-a parut foarte interesanta si cu o gramada de lucruri pe care nu le stiam. Am vazut tipurile de aparate dentare, ce inseamna sigilare, detalii despre dinti si alimentatie sanatoasa. Sincer unele lucruri nu le stiam, de exemplu ca se curata dintii daca musca din fructe sau legume si ca dintii de lapte cad usor daca musca din fructe sau legume cu ei. Pentru noi e subiect fierbinte pentru ca deja iese al doilea dinte definitiv fara ca cel de lapte sa fi cazut.
Ulterior au fost pe scaun si am vorbit cu un medic stomatolog. Nu avem nici o carie dar cu Vladut mergem de urgenta la stomatolog saptamana asta.
Mi-a placut si clinica, facuta special pentru copii, cu multe jucarele si acvariu de pesti. Am primit si cadouri, copiii de la zana maseluta si de astia mari de la desprecopii . Multumim .
Alinuk a organizat si de data asta ireprosabil
kid spune:
Foarte, foarte frumos a fost!!! Ma bucur nespus de mult ca am avut ocazia si am reusit sa ajungem si noi.
Alinuk, ca intotdeauna, foarte primitoare si calda ,multumim, juniorul s-a acomodat imediat si a fost incantat de tot ce s-a intamplat acolo. Tot personalul de acolo mi s-a parut foarte profesionist si cu multa dragoste pentru ceea ce fac si pentru copii, clinica foarte atragatoare pentru cei mici, cu toate jucariile, pestisorii, magnetii, (daca mai era si un topogan la locul de joaca, nu-l mai luam pe junior de acolo...asa spune el...:))
Azi, cum s-a trezit, mi-a spus ca vrea iar in vizita la zana maseluta...
Daca pe drumul spre clinica juniorul spunea cu voce tremuranda ca nu vrea sa-i faca nimeni nimic, dupa consultatie, cu greu s-a dat jos de pe scaun si a inceput: mami, vreau plomba, vreau plomba!!! Avem nevoie de 2 plombe, asa ca vom vedea cum se va comporta si atunci... ne vom face programare. Si in timpul consultatiei a fost captivat, cu greu a raspuns la intrebarea pe care i-a pus-o alinuk....
Informatiile mi s-au parut si mie foarte utile, din pacate, pana acum, nu consideram ca si dentitiei temporare ii trebuie acordata foarte multa atentie, decat in cazul in care sunt probleme mai serioase (sa-mi fie rusine!)
De asemenea, Vladut acum insista sa fiu si eu de fata cand se spala pe dinti, minim de 2 ori pe zi, sa fie sigur ca se spala corect, foloseste si apa de gura, trebuie sa incepem sa folosim si ata dentara. Am fost surprinsa realmente cand mi-a spus ca nu mai vrea asa multe dulciuri, caci nu le fac bine la dintisori si la maselute
Pacat ca nu ma prea pricep la scris, am fost foarte impresionata de eveniment , pentru mine de cand ma stiu mersul la dentist a fost o trauma....
Daca se va putea, voi reveni cu impresii si dupa tratamente; si, desigur, ii voi informa si pe parintii pe care ii cunosc de existenta clinicii si de experienta noastra.
Multumim