Calendarul gradinarului vesel (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Nici tu nu vezi linkul meu? Nu stiu ce se intampla...

PS - deschideti cumva cu Explorerul? Incercati Modzila sau Google chrome

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

nici eu nu vad poza cu irisii.
mai pune o data linkul ca altfel nu te cred :))

Mergi la inceput

Tot nu-l vedeti? dar alte dati cand v-am pus legatura ati putut deschide...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

georgia, nu merge linkul si eu deschid cu google chrome! Altadata mergea :D!

Gradina mea este inundata, in afara de rosii cred ca nu va mai supravietui nimic. Noi nu am nivelat terenul si oricum era zona mai joasa, asa ca ieri a fost sotul si mi-a spus ca este totul sub apa.

Mazarea nu stiu ec sa zic cu ea, a crescut multa si subtire, dar nu are nici o floare.
Mi-au iesit 4 fire de leustean, anemice, dar sper ca anul viitor vor deveni tufe...ca am vazut la celalalt subiect ca sunt totusi norocoasa ca au rasarit!

Mararul a iesit mult si a ramas cam de 15 cm, nu mai inainteaza.

Ni s-a uscat parul, ceilalti pomi, merg bine.

Am ramas datoare cu poze, dar am zis sa mai fac ( cum am fost numai pe ploaie, nu am mai reusit sa fac nimic), ca cele care le am nu sunt relevante :).

Oricum este junla la mine in curte, unde nu este apa, a crescut o iarbaaa....

A, si ardeii, merg foarte prost, iar pepenii nu au rasarit deloc, i-am pus de doua ori.Macar, am marar, patrunjel, ceapa si salata...daca or mai rezista la tata ploaie!

Lumea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Linkul de la georgipuia continea un 2 puncte la sfarsit ":". Stergeti-le si o sa vedeti poza.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

liviana, multumesc!
georgipuia nu ne-a pacalit :) crinul ei e intr-adevar f frumos :)

Mergi la inceput

Trebuia sa existe o explicatie.. nu? Dubios este ca la mine acceseaza linkul direct si nu vad cele 2 puncte... Ah tehnica asta...

Inbox asa de rau a fost la voi?Eu zic ca or sa-si revina si anemicele... sa dea soarele si caldura si dupa atata apa de ploaie... se vor intrema... rosiile si capsunile noastre au crescut maricele, prunele atarna greu, dar frunzele sunt pline de un purice verde... nu am repetat stropirea urmeaza... tata zicea ca rosiile de la tara ca au deja fructe cat o maslina...

Am bobocei la un trandafir urcator cu frunza pitica si floricele mici roz in buchete... gladiola tavalita de catea pare sa-si fi revenit, iar trandafirul pui mic la care ii rupsese cateaua bobocul... nu e rupt de tot, sta intr-o vena, dar pare sa-i fie ok si asa... s-a indreptat bobocul spre soare...

Ce bine ca nu mai ploua....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

intrebare 1 : pe bobocii de trandafir am vazut niste paduchi verzi....cu ce sa-i stropesc?

intrebare 2 :si pe tijele bobocilor de dalii am vazut niste paduchi albastrii,lati, peste care tropaiau vesele niste furnici in sus si in jos....ce sa folosesc pt stropit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Bonsai nu stiu sa te sfatuiesc, cu siguranta gasesti ce-ti trebuie la un magazin de specialitate (sau bio cu solutii cu piper, ardei iute, sau macerat de urzici), insa ce am citit in Marea carte (cum ii spun eu la cea recomandata de Bnica) este faptul ca furnicile nu sunt bune. Eu credeam ca ele mananca puricii (pt ca acolo unde sunt purici de obicei vezi si furnici) insa ele de fapt ii mulg - exact! Oribil! Asa ca fiti fara mila.
La mine arata tare rau rosiile, oare mai gasesc acum rasaduri pe undeva? (care sa nu fie imbatranite)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

si eu credeam ca daca apar furnicile,scap de ei ,dar mi se parea ca sunt totusi cam multi....

Mergi la inceput