**Prichindei nazdravani 2008!** (25)
Raspunsuri - Pagina 9
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MarianaPop Fetelor, le-ati luat ceva copiilor de 1 iunie ? _ Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita **Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim** |
Nu le-am luat nimic inca. Ai ceva idei?
MarianaPop spune:
Eu la www.lidl.ro/cps/rde/xchg/SID-77E0ACB4-A29B762F/lidl_ro/hs.xsl/index_11180.htm" target="_blank">asta ma gandeam...
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MarianaPop Eu la www.lidl.ro/cps/rde/xchg/SID-77E0ACB4-A29B762F/lidl_ro/hs.xsl/index_11180.htm" target="_blank">asta ma gandeam... _ Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita **Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim** |
A, da super oferta... am vazut reclama la tv. Cred ca tot la hainute ajung si eu ca de jucarii nu mai avem loc prin casa.
nyny spune:
Educatoarea planificase de ziua lor o iesire in parc la "desene pe asfalt" dar din cate am auzit de maine se intorc ploile deci nu stiu daca vor reusi. Era frumos daca aveam unde sa-i ducem la un teatru de papusi, circ, ceva... dar cum nu avem... asta e!
eladea2005 spune:
Dragi mamici de prichindute si prichindei, va invitam cu drag sa ne vizitati la 2prichindei...sunt sigura ca veti gasi ceva care sa fie pe placul vostru:)
Urmeaza multe noutati in curand...:)
O zi superba sa aveti!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
alina_satena spune:
Le-au dat de la gradinita cadouri de 1 Iu8nie, o jucarie de plus mare, ciocolata o cutie de ciocolata Laura o cutie de Finety niste prajituri o punga de Cheerios si mai multe Deliaei ii place jucaria
MarianaPop spune:
Buna dimineata !
e pregatita! Va astept la una...alta...
Nyny, poate totusi o sa fie timp frumos . Cei de la meteo uneori se mai inseala.
Alina, bravo celor de la gradi. Un gest frumos...e normal sa aleaga jucaria....
Eladea2005, multumim pentru invitatie !
Sa va spun ca azi la job am o munca de sisif...? Am de verificat o procedura de vre-o 100 pag....Incep cu o pauza de cafea....
...
Va doresc o zi insorita !
nyny spune:
Neatza.. si sarumana de cofee Mariana. Sa ai spor la puricat.
Alina chiar consistent cadoul Deliei. Frumoasa initiativa, probabil ca au avut un sponsor care s-a oferit sa faca asta... ori au platit parintii?
Eu simt ca nu-mi mai revin cu somnul.. vreau si eu o dimineata in care sa ma trezesc de buna voie si nesilita de nimeni la ce ora vreau, ca de aproape 2 saptamani ma culc dupa 12 noaptea, am si pierdut vreo 3-4 nopti in intervalul asta (ba cu febra, ba cu diareea, ba cu tusea.. lui David) si cum spuneam... simt ca nu-mi mai revin cu somnul.