**Prichindei nazdravani 2008!** (25)
Raspunsuri - Pagina 8
alina_satena spune:
Imi pare rau sa aud aceste lucruri Mariana, incearca sa yi explici ca nu vrei sa fii ajutata ca preferi sa iti faci treburile in ritmul sin felul tau. Ca din cate vad te ajuta doar ca sa iti scoata ochii
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Imi pare rau sa aud aceste lucruri Mariana, incearca sa yi explici ca nu vrei sa fii ajutata ca preferi sa iti faci treburile in ritmul sin felul tau. Ca din cate vad te ajuta doar ca sa iti scoata ochii http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Ce spui tu acolo...ii tot explic de aproape 17 ani...da' n-are urechi sa auda .
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor !
Doreste cineva o ? Poftiti de serviti !
Biculina e mai bine, azi noapte nu a tusit deloc . Totul i se trage de la inghetata pe care a "infulecat-o" saptamana trecuta.... Acum, parca, trecem mai usor peste raceli . Se vede ca a crescut.... Eiii...nu mai e mult pana la 6 ani si nu vor mai fi episoade de viruseala asa dese .
Fetelor, voi nu v-ati saturat de ? Nu stiu frate, am ajuns sa bucataresc in fiecare zi.... Aseara am facut snitele din piept de pui si placinta cu spanac, azi mi-am propus sa fac piftelute din carne de pasare si paine wassa, pentru pranz avem mazare cu copanele de pui, in we gatesc ca disperata 4 feluri de mancare si desert, cred ca avem o problema.... Trebuie sa mai trecem si pe salate....
Va doresc o zi buna ! La noi a venit soarele....
alina_satena spune:
Eu m-am saturat de toate.
De o saptamana jumatate directoarea ma ameninta ca nu o mai primeste la gradi daca nu platesc gradinita pe luna mai
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Eu m-am saturat de toate. De o saptamana jumatate directoarea ma ameninta ca nu o mai primeste la gradi daca nu platesc gradinita pe luna mai http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, ! Din pacate trebuie sa te conformezi cerintelor impuse. Noi avem deadline-ul pe 15 ale lunii si fac tot posibilul sa nu depasesc data respectiva.
nyny spune:
Neatza...
Mariana sarumana pt cofee. Ma bucur ca sunteti mai bine... Aoleu mama da' gatesti nu gluma. Pt noi gateste mama soacra dimineata cand suntem la serv, noi doar ne batem capul cu meniul... si e asa de greu cateodata sa ne hotaram. A nu se intelege nu imi place sa gatesc, imi place dar n-am ce face, trebuie sa ma adaptez. Castig pe partea cealalta.. ca timpul pe care l-as fi ocupat in bucatarie il petrec cu kinderii mei.
Alina urata situatie. Imi pare rau ca trebuie sa va confruntati cu asa ceva.
alina_satena spune:
Am facut rost de bani i-am cerut soacrei mele imprumut cu toti mochii scosi dar hnu am ce sa fac ma fac frate si cu naiba pentru copilul meu, doar ca al meu sot s-a obisnuit sa cersesc eu nu sa se gandeasca el ca copilul lui mai merge la gradinita si mai are nevoi
MarianaPop spune:
Salutare Nyny ! E bine sa ai un ajutor neconditionat! kinderilor!
Alina, bine ca ai rezolvat pana la urma. Nu "cersesti" ci doar ii iei cu imprumut...