**Prichindei nazdravani 2008!** (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Nyny, ! Bravo, ma bucur ca sunteti mai bine . Bine ca si-a revenit Dav la burticutza .

Alina, . Stiu ca nu ai alta posibilitate, parca trebuie sa te duci la tipa respectiva, nu ?

Offf si ploua in continuu.... Deseara iar ma asteapta partide de table si carti....
O perla de-a Biancai...se comenta la "Agentul VIP" de Mandinga, la care Bianca spune..."Mami stii ca Mandinga e un produs?"....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Da vineri trebuie sa ma duc la curatenie si seara e petrece DC de ! iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

,am intrat si eu sa sorb o gura de cafea.Si noi suntem bonlavioare,dar nu asa tare,mergem la gradi.Si eu sunt cu gatul,abia ma misc.Nu-mi mai ajunge timpul,am casa vraiste,lucruri de calcat,toate astea ma strang de gat.Si naveta du-te vino de la Deva de 2 ori pe zi...Si o vreme de cacao...Acum e soare,dar nu cred ca pentru mult timp.Insanatosire grabnica puiutilor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

,am intrat si eu sa sorb o gura de cafea.Si noi suntem bonlavioare,dar nu asa tare,mergem la gradi.Si eu sunt cu gatul,abia ma misc.Nu-mi mai ajunge timpul,am casa vraiste,lucruri de calcat,toate astea ma strang de gat.Si naveta du-te vino de la Deva de 2 ori pe zi...Si o vreme de cacao...Acum e soare,dar nu cred ca pentru mult timp.Insanatosire grabnica puiutilor.

tatiana

Tatiana, sanatate multa !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Da vineri trebuie sa ma duc la curatenie si seara e petrece DC de ! iunie

http://alinahandmade.blogspot.com/

Distractie placuta ! Parca ati fost si anul trecut, nu-i asa ?

Mergi la inceput

Da am fost si anul trecut si a fost superb,Deliei i-a placut si vrea sa mergem si anul asta neaparat

Mergi la inceput

Mariana am vazut astazi la stiri ca la voi pe o strada din Galati s-a format un crater de 10 metri diametru si ma gandeam ca stii tu pe unde este.
Am tras o calcatura ca daca mnaine o duc la grtadi sa aibe haine curate si calcate

Mergi la inceput

Citat:

Mariana am vazut astazi la stiri ca la voi pe o strada din Galati s-a format un crater de 10 metri diametru si ma gandeam ca stii tu pe unde este.
Am tras o calcatura ca daca mnaine o duc la grtadi sa aibe haine curate si calcate

Nope, nu-s de-acolo ci din imprejurimi . Doinita sigur ar fi stiut. Bravo mami, sa ai spor in continuare ! Eu luna asta am fost o doamna..., mi le-a calcat socrela.... Nu am fost de acord dar asta e, faptul era deja consumat, se pot intampla multe in lipsa ta de-acasa .

Mergi la inceput

Mariana am crezut k stii,bibne macar ca ti le-a calcat te-a mai scapat, chiar daca nu ti le-a calca6t cum calci tu gestul conteaza.
Eu nu am asa ajutor.

Mergi la inceput

Citat:

Mariana am crezut k stii,bibne macar ca ti le-a calcat te-a mai scapat, chiar daca nu ti le-a calca6t cum calci tu gestul conteaza.
Eu nu am asa ajutor.

Eeei Alina...orice ajutor din partea ei se intoarce ca un bumerang impotriva mea.... Intr-adevar am mai salvat timp pentru altele dar preferam sa nu ma ajute .
Si asa ce ploua...dezolant, demoralizator...si alte alea...

Mergi la inceput