**Prichindei nazdravani 2008!** (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Nyny, mai este...!
Ganduri bune si de la noi !
Pai si noi...nu e fair sa facem nota discordanta, nu ? La noi a debutat cu muci f. putini si episoade rarute de tuse. Da' tusea e ca in reclama cu "mucosolvan".... Sper s-o rezolvam cu naturistele...

Mergi la inceput

Buna dimineata !

Poftiti la ! Am facut multa ca sa ramana si pentru mai tarziu .
Eu sunt cheauna. Mandruta a tusit toata noaptea si parca nu era de ajuns pentru mine am mai avut si concert de sforaituri de la omu'.... Dimineata avea temperatura asa ca azi pas la cresa si via la "doctoreasa" ca are program de dimi.... Eu trebuie sa stau pe baricade la munci, poate reusesc sa plec mai devreme. La noi ploua in continuu de ieri. Si ce ploaie si frig...brrr...si ne mai miram dc racesc copiii...

o zi linistita si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Si noi astazi vom face o vizita Doctorei pentru ca tuseste foarte raucurge nasul cu febra si tot ce se poate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Si noi astazi vom face o vizita Doctorei pentru ca tuseste foarte raucurge nasul cu febra si tot ce se poate

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, ! Sanatate multa Deliei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza fetele..

Ma bag la cafea, sarumana Mariana. Sorry de noapte agitata.

Alina nici o imbunatatire? Sanatate Deliei!

La noi s-a oprit ploaia momentan dar ma astept sa inceapa iar ca prea e negru cerul. Partea mai nasoala e ca ne cam ploua in cap la serv. Trebuie reparat acoperisul.. dar sa vedem cand ca se tot anunta vreme nasoala si pt luna viitoare.

si sa avem o zi buna. Va astept cu vesti de la dr.

Mergi la inceput

Am sosit de la doctoreasa ne-a dat Keflex, Humex si Ketofdar maine o voi duce la gradi

Mergi la inceput

Nyny, ! Ce-mi place poza ta din avatar..., de fiecare data ma face sa zambesc. Kinderii cum mai sunt ?

Au fost la "doctoreasa" are rosu in gat, slava DD, n-are nimic pulmonar, i-a prescris tratament. M-am mai linistit.... Vroiam sa plec mai devreme dar bineinteles ca nu pot....

Ooops nasha cu infiltratiile..., de aici apar si sporii de mucegai.... Poate reusesti sa te muti in alt birou....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Am sosit de la doctoreasa ne-a dat Keflex, Humex si Ketofdar maine o voi duce la gradi

http://alinahandmade.blogspot.com/

Hai Doamne ajuta! Daca mergeti maine la gradi inseamna ca va faceti bine repede.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MarianaPop

Nyny, ! Ce-mi place poza ta din avatar..., de fiecare data ma face sa zambesc. Kinderii cum mai sunt ?

Au fost la "doctoreasa" are rosu in gat, slava DD, n-are nimic pulmonar, i-a prescris tratament. M-am mai linistit.... Vroiam sa plec mai devreme dar bineinteles ca nu pot....

Ooops nasha cu infiltratiile..., de aici apar si sporii de mucegai.... Poate reusesti sa te muti in alt birou....

_

Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**

Doamne ajuta si la voi. Bine ca nu-i nimic grav.

Poza.. si mie imi place, ma face sa visez. Kinderii sunt mai bine.. adica Marushca mai tuseste putin, se cunoaste ca e mai mare.. deja trece mai usor prin boala, azi am dus-o la gradi. Dav inca are o tuse uratica, dar ma bucur ca n-a mai facut febra si s-a reparat cu burtica ca prea am tras o saptamana intreaga.

Mergi la inceput

Eu o sa o duc maine pe Delia cu toate ca tuseste si ca yi curge nasu asta este nu am ce sa fac

Mergi la inceput