**Prichindei nazdravani 2008!** (25)
Raspunsuri - Pagina 5
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Fetelor va urez un week-end placut si calduros http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Asemenea si voua !
nyny spune:
Hop si eu la ceas de noapte...
Mariana imi pare rau ca nu am putut sa scriu mai devreme.. nu m-au lasat tazmanienii deloc. Grea perioada pentru voi.. stiu ca sunt cateva luni bune de cand o tot trageti asa. Rabdare si putere mami, sunt convinsa ca lucrurile se vor aseza cu timpul si te rog sa ma crezi ca nu spun asa doar ca sa te incurajez, chiar cred asta. Eu una te admir foarte mult pt felul in care te descurci si imi dau seama ca nu e deloc usor... esti o femeie puternica, la fel ca Alina spun si eu ca am invatat multe de la tine. In ceea ce priveste dramuirea banilor, asta cred ca e o problema generala in momentul de fata, criza asta ne doboara... in situatia voastra, cu sotul fara servici cu atat mai mult. Trebuie sa te bucuri in continuare de sanatate si de familia ta si ai incredere in DD, o sa apara un job si pt voi. Problemele nu vor disparea niciodata definitiv din peisaj... trec unele si vin altele. Asta-i viata, mergem inainte. Capul sus si cand simti nevoia mai varsa sacul aici.. stiu ca suntem putine si poate de multe ori ai impresia ca am parasit de tot casuta.. eu sunt prin zona chiar daca nu apuc sa scriu zilnic, de citit tot va citesc.
Alina
fug ca plange David
weekend placut va doresc
MarianaPop spune:
Buna dimineata !
Va astept la !
Brrr e cam frig si ce-o fi fost in capul meu dimineata...cu toate ca sunt in pantaloni nu mi-am luat dresurile si mi-s picioarele sloi....
Noi suntem cu putina tuse, consumam ceai de ceapa, sper ca va avea efect in urmatoarele zile.
Nyny, !
Va doresc o zi si o saptamana linistita !
alina_satena spune:
Si eu sper sa am o zi linistita, aici ploua de mqama fdocului , Delia e acasa cu mucii de roigoare cu tuse urata
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui alina_satena Si eu sper sa am o zi linistita, aici ploua de mqama fdocului , Delia e acasa cu mucii de roigoare cu tuse urata http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, sanatate Deliei ! Eu am noroc ca Biancai ii place gustul de la ceai...bleah...eu n-as bea sa ceva. I l-am innobilat cu miere de albine si o picatura de esenta de vanilie.
Nu stiu daca ai descoperit magazinul Lidl. Au produse super la pret si calitatea e excelenta. Ti-l recomand...eu cu 30 RON am luat o multime de produse.... Imi pare rau ca nu am lichiditati prea multe...au incepand de astazi o oferta super la imbracaminte copii (seturi de tricouri, pantaloni scurti si fustite)
alina_satena spune:
Mariana stiu magazinul Lidl au deschis unul acum ceva luni bune de zile sla 15 minute distanta de casa mea dar nu am fost asa incantata de preturi eu cu 30 de lei am luat 6 produse.
Am tras o repriza de aerosoli, niste Ketof de dimineata pentru tuse nbiste Tantum Verde pentru gat si uite asa astazi trag o fuga la medic, deoarece vineri trebuie sa merg la fata aia la curatenie
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui alina_satena Mariana stiu magazinul Lidl au deschis unul acum ceva luni bune de zile sla 15 minute distanta de casa mea dar nu am fost asa incantata de preturi eu cu 30 de lei am luat 6 produse. Am tras o repriza de aerosoli, niste Ketof de dimineata pentru tuse nbiste Tantum Verde pentru gat si uite asa astazi trag o fuga la medic, deoarece vineri trebuie sa merg la fata aia la curatenie http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Eu sunt multumita de produsele lactate Pilos, legumele congelate, foi de placinta, foietaj, faina, zahar, cascaval, produsele fainoase in schimb preparatele din carne, carnea, legumele si fructele proaspete sunt cam scumpe....
Offf...sanatate multa !
nyny spune:
Neatza... mai e cafea?'
Alina sanatate Deliei, poate nu se agraveaza. Noi am dat-o in weekend din dureri de burta direct in tuse, muci&co. Noroc ca la Mara a fost fara febra din fericire... spre deosebire e Dav... dar suntem spre bine zic eu..
Mariana si voi Brutus cu tuse?.. parca vine iarna Sanatate!