**Prichindei nazdravani 2008!** (25)
Raspunsuri - Pagina 4
alina_satena spune:
Adevarat s-a Inaltat.
Eu azi o tocana de ceapa cu aripi de pui.
Si ma enerveaza timpuu asta ca ploua si eu tre sa o iau pe Delia de la gradi
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Adevarat s-a Inaltat. Eu azi o tocana de ceapa cu aripi de pui. Si ma enerveaza timpuu asta ca ploua si eu tre sa o iau pe Delia de la gradi http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Noi mai avem de ieri cate o portie de "friptura" de fasole cu afumatura . Pentru cina m-am gandit la pachetele de primavara .
La noi e tot soare si au anuntat cod portocaliu. Nu stiu ce sa mai cred...
MarianaPop spune:
Buna dimineata !
N-a dat nimeni nici o pana la ora asta ? Cine doreste sa pofteasca !
La noi e o vreme de kko . N-am nici un chef de nici unele...am si o stare de nemultumire...offf...oricum n-are cine sa ma asculte .
alina_satena spune:
Mariana spune-mi mie ca eu te ascult, si eu sunt foarte suparata, am o masea umflkata bani nu am de medicamente , i-am cerut lu mama si ea cik nu are ca trebuioa sa imi pastrez bani
nyny spune:
Neatza si sarumana de cofee Mariana. Cum n-are cine sa te asculte? Baga mare aici..
Eu sunt acasa cu copiii zi. De dimineatza tot le fac ordine la jucarii ca sunt bulibasite rau... si ma enerveaza vremea asta ca nu putem sa iesim afara. E deja o sapt de cand ii tin izolati.
alina_satena spune:
Fetelor astazi iarasi o supa de legume si un pilaf cu aripioare de pui.Va invit la masa si va mai las si un ceai cu ghimbir si ceai verde
MarianaPop spune:
Alina si Nyny, multumesc !
Pfiu...am avut o traducere de mi-a iesit parul prin calciula... partea buna a fost ca mi-a mai trecut din ofof mai mai.Uite asa mai fac haz de necaz .
Ce sa spun...tind sa cred ca sunt o persoana puternica si nu ma pierd asa usor cu firea, doar is tauras, dar cateodata am impresia ca problemele ma depasesc si simt ca ma sufoc pur si simplu. Cauzele? Neajunsurile...singurul lucru important care ne-a ramas este ca suntem sanatatosi. Dar este oare de ajuns pentru o viata normala? Nu stiu...mi-as dori sa am strictul necesar fara sa ma strofoc de fiecare data sa impac si capra si varza si sa mai ramana si cateva firmituri. Dau din colt in colt cand e vorba de cheltuieli imprevizibile si nu mai spun ce mahnire am de fiecare data cand suntem invitati pe undeva (refuzam de fiecare data). Nici nu mai stiu de cand n-am mai iesit pe la o terasa.... Ca prietene de suflet va am doar pe voi, ca de cele reale m-am indepartat treptat si n-am la cine sa ma . Mi-e sila de oamenii care te judeca fara sa tina cont de toate aspectele. Poate o sa traiesc si eu timpul sa nu mai planific pana la ultimul banut. Sper si ma din tot sufletul ca omu' sa-si gaseasca ceva de lucru pentru ca se vor rezolva o mare parte din probleme. Pana atunci o trag tare si e al naibii de greu .
Nyny, sa ai spor la strans. Eu m-am lasat pagubasa. Le las asa in ordinea dezordonata a Biancai . Sunteti mai bine ?
Alina, ai capacitati telepatice? Chiar acum beau ceai de ghimbir amestecat cu ceai verde .
alina_satena spune:
Mariana fara urma de modestie iti spun ca de la tine am de invatat o multime de lucruri(ca de la toate fetele din aceasta casuta de fapt),eu iti spun sincer ca astazi nu am nici o mile de lei vechi in portofel, am noroc k mi-a luat mama medicamente bineinteles cu ochii de rigoare scosi pentru maseaua mea umflata.
Asemenea ma si eu la DD sa ma ajute sa trec cu bine peste toate si sa imi dea putere sa vad luminita de la capatul puterilorsper doar ca oamenii sa numai fie asa rai.
In legatura cu prietenele si eu tot doar pe voi va am, dar consider ca acum e greu sa mai dai peste oameni de bine care sa nu te judece si care sa vda exact omul care esti, nu sa judece doar la suprafata.
Astazi trag o calcatura si un in baie am terminat mai doar la mine in camera
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Mariana fara urma de modestie iti spun ca de la tine am de invatat o multime de lucruri(ca de la toate fetele din aceasta casuta de fapt),eu iti spun sincer ca astazi nu am nici o mile de lei vechi in portofel, am noroc k mi-a luat mama medicamente bineinteles cu ochii de rigoare scosi pentru maseaua mea umflata. Asemenea ma si eu la DD sa ma ajute sa trec cu bine peste toate si sa imi dea putere sa vad luminita de la capatul puterilorsper doar ca oamenii sa numai fie asa rai. In legatura cu prietenele si eu tot doar pe voi va am, dar consider ca acum e greu sa mai dai peste oameni de bine care sa nu te judece si care sa vda exact omul care esti, nu sa judece doar la suprafata. Astazi trag o calcatura si un in baie am terminat mai doar la mine in camera http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, !