**Prichindei nazdravani 2008!** (25)
Raspunsuri - Pagina 10
alina_satena spune:
Eu acum am ajuns acasa de la curatenie am platit doar o parte din banii d egradinita restu knd ia sotu salaru
Delia e incantata de cadoul repsectiv, mi-a spus educatoarea ca nu se schimba in pijamale la somn si am amenintat-o ca daca nu se schimba in pijamale nu va mai merge la gradi si sa apucat k plans decdi am tras concluzia ca yi place la gradi.
sa
Tre sa trag un rapid la mine acum sa
MarianaPop spune:
Nyny, ! Poate reusesti sa recuperezi din mers...Dorm kinder-ii, dormi si tu . Si eu ma simt obosita... psihic...tre' sa bag niste ceaiuri de linistire....
Alina, ! Parca spuneai ca te-ai imprumutat de la soacra ta.... Sau neuronu' meu.... S-ar putea sa fi plans ca o certi...Sa ai spor...
Mi s-au facut ochii floricele pe campii...
alina_satena spune:
M-am imprumutat nde la soacramea mea de banii kt am facut calcul si la gradinita mi s-a spus ca s-a marit norma de hranasi tre sa platesc ma mult
MarianaPop spune:
Yupiii...am terminat.... Mare noroc a avut "responsabilul"...avea deja o falca umflata....
Azi am decretat greva japoneza la bucatareala, intru doar sa mananc . Am in plan 2 spalaturi si... ajunge pentru azi.
alina_satena spune:
Vi le ofer cu placere sa stiti ca ceaiul este verde cu ghimbir.
Va astept sa mai povestim.
La Multi Ani prichindeilor
MarianaPop spune:
Doar atat pot sa spun...
LA MULTI TUTUROR PRICHINDUTELOR SI PRICHINDEILOR!
SA FIE SANATOSI SI VIATA SA LE OFERE TOT CEEA CE E MAI FRUMOS!
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Fetelor dar chiar num ai spuneti nimic? M-ati lasat singura http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Sunt si eu pe-aici dar nu reusesc sa ma mobilizez...sunt ravasita complet....
nyny spune:
La multi ani tuturor copiilor !!!
Sunt cam pe fuga. Revin mai tarziu... David cred ca-mi face o boala a copilariei ca s-a umplut de bubitze peste noapte.
Va , vb mai tarziu..
MarianaPop spune:
Buna dimineata !
Doreste cineva o ? Va servesc si o felie de tort diplomat cu fructe si cate un de sampanie. Duminica am implinit 17 ani de casnicie iar astazi sotul meu implineste 43 de ani.... Va astept si la o mica , cand aveti timp...
Alina, cum a fost petrecerea DC ?
Nyny, ! Cum e Dav? Ce boala a contractat? Nu a luat si Marushca ?
Noi suntem mai bine... dar tusea nu i-a trecut in totalitate.... Sa vedem ce ne mai spune miercuri. Azi Biculina si-a re-luat programul la cresa...
Pentru mine sfarsitul de saptamana trecuta a fost crunt.... Am avut un show de zile mari la job . Pur si simplu am fost dezarmata total...DD e sus si vede si le plateste la toti dupa cum merita. Am zis...
Va si va doresc o zi insorita!