**Prichindei nazdravani 2008!** (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Mariana,La multi ani pt.randunoi,sanatate,spor in toate!

Daria mea e cu febra 40 de sambata incoace.Am pus-o pe antib.,dar nu cedeaza deloc.Face din 6 in 6 ore febra.Azi o duc la dr.ca nu stiu ce sa-i mai fac.A inceput si Iarina,si eu sunt la pamant,zici ca face careva ceva.Nu prea mai am timp de calculici.Sa stiti ca mi-e dor de voi.Va pup,mai trag cu ochiu din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Mariana,La multi ani pt.randunoi,sanatate,spor in toate!
Daria mea e cu febra 40 de sambata incoace.Am pus-o pe antib.,dar nu cedeaza deloc.Face din 6 in 6 ore febra.Azi o duc la dr.ca nu stiu ce sa-i mai fac.A inceput si Iarina,si eu sunt la pamant,zici ca face careva ceva.Nu prea mai am timp de calculici.Sa stiti ca mi-e dor de voi.Va pup,mai trag cu ochiu din cand in cand.

tatiana

Tatiana, multumesc mult ! Iti doresc sa ai putere sa treceti cat mai repede peste perioadele grele . Si mie de tine ! Sanatate maxima atomicelor !

Mergi la inceput

E randul meu sa dau cafeaua si ceaiu fierbinte!Poftiti,delectati-va.E o vreme urata la noi,e frig tare,zici ca vine iarna.Hai sa va mai imbii la ceva,ca abia le-am terminat.Ardei umpluti,mazare cu pulpite de pui si o supa de rosii,asa mai de varaLa desert spun pasMa apuc imediat si de calcaturi,daca ma lasa atomicele,ca-s acasa.

Nyny,cum mai sunt kinderii?
Mariana,azi o duci pe Biculina la dr,sau am inteles gresit eu? Noi am fost ieri,are Daria herpangina,mi-a schimbat antib.si pentru tuse mi-a dat sirop de patlagina.
Sa aveti o zi usoara.

Mergi la inceput

Buna dimineata !

Chiar ma "desumflasem" ne-vazand pe cineva in casuta....

Tatiana, da' ce matinala ai fost la bucatareala.... Offf Doamne cand o sa scapam de sacaielile astea.... Asa este, mergem si astazi la control. Nu m-as mai fi dus dar vreau sa o mai asculte la plamani, pentru ca inca mai tuseste. Eu pentru tuse ii dau drajeuri de Stodal...am notat si siropul de patlagina.... Daria atunci cand tuseste are tuse productiva ? Ce sa-ti urez...calcaturi placute ! Sanatate atomicelor !

Ieri, m-am cam suparat pe printesa razboinica.... Iar a "ciocanit" o fetita la cresa pentru ca vroia sa se dea singura in balansoar.... Dupa de rigoare i-a cerut iertare doamnei si bineinteles fetitei, si mi-a promis ca nu mai face.... Astazi o sa descarc fotos de la 1 iunie....

In rest nimic interesant, astept...dar zau ca nu stiu cand va veni soarele si pe strada mea....

si o zi placuta!

Mergi la inceput

Am descarcat ...Ploua cu galeata si e intuneric de zici ca-i ora 19:00...

Alina, pe unde esti mami ?

Mergi la inceput

Frumoase poze Mariana,dar cam putine.Am gatat si eu de calcat,am adormit si atomicele,iau si eu o pauza.Daria are o tuse mai mult seaca decat productiva.Iarina o are productiva,se ineaca,nu poate respira.Le dau acelasi sirop la amandoua.Oricum,maine o duc si pe Iarina la dr.Mariana,capul sus,ca vine si soarele.Iti trimit de la mine ceva soare,cu toate ca e cam acoperit de nori de cateva zile.Si la propriu si la figurat.A rezolvat ceva sotul tau cu interviurile?

ciocaneste si Biculina pe cine poate si ea.Vezi daca nu i-ai mai facut o sora sau un fratior? La mine o ciocaneste Iarina toata ziua pe Daria.App,sti ce m-a intrebat Daria?Mami,cand imi cresti si mie un fratior in burtica sa ma joc cu el?Ca Iarina a crescut deja.M-a incuiat de tot.

Mergi la inceput

Tatiana, multumim ! Te intrebam de tuse ca sa vad daca ar merge siropul si la Biculina...Omu' n-a rezolvat nimic.... A "cazut" cu succes peste tot.... S-a inscris la un curs ca sa dea bine in CV. Asteptam.... Daria, scumpa de ea.... E prea tarziu pentru bb2. Ce sa fac daca am fost in urma cu toate.... Am foste colege care au copii de varsta majoratului....
Perle de-ale Biculinei...musca mushca si tantarul nu face miere...

Mergi la inceput

te doare mintea cand se apuca kinderii de perle.Ale mele pensuleaza toata ziua.Adica picteaza cu pensula,adica se pensuleaza cu acuarele pe maini,pe fata,pe haine,nu conteaza,pe ce apuca.Si am o groaza de haine patate

Mergi la inceput

Buna dimineata !

Ca de obicei...pe baricade si cu pregatita . Poftiti de serviti !

Am fost ieri dupa amiaza la "doctoreasa"...ne-a prescris sirop expectorant si acc100, vineri la control. Aseara am fost ochi si urechi la "Master chef"...intuiam cine va castiga.... In rest nimic interesant, am mai tras o cocatura...mi-am facut paine wassa, 3 "runde" de spalaturi...stiti voi...munci care nu se termina niciodata....

Va doresc o zi placuta !

Mergi la inceput

Munci care nu se vad niciodata,mai bine zis.Buna dimineata!Si eu m-am uitat la emisiune,chiar mi-a placut cine a castigat.La urma urmei Petru s-a dus ca sa castige trofeul,nu ca sa castige prieteni.Nu l-a interesat nimic.Si bravo lui.Fufa aia m-a enervat la fiecare emisiune cu rautatile ei,aseara murea de ciuda,nici nu a mai aratat-o.Cred ca spumega.In rest,o emisiune reusita,cum rar iti e dat sa intalnesti.

Eu inca nu o duc pe Iarina,o las pana marti,cand le duc pe amandoua la control.Mariana,pe cand concediu?Eu mai am 2 saptamani,deja am inceput numaratoarea inversa

Mergi la inceput