**Prichindei nazdravani 2008!** (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Munci care nu se vad niciodata,mai bine zis.Buna dimineata!Si eu m-am uitat la emisiune,chiar mi-a placut cine a castigat.La urma urmei Petru s-a dus ca sa castige trofeul,nu ca sa castige prieteni.Nu l-a interesat nimic.Si bravo lui.Fufa aia m-a enervat la fiecare emisiune cu rautatile ei,aseara murea de ciuda,nici nu a mai aratat-o.Cred ca spumega.In rest,o emisiune reusita,cum rar iti e dat sa intalnesti.
Eu inca nu o duc pe Iarina,o las pana marti,cand le duc pe amandoua la control.Mariana,pe cand concediu?Eu mai am 2 saptamani,deja am inceput numaratoarea inversa

tatiana

Totusi si Mimi si Alexandru meritau pe deplin . Ei 3 au fost printre singurii din concurs fara fite si cu talent la gatit. Pacat ca destinatia banilor castigati e alta . Andreea...ce m-am bucurat cand au eliminat-o....
atomicelor!
Suuuper...nici nu stii cand trece timpul . Eu am 2 sapt. incepand cu 23.07...dar nu stiu daca vom reusi sa ajungem pe undeva....
Voi in afara de pensulari cu ce va mai umpleti timpul cand nu iesiti afara ? Noi suntem la capitolul table, carti si joc pe calculator gen puzzle si hidden objects de pe big fish...
Ieri la cabinet...proba de socializare la Bianca...subiect de discutie dintre ea si un baietel...vreme, ce tip de masina au, adresa, vecini de la bloc...asa ce m-am distrat si totodata am fost asa mandra de ea , ca este in stare sa intretina o conversatie cu persoane straine...cra...cra...

Mergi la inceput

Buna dimineata !

Doreste cineva , un piscot, ceva...? Eu ma-nvart pe-aici ...
Sa faca o strigare a catalogului ? Hmmmm...nu stiu daca aude cineva...

O zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Eu aud catalogul...Neata,tocmai bucataresc un bors pe curcan.

Mariana,fetele cand nu pensuleaza se joaca singure,isi inventeaza diferite jocuri,se joaca de-a gradinita,isi recapituleaza ce au facut acolo,lego,puzzl,isi dau drumul la casetofon si danseaza,coloreaza,se catara peste tot,se mai bat,se joaca de-a bati ascunselea,plimba carucioarele,fac mancare,etc.Se mai plictisesc,dar atunci le bag iute la culcareEu nu le-am lasat pana acum la calculator.Se mai uita la desene.
Alina,Nyny,Magda,ce mai faceti,ati intrat deja in concediu?
Doinita,cum mai e Teo,si-a revenit de tot?Noi inca mai tragem.

Mergi la inceput

Salutare Tatiana !

Yamii...ciorba de curcan.... Eu m-am gandit pentru we la o ciorba de zarzavat dreasa cu smantana, dovlecei umpluti si strudel cu mere, pentru cina salata boeuf...Daca mandra nu vrea dovlecei, atunci o sa-i pregatesc traditionala friptura de pui cu cartofi.... As mai vrea un fel II dar nu stiu ce....

E asa de frumos afara...mi s-a facut pofta de o iesire din decor.... Daca n-ar fi finantele astea care ma tin pe loc....

Dupa amiaza ii trag o shopping-uiala ca am frigele gol. Pot sa fac poze xxx cu el....

Ce-o fi cu celelalte fete ? Sper ca nu li s-a intamplat nimic rau...

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

hai helloo..

Si noi pe-aici, prinsi cu una-alta. Nu vin cu vesti extraordinare.. aproape se face luna de cand tragem cu diverse probleme. Dav n-are nici o boala a copilariei, bubitele le-a facut pe fond alergic se pare.. un fel de urticarie, inca nu stim exact de la ce. Prima oara am banuit ca ar fi ceva de afara, din aer.. dar de 3-4 zile n-am iesit din casa si inca ii apar... ii dau cu crema dimineata, dispar dupa cateva ore, seara e pielea curata, iar dimineata e plin iar de pete de la brau in jos, ceea ce ma duce cu gandul ca pampersul (coincidenta? i-am schimbat marca sapt trecuta, exact cand au aparut problemele) care i l-am pus noaptea ii provoaca toate problemele. Azi noapte l-am lasat fara si am constatat ca e mai bine, adica i-au mai aparut doar pe picioare (pe fund deloc)... deci este o imbunatatire. O sa continui tratamentul sa vad ce se intampla in cateva zile.

Si ca sa fie tacamul complet miercuri noaptea am ajuns cu el la spital pt ca a facut febra pe la 7 seara, i-am dat nurofen, i-a scazut vreo ora dupa care a inceput sa creasca iar.. si asa ma sperie ca intra intr-o stare ciudata.. incepe sa tremure si zace aproape lesinat.. de imi vine sa o rup la fuga cu el pe strazi de nebuna. Una peste alta are amigdalita, puroi in gat la greu.. din cauza asta i s-au imflamat si nu stiu ce ganglioni la stomac de s-a vaitat toata noaptea aia intr-una. Groaznic.. n-am liniste pana nu-l vad bine, de 2 nopti stau si il pazesc sa nu-i creasca febra prea tare.. si mi se rupe sufletul cand il vad asa. Il doare rau gatul, nici saliva nu poate sa si-o inghita... m-am uitat in gurita lui si vad ca stau si 2 masele sa iasa.. deci e de vis.

Marushca e bine, slava Domnului.. si sper sa o tina tot asa ca destul sarim dintr-una intr-alta cu Dav. Cam atat despre noi. Scuzati absenta de pe forum, sper sa revenim in forta curand

Va pup pe toate. Aveti grija de voi si de prichindei si sa ne auzim cu vesti bune.

Mergi la inceput

Mariana,nu ti-am zis ca si-au luat concediu?Asa, pe neanuntate,ca sa nu ne faca noua in ciudaEu felul 2 mai am,mazare si ardei umpluti.Ma pregatesc pt.maine,ca vin socrii la un gratar.Spor la cumparaturi,desi ajungi acasa cu sacosa goala si cu buzunarul spartMa duc sa culc atomicele,ca mai tarziu o duc pe Daria la stomatolog.

Mergi la inceput

Doamne Nyny,prin ce treceti si voi.Dar lasa ca o sa treaca si astea.Va tin pumnii sa scapati mai repede,si sa va faceti bine.Stai linistita,copii sunt mai importanti decat forumul,desi ti-am simtit lipsa.Nu ai vazut ca Mariana a strigat catalogul?

Mergi la inceput

Doamne Nyny, ! Ce o mai trageti cu miculinul Dav ...Ce-o fi gandind ? Daca stia ca e asa de greu afara cred ca prefera sa ramana in burtica mamei . S-ar parea ca e alergie de la pampers . Sfatul meu este ca in apa de baita sa-i pui un saculet cu tarate de grau sau amidon sau ceai de pelin.
Sanatate multa tuturor si o imbratisare stransa de la noi sa treceti cat mai rpd peste perioada dificila a lui Dav . O sa fie bine !

Tatiana, !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Fetelor, va multumesc mult pt gandurile voastre bune. Sa vi se intoarca inzecit urarile de sanatate.

Alina, pe unde esti? Sper ca sunteti bine.

Dragelor, sa aveti un weekend placut!

Mergi la inceput