**Prichindei nazdravani 2008!** (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata fetelor !

este pregatita si va asteapta! Va las si cate o portie de strudel cu mere .

Noi ieri am fost la "ierburi verzi". Fratele meu l-a serbat pe nepot care este si finutul nostru cu ocazia implinirii varstei de 13 ani. Doamne, parca-l si vad ce mititel era cand i-am luat din motz . Acum e un flacau brunet cu ochii negri . De data asta mi-a placut la padure, aer curat fara manelisme in decor si nici nu a fost inghesuiala. Bianca a fost super incantata, exceptie facand faptul ca m-a stresat cu mancatul ei haotic .
Pfiu ma chinui de la 08:30 sa scriu mesajul....

prichideilor bolnaviori!

Va doresc o zi minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Hai noroc!Mariana,ce fain de voi ca ati avut vreme buna.La noi a fost cod rosu,in miez de noape,vajgalai,bubuituri,artificii,horror,si am fost si singura cu fetele acasa.Se zguduia casa din temelii.Am zis ca fac infarct,curent luat,tot tacamul.Cel mai frica mi-e de astea si de cutremure.L-am luat in suturi pe randunoi dimineata cand a venit,nu mai stia pe unde sa scoata camesaSaracul,nu avea de unde sa stie,dar macar m-am racorit.Am vorbit eu cu el la telefon in miez de noapte,dar degeaba...Stii desenele alea in care esti bagat cu totul sub patura si ai doar dosul afara si tremuri?Asa am fost si eu

Eeee,vremea s-a indreptat,fetele-s la gradi,repeta pt.serbare,si eu lenevesc azi,ma invart pe ici pe colo.
Nyny,voi cum mai sunteti?
Si restul?????

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

Am pregatit ! Poftiti de serviti !

Va doresc o zi minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

la pentru absenta mea dar am facut campanie, si asta mi-a ocupat tot timpul, alaltaieri am fost vicepresedinte de sectie de votare si am ajuns la 5 dimineata acasa pe jos de la liceul Gheorghe Lazar sunt racita, ragusita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

neatza si sarumana de cofee Mariana

Tatiana, mama ce noapte horror ai avut...

Noi suntem mai bine.. mergem pana la capat cu tratamentul. Duminica seara am inceput sa-i dau si Marushcai antibiotic, din proprie initiativa ...sa nu dati cu rosii.. avea exact aceleasi simptome ca si David, puncte de puroi pe amigdale, febra, dureri in gat si tot tacamul.. era duminica si nu aveam cum sa iau legatura cu pediatra, in spital mi-e groaza sa ajung... asa ca am luat decizia sa-i dau si ei AB ca sa nu-i prelungesc suferinta pana a doua zi.. si vad ca deja e mai bine.

Acum sunt pe la serv... ma pregatesc sufleteste pt valul de caldura ce urmeaza sa vina..

Mai, ce-o fi cu Alina? Nu are nimeni un nr de-al ei de tel? Ma ingrijoreaza..

Sa aveti o zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

la pentru absenta mea dar am facut campanie, si asta mi-a ocupat tot timpul, alaltaieri am fost vicepresedinte de sectie de votare si am ajuns la 5 dimineata acasa pe jos de la liceul Gheorghe Lazar sunt racita, ragusita

http://alinahandmade.blogspot.com/

hai ca pana am mesterit eu mesajul anterior ai aparut.. refacere rapida iti doresc!

Mergi la inceput

Alina, bine ai revenit ! Incepusem sa ma ingrijorez ! Bravo...uite asa ai mai facut rost de banutzi.... Recuperare rapida ! Delia cum e? Alte noutati?

Nyny, ! Nu da nimeni cu rosii, orice mamica stie intotdeauna cum trebuie sa actioneze sa-i fie bine puilor ei . Insanatosire grabnica !

Noi, multumim lui DD, suntem bine. I-au trecut si mucenii si tusea . Maine vor merge la teatrul de papusi "Capra cu trei iezi".... Nu stiu cum se manifesta prichindutzele voastre dar mandra mea daca pierde/rataceste la cresa vre-un inel sau vre-o clamitza e jale mare.... Ieri a adormit cu una din clamitze in par si cred ca i-a cazut sub patut...a fost rupere cand a vazut ca nu mai are clama. Cu greu am impacat-o.... Are niste chestii berbeceshti de te dezarmeaza...incapatanata ca tati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Imi pare rau ca v-am ingrijorat dar nu am avut timp nici sa mananc saptamana asta.
Nyny insanatosire grabnioca puiutilor tai.
Delia e bine astazi am tinuto acasa pentru ca am fost prea obosita sa ma trezesc dimineata sa o duc la gradi dar va merge de maine

Mergi la inceput

Textul trebuie citit complet in 59 de secunde ! Succes !

Citeste textul:

4C357 M354J D3M0N57R34Z4 C4 M1N73A N0457R4 E573
C4P4B1L4 D3 4B57R4C71Z4R1 3X7R40RD1N4R3! 4B50LU7
1MPR3510N4N73! L4 1NC3PU7 A FO57 M41 GR3U, D4R 4CUM,
L4 4L D01L34 R4ND, M1N73A 74 1NC3P3 54 C17345C4 4U70M4T,
F4R4 54 M41 G4ND345C4. P071 54 73 M4NDR3571! NU 7071 04M3N11
P07 C171 73X7UL 4574.

Mergi la inceput

Cum se dau rotunzi barbatii pe plaja!!!

"Fac azi o baie rapida, pun ochelarii de inot pentru impresionarea audientei, dau puternic de 8 ori din brate, vad pe sub apa ceva umbre, ma ia panica si ma intorc. Ajunge sa mai dau de 4 ori din brate si ajung la apa mica. Pun picioarele pe nisip, imi zic ca-mi e de ajuns 1 minut si 24 de secunde de baie si e cazul sa ies la soare.

Dar stii prea bine, prietene cetitor, ca iesit...ul din apa nu se face oricum. Pe plaja-i lume multa, poate se uita cineva la tine. Daca tii cat de cat la imaginea ta, mai indrepti una-alta. Tragi de slip, sa aranjezi cucu subacvatic, bagi un pic mana prin par (cat mai ai) sa-l faci "sauvage", ridici pieptul, sugi burta. Apoi iesi pe tarm, calcand hotarat, pentru impresie.

Privind undeva departe, nicaieri, tot pentru impresie. Dar stii ca macar 3 babe hodoroage tot se uita la tine. Poate una nici nu vede, nu conteaza.

Ei bine eu am avut bafta sa ies taman langa 3 fatuci ce se bronzau pe tatisoare. M-am gandit ca bine am facut ca m-am primenit. Si am calcat mai hotarat, fara sa privesc spre ele. Bineinteles, doar la inceput.... Cand am ajuns cam la juma de metru de sezlongurile lor, le-am traznit o privire de, teoretic, trebuia sa le ingrop sub nisip.

Ai tu habar, cetitorule, cum arata ochii mei verzi pe fata mea bronzata, cand ies din mare?! Nu, nu ai. Ei bine, fetisoarele au ramas incremenite. Ma priveau cu ochi mari, toate trei. Am trecut pe langa ele multumit de traznetul transmis, de impresia facuta.

Ajung langa propria sotie, zambind multumit de mine.

- Sterge-te pe fata, esti plin de muci."

Mergi la inceput