**Prichindei nazdravani 2008!** (25)
Raspunsuri - Pagina 14
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MarianaPop Cum se dau rotunzi barbatii pe plaja!!! "Fac azi o baie rapida, pun ochelarii de inot pentru impresionarea audientei, dau puternic de 8 ori din brate, vad pe sub apa ceva umbre, ma ia panica si ma intorc. Ajunge sa mai dau de 4 ori din brate si ajung la apa mica. Pun picioarele pe nisip, imi zic ca-mi e de ajuns 1 minut si 24 de secunde de baie si e cazul sa ies la soare. Dar stii prea bine, prietene cetitor, ca iesit...ul din apa nu se face oricum. Pe plaja-i lume multa, poate se uita cineva la tine. Daca tii cat de cat la imaginea ta, mai indrepti una-alta. Tragi de slip, sa aranjezi cucu subacvatic, bagi un pic mana prin par (cat mai ai) sa-l faci "sauvage", ridici pieptul, sugi burta. Apoi iesi pe tarm, calcand hotarat, pentru impresie. Privind undeva departe, nicaieri, tot pentru impresie. Dar stii ca macar 3 babe hodoroage tot se uita la tine. Poate una nici nu vede, nu conteaza. Ei bine eu am avut bafta sa ies taman langa 3 fatuci ce se bronzau pe tatisoare. M-am gandit ca bine am facut ca m-am primenit. Si am calcat mai hotarat, fara sa privesc spre ele. Bineinteles, doar la inceput.... Cand am ajuns cam la juma de metru de sezlongurile lor, le-am traznit o privire de, teoretic, trebuia sa le ingrop sub nisip. Ai tu habar, cetitorule, cum arata ochii mei verzi pe fata mea bronzata, cand ies din mare?! Nu, nu ai. Ei bine, fetisoarele au ramas incremenite. Ma priveau cu ochi mari, toate trei. Am trecut pe langa ele multumit de traznetul transmis, de impresia facuta. Ajung langa propria sotie, zambind multumit de mine. - Sterge-te pe fata, esti plin de muci." _ Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita **Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim** |
... foarte tare!!!
MarianaPop spune:
Si un banc spus la "Agentul VIP..."
Unii se laudau cu dimensiunea merelor din livezile proprii...
Neamtul:
- Eu am cules un mar asa de mare incat dupa ce l-am asezat pe un scaun s-a rupt...
Oau...audienta mirata.
Americanul:
- Eu am avut un mar asa de mare incat l-am pus pe o masa si...s-a rupt..
Oau...audienta si mai mirata.
Romanul
Mai...eu am cules un mar asa de mare incat l-am urcat intr-o caruta.
Audienta...Io-te si la asta ce se lauda...bineinteles ca s-a rupt caruta, nu?
Romanul:
Nuuu, a iesit un vierme asa de mare si mi-a mancat calul...
MarianaPop spune:
Ufff...caldura mare mon'cher . Serveste cineva un un fresh rece de portocale ? Doamne ce calduri or fi pe bietii copiluti de gradi/cresa......Si mandra mea a fost dimineata si la teatru...ieri dupa amiaza transpirase si mi-a spus "Mami uite, am apa pe mine!" . La munci am AC dar acasa...curg apele pe noi.... Ieri am cumparat Autan spray impotriva intepaturilor de gaze, mai nou e si pentru capuse...fereasca-ne DD...Azi trag o fuga pana la Carre..poate vad ceva sa-mi placa...
si un sac plin de aere reci...
MarianaPop spune:
Buna dimineata !
e gata!
N-am gasit nimic la Carre...sa mi se potriveasca.... Erau lucrusoare doar pentru fotomodele.... Sunt dezamagita...sunt suparata pe mine...nu reusesc sa mai scap de cateva kile.... Offf...ferice de cele care nu au problema asta...si cand te gandesti ca in adolescenta eram "femeia snur".... Gata, o termin cu vaicarelile....
Ce bine e in dimineata asta...a si plouat putin. Miroase a iarba umeda.... E tot innorat...dar au anuntat iar canicula.... Ieri au fost 36 de grade...la nivelul solului 45.... Am trecut la somnul in "piloti" si cu geamul deschis....
si o zi buna!
alina_satena spune:
La noi ploua si tuna de mama focului.
Asdtazi sper sa reuisesc sa fac ordine la mine in camera si sa pun lucrurile in ordine, se vede ca am lipsit o saptamana de acasa
MarianaPop spune:
Buna dimineata !
e pregatita! Daca sunteti disponibile la o ...eu bantui pe-aici...