**Prichindei nazdravani 2008!** (25)
Raspunsuri - Pagina 18
alina_satena spune:
va sunt servite si va astept la o mica barfa, ca m-am saturat sa tot scriu si sa astept in zadar un raspuns
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdalena67 Buna dimineata, pe unde sunteti?sausau?????? stoian |
Salutare, Magdalena ! La mine nu se potriveste nici una din variante.... Inca sunt pe baricade la munci....
alina_satena spune:
Si noi acum am venit de la mici cumparaturi, in loc sa iau detergent de masina am luat detergent manualda cu de ala manual am bagat acum la masina.
Am gasit la Lidl servetele umede ptr copii 89 de bucati la 3,99 lei
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui alina_satena Si noi acum am venit de la mici cumparaturi, in loc sa iau detergent de masina am luat detergent manualda cu de ala manual am bagat acum la masina. Am gasit la Lidl servetele umede ptr copii 89 de bucati la 3,99 lei http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Salut, Alina ! Nu-i asa grav. Important este sa reduci cantitatea de detergent pe care o pui in masina. Bravo! Eu i-am luat de acolo Biancai, saptamana trecuta, cu reducere un compleu din trei piese: pantalon scurt de blugi, tricou si palarioara tot din blugi .
alina_satena spune:
Amj bagat la masina am vazut ca nu face asa spuma multa, sper sa iasa hainele ok, adicva sa spele bine ca nu vreau sa aud reprosuri de la a mea mama.
Am mai facut un balsam de buze, niste bijuu-uri, putina ordine si ma gandesc cum sa le mai fotografiez si ce tehnici de marketing sa mai aplic
alina_satena spune:
vi le ofer in dimineata asta eu, sunt proaspete.
Dati-mi si mie idei de ce as mai putea gati felul 2 ca am ramas in pana
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui alina_satena vi le ofer in dimineata asta eu, sunt proaspete. Dati-mi si mie idei de ce as mai putea gati felul 2 ca am ramas in pana http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, multumesc pentru cafea ! Intr-adevar acum o servesc . N-am avut timp pana acum.... Acum depinde de ce preferati si ce ai disponibil in camara. Piftelute cu sos, tocanita de ciuperci, dovlecei umpluti, friptura cu garnitura de legume, fasole scazuta, mazare cu carne, ghiveci, conopida pane cu sos de smantana...si lista poate continua...
alina_satena spune:
Saru'mana Mariana pentru idei, acum fac o mancare de legume cu carnati, am de calcat, tre sa si mai imi trebuie si timp sa ma ocup de copil si de mine.
Si mai vreau sa fac si niste schimbari sa ma gandesc cum sa ma schim eu si cum sa am timp pentru toate si pentru pasiunile mele