**Prichindei nazdravani 2008!** (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Vad ca nimeni nu a dat pana la aceasta ora si am observat ca de ieri vorbesc singuraceea ce ma mahneste foarte tare.
Cred ca voi renunta sa mai scriu la acest subiect, inteleg ca este vara si ca lumea mai este in concediu dar chiar sa vorbesc singura nu mi se pare normal si corect, deci RENUNT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Mi-a mai trecut din suparare.... Asa ca fac cinste cu o !
Nu pot sa renuntz, mi-e drag de voi...M-am impacat cu gandul ca se scrie mai rar.... Eu sunt aici si va astept cu drag de fiecare data .

Alina, ai PM!

Mergi la inceput

Mariana multumim pentru cafea si pentru PM, incerc de ceva timp sa pun poze pe picassadar nu reusesc.
Astazi voi avea o zi full voi avea de facutplus o calcatura.

Voi astazi ce planuri aveti?

Mergi la inceput

Alina, ! Ia-le pe rand si o sa vezi ca reusesti sa le faci pe toate. Astept pozele pe picassa ...
Eu azi, dupa amiaza, cred ca o sa trag si eu o calcatura...si plimbareala in parc cu Biculina . De azi e acasa pentru ca o luna de zile cresa e in desinfectie/dezisectie . Stiti ce mi-a spus mandra mea ? Ca vrea si ea un fratior.... M-a lasat fara cuvinte...
Delia ce mai face ?

Mergi la inceput

Mariana multam de3 sfat asa voi face, Delia face carti cu activitati i-am luat un caiet special tip 1 ca sa faca liniute si s-a apucat sa faca liniute si e foarte incantata.
Am uitat sa va spun ca astazi fac si o supa de galusti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana multam de3 sfat asa voi face, Delia face carti cu activitati i-am luat un caiet special tip 1 ca sa faca liniute si s-a apucat sa faca liniute si e foarte incantata.
Am uitat sa va spun ca astazi fac si o supa de galusti

http://alinahandmade.blogspot.com/

Eu pentru cina o sa pregatesc snitzele de pui cu garnitura de legume trase-n unt . Si noi avem caiete din acelea, la inceput a fost super incantata dupa aceea si-a pierdut interesul.... Astept sa-i vina "pofta " de betzisoare...Cand ma gandesc la ce ma asteapta la scoala, vai de capul meu si vai de fundul ei....

Mergi la inceput

Incerc sa nu ma gandesc la scoala mai ales la scoala care se face acum si la ce li se cere bietilor copii in clasa 1.
Sper doar astazi sa reusesc sa imi fac timp sa mai fac macar 2 pagini din carti cu activitati cu ea si un rand de betisoare

Mergi la inceput

Programa scolara e destul de incarcata . Cand te gandesti ca eu la clasa 1 nu stiam de nici unele, acum copilu' trebuie sa recunoasca literele, cifrele, sa scrie cu litere mari...ce betze si oo, lectii serioase din prima zi fara perioada de acomodare cu invatatoarea.... Vom vedea...asa cum s-au descurcat altii asa o sa ne descurcam si noi.... Ma avem 2 ani, timp in care o sa aprofundam ceva cunostinte....

Mergi la inceput

Acum am terminat si eu treburile domestice si sunt pline de nervi pentru ca vad ca munca mea nu este apreciata.
Incerc acum sa ma gandesc ce pot mai face sa imi relansez viata profesioanala daca pot spune asa.

Incerc sa gandesc chestii de marketing sa vad cum pot atrage noi clienti, imi doresc sa fac mai multe pentru mine sa arat si sa ma simt bine, imi doresc atat de multe lucruri.

Mergi la inceput

Din pacate e ca munca in zadar.... Faci acelasi lucru aproape in fiecare zi fara sa primesti multumiri. E apreciata doar atunci cand nu mai e facuta.... Iti doresc sa reusesti sa gasesti calea cea mai favorabila catre o buna dezvoltare atat pe plan profesional cat si pe plan personal .

Mergi la inceput