**Prichindei nazdravani 2008!** (25)
Raspunsuri - Pagina 17
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny Mariana, gresesti foarte mult. Nu am facut niciodata diferenta intre fetele de dincolo si voi, toate imi sunteti dragi... fara exceptie, doar ca nu pot sa scriu intotdeauna in ambele parti...cum a fost si situatia de azi-noapte cand se facuse deja ora 1 ... dar sunt zile cand scriu aici, la prichindei si dincolo nu... si invers... asta e. Iar daca tu din asta deduci ca voi sunteti pe locul 2... imi pare sincer rau, dar gresesti ....si chiar nu cred ca e o solutie sa nu va mai scrieti doar din cauza mea. Daca considerati ca nu sunt corecta fata de voi, va rog sa-mi spuneti si ma retrag eu.... ca deja ma simt ca si cand as fi tradatoarea grupului ... Nu stiu ce sa mai zic... ceva nu e in regula. Mami de kinderi tazmanieni |
Nyny, . Nu am vrut sa intelegi in acest mod . Nu esti tu vinovata de decizia mea. Nu stiu de unde ai tras concluzia ca ai fi tradatoare, pana la urma fiecare decide unde si cui sa impartaseasca bucuriile, necazurile si problemele din familie .
M-am saturat sa tot privesc in zare, doar, doar o mai scrie cineva cateva cuvinte . E ca intr-o casnicie, cand nu mai exista comunicare atunci nu mai e nimic de facut.... Poate o sa para ciudat dar am ajuns sa fiu addicted de DC si nu vreau sa-mi mai para rau cand vad ca nimeni nu mai are ceva de spus (sunt atatea si atatea de discutat/povestit).
Va doresc sincer tot binele din lume !
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena va sunt servite si sunt proaspete http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, ! Lasa-mi un ragaz de gandire...
alina_satena spune:
Mariana tu esti sprijinul meu onlune tew rog sa NU ma parasesti
Toate imi sunteti de fapt sprijin si confidente.
Spre exemplu ma enervat tipa la care ma duc la curatenie k vezi doamne data trecuta cand am fost la ea la curatenie nu a fost multumitasi i-am facut casa luna si hota aia imbacsita de mancare uscata era ca nopua
MarianaPop spune:
Offf, Alina . Nu pot asista nepasatoare la suferinta ta . Stii foarte bine ca e tare greu in ziua de azi sa gasesti un job, asa ca indura si strange din dinti ca nu are rost sa ripostezi pentru ca vei declansa un mic conflict (daca nu o cunostea sotul tau era foarte bine), in plus vei pierde si astia cativa banuti care sunt foarte importanti pentru voi. Intreaba-ma pe mine cate am indurat in cei 27 de ani de munca si cate indur si acum, strang din dinti si-mi spun ca trebuie sa merg mai departe pentru ca alta alternativa nu am. Dincolo de poarta firmei nu ma asteapta nimeni cu bratele deschise sa ma angajeze. Sfatul meu e nu sa-i dai dreptate la ceea ce-ti spune ci sa-i accentuezi faptul ca o sa te straduiesti mai mult ca sa fie toata lumea multumita.
si numai bine!
alina_satena spune:
Mariana incerc sa ma gandesc ca tre sa merg mai departe dar sa iti bati joc de munca unui mom mi se pare inpardonabil.
Doamne ajuta sa trec peste toate ,am aflat mai nou ca din banii pentru votare s-au calculat gresit si tre sa dam inapoi din ei
magdalena67 spune:
Buna dimineata fetele, scuze ca nu am mai scris de atata timp, dar sincer nu prea mai imi gasesc cuvintele in ultimul timp. Am alergat foarte mult pana i-am depus sotului dosarul de pensionare, acum se pare ca vom avea de asteptat cam 3 luni pana va veni aceasta pensie. Cum ma voi descurca sincer habar nu am.In rest visez cu ochii deschisi la cateva zile de concediu, in care sa stau linistita, fara griji si doar sa ma joc cu iubirea mea. Apropo de ea, de ieri a facut varicela, si imi e mila de ea ca pe vremea asta trebuie sa stea in casa.