Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
ailed_dota spune:
roxy, mmm ce misto, mios de afumat si vin rosu.....yammy, sa traiesti sa fii sanatoasa!
Ally, misto faza cu sa stii ca mi-a trecut de 2 zile, si sa stii ca si eu stiam expresia de ne-am betivit cu sensul de am petrecut...
Strumph, concurentza serioasa pe laptop, nu?
catank, asculta pe yvy si ia antibioticul...
MaryM85 spune:
DEEA sunt niste soacre tare aiurea, daca te ajuta de ce nu te ajuta pana la capat. Imi pare rau ca a ta e asa , si poti sa te destainui de cate ori vrei!
mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)
ailed_dota spune:
Ally, nu i-am dat varza pana acum... a furat ea odata din farfuria mea cand facusem salata, dar un fir... acum vezi si tu daca n-are crampe, cred ca mai naspa are ciolanul ca era gras decat varza...
Mary, pupici!
roxy_s spune:
ally si pe tine te cheama Elena? si eu am uitat, rusine sa-mi fie. nici macar n-am avut timp sa ma uit in fata la numele fetelor.
te rooooog sa nu te superi pe mine ca am uitat si iti urez din inima La multi ani! cu sanatate si fericire alaturi de familia draga si puiul mic
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
MaryM85 spune:
DELIA
mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)
AllyLaur spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s ally si pe tine te cheama Elena? si eu am uitat, rusine sa-mi fie. nici macar n-am avut timp sa ma uit in fata la numele fetelor. te rooooog sa nu te superi pe mine ca am uitat si iti urez din inima La multi ani! cu sanatate si fericire alaturi de familia draga si puiul mic Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
roxy_s spune:
ally m-am uitat acum pe prima pagina si nu scrie numele nostru. degeaba ma uitam sa vad cine mai este sarbatorit
ti-ai adus tu aminte asa...frumos din partea ta
dar eu cand am zis ca ma cheama? nu mai stiu
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)