Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Viss,mamico daca eu nu te inteleg atunci cine????
Crezi ca eu nu tipam in mine de durere cand am fost acum la spital si am vazut atatia copilasi bolnaviori??
Crezi ca nu mi-am facut scenarii in minte despre cum va fii ziua respectiva???
Cum voi reactiona cand il voi vedea pe David anesteziat??
Cum va fi cand se va trezii??

Dar apoi mi-am zis ca vor fi 3-4 zile si speranta de mai bine..
Asa va fi si la tine!!!Sergiu este un baiat puternic care va invinge..si cand vei merge la urografie iti vor spune toti cat de ok este si ce ureter frumos are...
Si eu mi-as dori sa stam aproape,dar ...este bine si la distanta!!!Ne vom auzi categoric la telefon in fiecare zi!!!Voi fi alaturi de tine si te voi incuraja!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am intrat sa va salut putin ca doarme psicoata si numai cand doarme ea mai apuc sa deschid laptopul, nici o sansa cand e ea treaza pe langa mine ca ne batem cu adevarat pe laptop eu vreau sa tastez ceva, ea imi da mainile la o parte si se aseaza ea gratioasa peste tastatura, eu o dau la o parte, ea inapoi calare deci... sa profit acum cat doarme ea, dar deja doarme de aproape o ora si tre` sa ma misc rapid ca nu stiu cat mai doarme

De ieri s-a incalzit si la noi, ieri au fost 22-23 grade, superrrr cald.... pfff, da ce cald a mai fost , m-am dus cu un maiout si un cardigan subtirel pe mine si muream de cald, am dat jos cardiganul si am ramas in maiou si cred ca m-am bronzat nitel prea s-a schimbat vremea de pe o zi pe alta, duminica si luni a fost frig si nu a trecut de 4-5 grade si ieri deodata 22 am scos piscoata in sfarsit la bulanasele goale si manecuta scurta e asa draguta , ii placea tare si degeaba i-am pus eu sosetele in picioare ca pana am iesit pe usa si le-a scos, am lasat-o asa ....era super incantata cand ma uitam la ea cu manutele alea grasune si piciorusele ei la fel de grasune , imi venea sa ii pap fiecare centimetru Am fost ieri de 2 ori afara si prima data in drum sper casa cand veneam de la inghetata si-a turnat aproape toata sticla de apa pe ea , nu am vazut ca ii trasesem copertina sa nu o bata soarele in cap si cand ma uit la ea peste 2 min, era toata uda pana la chiloti... haine de schimb aveam dar am lasat-o asa uda pana acasa ca tot era cald si mult nu mai aveam sa ajungem , s-a racorit si ea nitel ca tot era foarte cald si cand am ajuns acasa am schimbat-o si am iesit iar dupa ce si-a papat pranzul si am mai tras o tura de shopping de vara pentru piscoata ca daca tot a venit caldura peste noi am realizat ca nu are suficiente hainute de vara si am fost si i-am luat niste salopetele si pantalonasi scurti si tricouase , abia astept sa i le spal sa i le dau sper sa mai tina caldura si sa nu fie asta exceptia de la regula care regula ar fi ca e frig si ploaie mai mereu pe la Englezia

Am trancanit destul, ma duc sa mai fac ceva trebusoara pana s-o trezi piscotul sa iesim , ca e soare si frumosssssssss

Zi frumoasa va doresc

PS: Multumesc mult de urarile de ieri pentru parintii mei am vorbit aseara cu ei dar cu dorul tot am ramas, trebuie sa caut eu sa vad ce bilete de avion gasesc sa ma duc un pic sa stau la umbra ciresului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

BUNA! la noi a fost soare pana acum dar a venit o ploaie sa te tii!

Roxy
Delia ti-a trecut durerea de cap?
STRUMPHY frumos cu soare asai, sa poarte sanatoasa piscoasa hainutele!
IRINUCA luni seara chiar a fost cutremur, nu ti-ai inchipuit, ce face Daria, mai miroase florile, a mea mi-as dori sa le miroasa dar ea le rupe!
Yasmy super cum l-ai fentat pe sot, visa el la dulciuri, nu era multumit cu painea.

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-buna din nou!
-am fost sa iau o scrisoare de la budimex-de 1 sapt.alerg dupa ea.surpriza :dr. nu era acolo-nu vine deloc azi,maine o gasiti!!! sa-mi trag palmece viata de huzur au unii
-a stat soacra cu bebicii-ptr prima data cu amandoi,s-au jucat si tocmai le dadea din pilaful facut de mine,scosese doar o pulpita inferioara la amandoi-astora nu le ajungea decat pe-o masea
-am cumparat si eu in drum inapoi niste tiramisu,pe care le mancam impreuna cand vine Laurincerc sa fiu si eu draguta,ma straduice atmosfera de familie e cateodata, de iti zici ca,ai visat pana acum?!pana imi face iar o faza, dar na,asta e ,o luam asa cum e,nu?
-am pus poze cu picii de caum 2 seri,sunt imbracati mai gros, contrasteaza cu pozele voastre cu papusile in rochite si sandalute,dar promit ca la prima caldura sa ma revansez

Mergi la inceput

-lalely-da,sa ma suni musai,asa sa mai uit si eu de grozavia momentului intraoperatorce mi-as dori sa fiu acolo,inauntru,sa-l supraveghez indeaproape,e asa frustant uneori ca am intrat in operatii la alti pacienti,dar la propriul copil,nu potcred ca ma voi droga cu niste capucino si baton de ciocolata lion,sau snikers in timp ce el e inauntru
-lavi-am vazut bunatatile!!!am salivat si am sperat soptit ca voi apuca ziua in care voi avea timp sa pun pe masa copiilor asa cevaptr initiativa si pricepere.
-catank-si tu esti o mare gospodina clar!dar stii ce imi mai place la tine?ca-i aloci destul timp ioanei,ca te joci cu ea, chiar dc asta inseamna ca sa le faci pe toate,sa te scoli la 5,si sa te culci la 24,uneori
-miki-off..sunteti pe langa o raza gri de soareiar la spital?imi pare rau sa aud,dar dc e musai,e musai!trebuie sa-i veniti de hac situatiei intr-un fel.asteptam vesti de la voi-in continuare

Mergi la inceput

-irinuca-cand faci checul ala cu alune de padure?hai ca vin sa-mi iau ceasul de la tara,hi-hi,hi!sa pui poze musai,asa simtim si noi ca stam la masa cu voi cele mai harnice,ne uitam pe pozici cu bunatati,si parca le simtim si mirosul
-ailed-te-am mai intrebat?in ce limba studiaza Maria?ii place acolo la scoala?a fost si la noi la scoala cativa ani?ii e dor de tara?e nostalgica uneori?ma gandesc asa,cum o fi in sufletelul ei,ca noi adultii suntem uneori daramati in alta parte,dar la ei o fi mai usor sau mai greu ?
-mary-si mie imi plac sandalele lu'anda de mor!pare asa o fetita maricica il ele.si dragalasa.de fapt cred ca mi-ar place unele la fel,si ptr mineam vazut ca si tu te stradui sa ne raspunzi fiecareia
-roxy-mai ,ce mi-ar place sa locuiesc la tine in zona,aer curat,iesiri lungi si dese in imprejurimi..mmm..deliciosptr anastasia

Mergi la inceput

VISS da si mie imi plac sandalutele, ce a mai ramas din ele ca de atatea cazaturi s-au julit toate, dar la cati bani am dat pe ele nui bai (20 lei) am si eu o pereche asemanatoare. o sa mai merg sa vad daca mai gasesc inca o pereche ca vara e lunga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare feteleeeeee

de noi ati uitat complet?
ahahahahah
nu am apucat sa pun poze
ca ieri am fost la BULGARI LA NISIPURI
SI CA O EXPERIENTA GEN CONCEDIU
ce sa zic ca la dus ne-a fost greu cu petra
nu ii place in scaun deloc
da pana la urma am ajuns
la masa a fost greu
si in rest ne-am distrat superbbbbbbbbbbbbbb
am gasit un loc de joaca
la un restaurant
in aer liber
cu toate cele de plastic
si cu mocheta pe jos
si m-am maiutarit cu amandoua fetele pe acolo
a fost o zi de vis
nu e chiar asa de greu
mai ales daca ai si cazare
sa faci program cam ca acasa
e chiar parfum
ma asteptam la mai greu
antonia m-a ascultat mai mereu
am si dat-o in toate cele
deci cu prima ocazie bag poze si cu bulgaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

strumph la multi ani si din partea noastra pt ai tai
oooooooooo ce faine ar fi sa vii in tara
ti-ai mai alina dorul
pupici intregii familii

mada am vazut foisorul
e superb
si ce frumos vb de cata
ce ma bucur ca vorbiti si voiiiiiiiiiii
de ce vrei sa mai mergi la logoped?
ca nu am fost pe faza

yasmi superbe produseeeeeeeee
mi-ai facut niste pofte
de zile mariiiiiii
felicitariiiiiiiiiiiiiii

viss am vazut pe cei doi iezi
sunt superbiiiiiii

noi inca nu ne-am dat drumul la mers singura peste tot
merge intre obiectele mari
da oricum greu
ca si antoniaaaaaa
ahaahahaaaa

Mergi la inceput

Am vazut poze cu pitici, frumoasa Sonia cum plimba papusa, si cum se odihnesc pe prag. Viss care este secretul de mananca asa bine pitici tai? a mea nimai figuri imi face, dimineata ii dau fructe si le arunca prin casa, la amiaz nu deschide gurita la supica, iar seara ii dau budinci si lapte cu gris, orez, paste, dar mananca putin. si lapte nu mananca mai mult de 120 ml la o masa. Uneori ma dispera ma intreb cu ce traieste.

Mergi la inceput