Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mary si cu toate astea arata bine bebelina ta
e chiar super la kg dupa cum arata
poate asimileaza tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua!!!
Astazi nu am iesit din casa pentru ca nu am prea avut chef si am bucatarit mai toata ziua. Ciorbita de pui cu foarte multe legume pentru Edu ,salata de vinete, placinta cu branza dulce si stafide si placinta cu mere si scortisoara cu dedicatie speciala pentru sot.
Duracell-ul meu cam sufera de dureri de maselute ca astazi a papat ceva mai prost decat zilele trecute, a dormit mult si afara mai mult a marait din spusele mamei.Acum joaca fotbal cu mama si striga goooo.
Fetelor, sa-mi tine.ti pumnii foarte stransi ca maine merg sa-mi depun Cv-ul la cateva saloane si clinici si Doamne ajuta sa fie cu noroc! singurul lucru care ma tine asa cu inima in dinti este faptul ca nu vorbesc prea cursiv si prezint ceva dificultati cand nu imi gasesc cuvintele....offff!
Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

ALLY bafta maine sa dea DD sa gasesti repede, niste cursuri de italiana nu ai facut? ce de bunatati ai facut si tu, eu nu mai fac nimic dulce cel putin pana la ziua mea luna viitoare, gata sa vad poate mai dau burta jos.

Mergi la inceput

Buna Cami, da e ok are 10kg ma mir de unde, dar a slabit mult, sau s-a inaltat nu mai stiu. Ce frumos ca ati fost in bulgaria, si ati petrecut, la voi e aproape, eu nu am apucat sa ajung acolo, as vrea sa merg la noi vara asta desi ma ingrozeste drumul pana acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

fetele am o durere de cap .... am luat un nurofen.... sa vedem...
\simo, nu renuntza de tot la carbohidrati ca nu o sa mai ai energie....renuntza la zahar, paine alba, foietaje.
yasmy, sa-ti mearga tot asa!
roxy, mada, pup
catank, vreau si eu o felie de tarta, cum faci aluatul?
am asi eu 2 intrebari
1. dupa Priorix poate sa-i curga nasul ca reactie sec, febra n-a facut?
2. voi ce gratar aveti , cand faceti gratar in casa, ca vreau si eu unul si nu stiu ce sa-mi iau?

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mersi de sfat, cuscra...oricum n-am putut, am mancat niste cereale simple si 2 felii de paine neagra...Plus banana...
Poate reusesc de maine.

Arsenie a facut febra mare 2-3 nopti la 8 zile dupa Priorix, apoi a avut ceva bubite...insa imediat dupa vaccin n-a avut nimic.

Lavi, un kg e un mizilic pt tine..oricum esti f slaba mi se pare mie...cate kg mai ai acum?

Mada, dar de ce mergi cu Cristinelul la logoped?? Cred c-am pierdut informatia aceasta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Strumpfi, na ca-i randul nostru sa te invidiem pentru vremea aia...Pai sa profiti.
Cami, sa va fie de bine excursia!!!E incurajant mesajul tau..cu atat mai mult pt mine ca Arsenie adora scaunul de masina..
Lalely, Viss niste mamici puternice, sa dea DUmnezeu sa va fie bine copilasii.
Ally, cred totusi ca nu-i intereseaza asa mult sa vorbesti cursiv, cat manutzele tale pricepute...Hai, mergi cu incredere si DOamne AJuta!
Mary, deci si voi ati avut soare macar o parte din zi...Da si la noi aici un pic.Spor la dieta si tie!
Viss, ti-am vazut comorile, cat de frumusei sunt! Nu se bat pe carucior??arsenie nu discuta prea mult, il smulge rapid de la verisoara-sa..asa tare-i place...
Irinuca, spor la checuri...nu stiu ce sfat sa-ti dau cu ameteala...
Alina 06, burticutza...

Mergi la inceput

simo ! fata mea a descoperit un nou cuvant GAGA toata ziua imi umple capul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Hello!
Viss, nu am reusit sa fac checul ca aici la tara distantele sunt mai mari, pierd)ai mult timp si in afara de a petrece timpul cu Daria nu prea am alte activitati. Mai pun cate o masina de rufe la spalat, le intind pe sarma (si daria imi da carligele), o cirbita la 3 zile si atat. Trebuue sa stabilim o intalnire si la tara. Saptamana asta rupem turta finutei si isi lanseaza tataia candidatura pt primarie. E cam stresat in ultimul timp si incercam sa-l protejam. O tinem si oe daria departe de el cand e maraita. Cred ca Daria e singura care il binedispunne si il destinde.
Cat dureaza recuperarea la Sergiu? (daca ai mai spus, iarta-ma. uneori mai sar pagini intregi)

Mary, eu m-am clatinat mai rau aseara (marti spre miercuri); si la stiri nu am vazut nimuc.
Parca a mai trecut vanataia printesei,nu?

Delia, bea apa! A trecut durerea?

Miki, pup o mamica puternica!

Fetelor, maine (joi) e sarbatoare foarte mare: Inaltarea. Sa stati cuminti si sa va jucati, ca treaba nu aveti voie sa faceti!

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Bafta maine Ally!
Simo, ia-o usor cu dieta, sa nu te apuce ameteala ca pe mine!
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo nu sunt exagerat de slaba, am 55 kg jumate iar inaltimes ca si a ta 168-169 cm .
astazi iarasi mi- fost rau si seara am dat fuguta la facut analize . desi numai ce mancasem si mi s a spus ca din aceasta cauza o sa imi iasa glicemia mare si sa nu ma sperii......... a iesit o hipoglicemie :(( iar tens 90/50 :( de aici starea mea de rau

va pupic si mii de sz nu am citit decat ultima postare a simonei.
maine este ziua de petrecut in 3: eu si copilasii :) sper sa fiu in forma pt ei!

sa aveti o noapte odihnitoare!

pooooop

Mergi la inceput