Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

va multumesc frumos!

yvy, da mami, stiu ca trebuie sa se raceasca (asa este si la chec) dar cine crezi ca are rabdare?? ca aseara erau pe mine si sotul si junioara.... si la final am intreaba al meu sotz...dar ceva dulce, nimic???? si eu il intreb: vrei sa fac si eu chec....la care el fara sa stea pe ganduri...daaaaaaaaaaa!!!!!!eheee stai calm ca doar glumeam

simo, sincer si pe mine ma implineste tot ce se intampla in viata mea in ultimul timp! .... eeii si eu am pus vreo 2-3 kg dar am si vrut! si nu din cauza 'aluaturilor" dar acum vreau sa dau jos 1 kg

L al meu de vreo 2-3 nopti are nasul infundat si se chinuie sa respire off. si stateam si ma gandeam aseara daca raceste inainte de concediu (ma refer la tem mari )

am dus si eu junioara la gradi si ca in fiecare dimi cand o duc mai sta si L 30 de min sa se joace in sala cu copii asa ii placee!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata!

yasmi, sunt bestiale toate preparatele Felicitari!!

Fetele nici mie nu-mi mai vine sa fac nimic cat e Cata treaza...la varsta asta sunt ca un burete, absorb toate informatiile, invata extrem de repede de toate. Nu am chef decat s ama joc cu ea, si sa-i arat cum se fac tot felul de lucruri, sa o implic in toate activitatile. Vorba lui catank, abia asteptam sa se trezeasca sa-mi lumineze ziua

Cristinelul meu vorbeste din ce in ce mai mult..de fapt vorbeste in continuu Ziceam ca ajung sapt asta la logoped dar nu mai am cum...o lasam pe sapt viitoare...sper sa nu o mai lungim

gata, am fugit, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

fetele am o durere de cap .... am luat un nurofen.... sa vedem...
\simo, nu renuntza de tot la carbohidrati ca nu o sa mai ai energie....renuntza la zahar, paine alba, foietaje.
yasmy, sa-ti mearga tot asa!
roxy, mada, pup
catank, vreau si eu o felie de tarta, cum faci aluatul?
am asi eu 2 intrebari
1. dupa Priorix poate sa-i curga nasul ca reactie sec, febra n-a facut?
2. voi ce gratar aveti , cand faceti gratar in casa, ca vreau si eu unul si nu stiu ce sa-mi iau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata si de la mine ...la pranz

Multumesc ca ma mai primiti,chiar daca nu mai sunt asa activa!!

Roxy, s-a acomodat tare bine David fara mine.Sta cu soacra,mai greu cu papica caci el oricum era fentos.Are zile si zile,in unele mananca,in altele nu...
Oricum poate imi dai idei de papa..eu nu am mai schimbat mai nimic in meniul lui si ma dispera ca seara nu vrea taietei/orez/gris cu lapte,nu vrea budinci...Copilul asta al meu ar mananca numai branzica si iaurt!!!

Catank,nu am pus poze ca nu ma mai descurc cu picassa!!!
Am vrut sa pun si nu am mai reusit.Nu am mai intrat de vreo 100 de ani!!!Imi clipesc ochii de pofta cand citesc despre bunataturile facute de tine si Yasmi..eu nu mai fac mai nimic!!!Chec am facut si eu si cam atat!!!Nu am timp...

Miki,stii ca eu si Viss suntem "specializate" sa zic asa in vizite la urolog,asa ca daca ai nevoie de un medic profesionist si vrei sa ceri o parere,da PM si iti dam detalii!!!Cistografia intr-adevar tb facuta pe urina sterila,dar nu etse un procedeu complicat.Am facut si noi asa cum ti-am mai spus la 6 luni...Daca are reflux stiu ca se poate corecta laparascop..stiu ca la baietei se baga ceva pe putulica..nu stiu cum este la fetite!!
Cred ca este groaznic cu infectia asta,mai ales ca nu reusesti sa scapi de ea...Este oribila!!!Asa am patit si eu in sarcina,dar apoi mititica de Andra..o pitica scumpa!!
Iti multumesc pt magica reteta de prajitura Deliciu care a fost mega apreciata e ziua sotului meu!!!Esti cea mai tare in sectorul dulciuri!!!!

Acum despre noi:nu am plecat in picioruse,mergem vreo 10 metri singuri daca este mami in spate..este fricos asa nu stiu de ce..
Este tare rasfatat si deja ma disper cand vad ca urla si incepe sa dea cu palma..L-am luat de urechi,dar trebuie sa citesc sa vad ce tehnici tb sa abordez cu el.Cu bunica sta melc,si cu noi faca ca trenul...Cand vin acasa sare numai pe noi si nu vrea sa mai puna cineva mana pe el.Ma doare inima cateodata ca nu am timp de el,dar nu am ce face!!!
Sunt linistita ca sta cu bunica,caci aud la serviciu tot felul de povesti despre bone,si va multumesc VOUA TUTUROR ca m-ati sfatuit sa aleg aceasta varianta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Neatza fetelor!
La noi e o vreme atat de urata. Ploua si iar ploua. As sta numai in pat si as lenevi.
Am primit si noi vreo 3kg de alune de padure si o punga cu cacao (cred ca sunt 2kg) O iau si eu pe urmele lui Yasmi. Caut retete de praji cu alune de padure. Totusi cred ca tot la checuri ma bag. :)

De vreo luna, cand stau in pat am impresia ca e cutremur. Ma clatin. Azi noapte l-am trezit de 2 oru pe sot sa-i spun ca e cutremur: ))
Saracul, crede ca sunt "cu pluta"
Si senzatia asta o am si cand sunt treaza, dar si cand dorm. Iar "miscarea inchipuita" ma trezeste daca dorm. Cred ca am probleme cu echilibrul, deci urechea interna,nu?
Va pup, ma duc la joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Neata mamici

Pe asa o vreme musai sa bem multe cafele si derivate :)))

Am intrat sa va si sa-i spun lui Yasmi ca am pe tastatura la bunataturile ei..omg...ce pofta am de paine de casa

Lalely- si fiimea vrea numai iaurt..nu rea ii place orezul/gris si elte nebunii. eu ma bucur insa ca mananca iaurt. e f sanatos. cateodata mai accepta si paine cu unt si cu gem

Ailed- da, priorix poate sa dea reactii gen muci, tuse..gen raceala chiar si la 15 zile post vaccinare
in casa eu am gratar de la Tefal si e ultra mega bun

Catank- da chiar asa : dimineata ta e mai lunga?

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna si de la noi!
Intru si eu sa mi citesc ce mai faceti
Noi suntem bine. Luca e la fel de activ, alearga toata ziua si inca mai avem doua somnuri pe zi . Pai la atata alergatura... S-a invatat afara ceva de speriat. Daca nu iese de 2 ori pe zi, e belea. Se duce la usa de la terasa si bate cu palmele, e marait. Daca il scot la plimbare, totul e in regula . Dar ce ne facem cu vremea asta... Oricum ies cu el si daca e frig si innorat, doar daca ploua nu iesim. Dar prind eu un moment de liniste si tot il scot .

La capitolul dinti inca suntem in urma, doar 2 jos si 4 sus, dar avem si 2 maselute iesite sus si mi se pare ca ii iese inca un dintisor jos. Nu i-a mai iesit un dinte de vreo 2 luni...

De mancat, mananca de toate, aici chiar n-am avut deloc probleme .

S-a reglat si cu somnul de noapte, doarme din ce in ce mai bine, nu mai mananca de aproape o luna, cateodata daca se trezeste plangand ii mai dau putin ceai.

De vorbit, nu vorbeste, doar pe limba lui, dai-dai, ba-ba, na-na, chiuituri toata ziua, tipete, bolboroseli, clasicele mama si tata si rareori apa si papa. Asta e.

Eu si bebelina din burtica suntem bine, am intrat in sapt 31 si astept cu nerabdare sa mergem la control peste 2 sapt.

Ma duc sa mai citesc si eu din urma pana se trezeste prichindelul.
Din ce am citit pe pagina asta, vad ca sunteti bine: miki, roxy, simona, yasmi, mada, lalely, irinuca .
Delia, eu am un gratar de teflon, care imi e de mare folos. Unul luat din Carrefour la vreo 70-80 de lei. Iar afara si-a luat sotul un Landman de vreo 5 milioane...
Mada, ma bucur ca baiatul vorbeste non stop . Stiam ca asa se intampla: stau ei ce stau, dar si cand ii apuca, te doare capul! Am in jurul meu 2 exemple...
Irinuca, vezi sa nu fie si vreo anemie. Eu la lipsa de fier mai aveam genul asta de ameteli...

Pup!

Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si 29+ Ilinca Maria
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-ieri am iesit in parc-m-a sunat o prietena pe la 10 ca vine la vaccinul de 1 an la budimex,ptr ora 3,si astfel ne viziteaza la 11 sa iesim la locul de joaca cu totii.am acceptat bucuroasa.desi de 2 zile ma durea gatul,pana sa vina ea au inceput sa-mi curga si muciim-am simtit cam prost fata de ea,dar asta e.picii au stat cam 1 sapt fara muci,si iar i-au pocnit.vremea o fi de vina?ca de imbracat ii imbrac frate,cu hanorac peste,cu caciula peste urechiacum suntem nitel mai bine,azi noapte au dormit amandoi in pat la ei,pana dim la 8,cand i-am mutat la mine,si am mai tras in continuare pana la 9.20
-multumesc de incurajarilalely-mi-ai umezit ochii,ce frumos ai scris.ce pacat ca stai asa departe, atunci cand ma apuca nelinstea,si tristetea saream la tine sa ma binedispuitu ma intelegi cel mai bine..ei,mi-am revenit fetelor,ca vb ta-madutza,2 sapt.sunt destule zile,dc ma apuca de pe acum..atunci ce ma fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Viss .Ma gandesc la tine, sigur iti da Doamne Doamne putere sa le duci

Yasmi, citind din urma, am vazut ca intrebai de un nodul in zona inghinala. Nu stiu daca ai ajuns la medic. La mine exact asa s-a manifestat o hernie inghinala. Nodul mobil, care a crescut. Eu am stat cu el cred ca vreo juma de an, ca nu era dureros si... am fost si cam neglijenta, trebuie sa recunosc. Sau inconstienta. Nici nu eram maritata. Pana la urma, a devenit dureros, nu mai puteam sa merg pe tocuri si m-am dus la un internist. Diagnostic: hernie inghinala cu recomandare de operatie de urgenta ca statusem cam mult... Si uite asa, a fost prima operatie din viata mea. Acum ce sa zic, poate la tine e altceva, la mine era destul de maricel, sa zic asa cam la 3 cm, poate chiar mai mare dupa ce am stat atat cu el.

Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si 29+ Ilinca Maria
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetele va pe toate!!!

burticutza noastra, alina ce bine ca ai mai aparut pe aici!! hai, ne arati poze cu burticu', cu luca??? citisem aseara si despre herniea ingh. astazi am tot sunat sa imi fac programare dar nu raspunde nimeni

Mergi la inceput