Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Felicit si eu sarbatoritii de azi, mamici si bebei deopotriva

Citind acum la aly_k "mama de Isabella Andreea.." mi-am amintit o faza de la botezul lui Beatrice. La inceputul slujbei, popa, spunandu-si el poezia, mi-a numit-o pe fetita in loc de Ana Beatrice "Ana Isabela" Moment in care nasa s-a uitat mirata la el, iar s-a corectat. Ii spuneam alui meu ca acum putem considera ca are 3 nume de botez..Ana Isabela Beatrice.

Dupa atatea interdictii in timpul alaptatului, dupa 10 ore de munca, in seara asta ma spurc la o varza calita cu niste carnita (gatita de mama) Sper sa nu aiba vreun efect daunator asupra lui Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

La multe lunite Andrei de Lali si Ilinca de Noce!
La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sfintilor Imparati Constantin si Elena!
fetelor eu am fost foarte ocupata azi...nu am apucat sa citesc tot,dar promit sa recuperez...
am o intrebare:este vreun bebel la care ii pocnesc oasele de la spate,omoplatii?...eu cand il iau pe edy in brate ii pocnesc oasele si ma cam sperie...abia saptamna viitoare avem programare la doctorita lui si nu vreau sa merg la alt medic.
iar face si al meu greva de tzitzi,dar inca ma mai mulg,mai rezist putin pe baricade...sa vedem poate ii trece iar.
ma intorc sa citesc ce ati mai scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Fetelor, nu vreau sa credeti ca eu dorm mereu toata noaptea (nu ca nu mi-as dori...)! Dar nu ma (mai) simt obosita. Sunt nopti in care se trezeste Tudor de cam de 2-3 ori si nopti in care nu se trezeste deloc. Cam jumi-juma. Incerc sa vad jumatatea plina. Ce e bine insa e ca mananca si se culca la loc, in prima luna imi venea sa plang de oboseala si el statea cate 2-3 ore treaz noaptea si nici nu puteam sa-l ignor ca o trezea pe Sofia. Mi-a zis mie o prietena ca de obicei dupa 5 ani nu se mai trezesc deloc noaptea, asa ca inca un pic si am scapat!

Anca_cls esti foarte frumoasa!! Uite, eu ma odihnesc si din cauza asta m-am ingrasat 5 kg dupa ce am nascut!

Suzieq Tudor adoarme la san mult mai rar decat sora-sa, pe el il mai legan in brate cu suzeta in gura sau il pun in carut pe burta si il duc in bucatarie sub hota
De purtat nu il mai port decat in carut pe afara sau in brate daca nu am de ales... mi se pare ca transpira in orice l-as tine aproape de mine.

Lalitzuza , multumesc Felicitari pentru sarbatoriti!

Multumesc, Ileana! Toata lumea zice ca seamana cu tati, dar mie mi se pare ca e mult mai frumoasa, oricat de tare il iubesc pe tati! Cu suptul buzei nu stiu ce sa-ti zic... nu tin minte ca Sofia s-o fi facut.

La multi ani si tie Ursulet! Nu se vede link-ul...

Mihaela, sa stii ca si eu ies putin! Mi-e greu sa plec cu amandoi, asa ca ii tin in curte. Am noroc ca sunt copii multi in vecini, se aduna in fata portii si are Sofia cu cine se juca, dar eu n-am ... Te invidiez insa pentru plaja!

Faith, eu am mancat varza calita saptamana trecuta ca nu mai puteam de pofta si a fost ok Tudor, asa ca pofta buna!

Noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihacor

La multe lunite Andrei de Lali si Ilinca de Noce!
La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sfintilor Imparati Constantin si Elena!
fetelor eu am fost foarte ocupata azi...nu am apucat sa citesc tot,dar promit sa recuperez...
am o intrebare:este vreun bebel la care ii pocnesc oasele de la spate,omoplatii?...eu cand il iau pe edy in brate ii pocnesc oasele si ma cam sperie...abia saptamna viitoare avem programare la doctorita lui si nu vreau sa merg la alt medic.
iar face si al meu greva de tzitzi,dar inca ma mai mulg,mai rezist putin pe baricade...sa vedem poate ii trece iar.
ma intorc sa citesc ce ati mai scris.

mamica de bebeloi Eduard...
Edy

Mihacor, eu nu am "auzit" trosnind, dar in schimb am simtit mereu "la mana" ceva ciudat cand o ridicam cumva parca se misca ceva acolo la omoplati. Dar cum doctorita nu a zis nimic la control, si eu am uitat sa intreb. Nu cred sa fie ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Da Mihaela...merg la sala destul de putin, de ex sapt trecuta am stat toata saptamana la socrii pt ca Eva se simtea tare bine acolo...Si ma gandeam la mine si ma uitam la ea cat de bine i-a mers acolo si ... am ramas mai mult decat planificasem initial...Oscilam intre mersul meu la sala si binele ei si a castigat ea! Nu, nu-mi pare rau, dar din pozele de la botez abia am selectat vreo 3 pe care pot sa la arat lumii!!! In toate restul arat groaznic, deformata! Si nu exagerez delloc!

Pe langa ca arat cum arat mi-am ales si o rochie care ma dezavantaja total! Si nimeni nu mi-a spus...sa nu o imbrac...Asta e!
Letitia - Nu fii amabila, frumusetea mea e la timpul trecut! Acum ma pot numi maxim dragutza, de la gat in sus si machiata!

Sa nu va mai spun ca la nunta la care am fost sambata am fost intrebata dc mai astept unul

Gata cu Off-urile! :)
De 2 zile Eva e foarte agitata seara si o adorm foarte greu dar am vazut ca si voi mai patzitzi!

Pup mamicile si BBii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

Mady, te invidiez pt buburuza miscatoare...al meu nici macar nu are tendinta sa se intoarca.
Ileana, mama Tudor e ,felicitari pt bebeloi frumos.
Lexila bubulina ta mica.
Georgia si bebe edy face la fel si noi nu avem decat 3 luni si 2 sapt,nici vorba de dinti!
anca stai linistita ca nu esti singura suferinda pe aici...edy azi noapte s-a trezit la 2 ore,de foame,probabil e devina puseul de la 3 luni.
suzi al meu adora sa doarma intre mine si tata-su,dar daca se poate sa fiu cat de aproape,sa imi simta respiratia si sa ii pun mana pe fata,ma tine efectiv de mana,cu manutele lui...
leti ai doua comori...
faith multumim de raspuns,m-am mai linistit putin...adevarul e ca nici eu nu aud,dar simt.
fetelor sa va odihniti si sa aveti o noapte usoara.
eu o tai la somn ca bb meu e rupt dupa 45 de minute in bazin,si tacsu la fel,dorm amandoi lati in pat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

pun din nou linkul, scoateti pauza dupa www

www .reclama mascata//avertizare/bebelusul/sugar/greutatea-normala-in-primele-4-luni-1820393

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani Elenelor si Constantinilor! Fericire, sanatate si noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Ahh uitasem sa va multumesc pt sfaturi cu privire la punctele turistice din Bucuresti. Deci, va multumesc din suflet! ( si va rog sa observati ca folosesc semnele de punctuatie acum deoarece scriu de pe laptop, nu de pe tel ).
Da, Anca, stiu, te inteleg si sunt convinsa ca nu mergi atat de des pe cat ar trebui, ai vrea sau ti-ar placea. Vroiam doar sa iti mai abat gandurile de la oboseala Ai mare grija de tine. Pe mine cand m-a ajuns oboseala tare, tare de tot, am vrut sa renunt la alaptat. I-am dat un biberon si ea se uita in ochii mei cu atata seninatate nestiind la ce nedreptate vreau sa o supun. Dupa ce a scos aerul, nu a mai vrut sa ia biberonul, dar am continuat sa o tin in brate. Si-a infundat nasucul in san si a adormit instant. M-am urat atunci pt ca am indraznit sa ma gandesc la ce mi-ar face mie bine. Cine imi poate garanta ca dupa LP nu se va trezi la fel de des?! Asa ca, Letitia are dreptate: si eu m-am obisnuit asa cu oboseala. Cand se intampla sa se trezeasca doar de 2 ori pe noapte, sunt intr-un chef de zile mari :)

Izish! Bulinutza! Olga! Puiutza! Matza! Sophia! Carpediem! Mrg! Elenii! Migulet!

Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Alice, sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de puiutii tai! La multi ani!
Am venit si noi de la vaccinul de 4 luni+ rotarix. A fost ok, Tudor are 8050 gr si 67 cm, e sanatos si foarte vesel.Am intrebat de diversificare si mi-a spus pediatra ca deocamdata nu are rost, ca ia foarte bine in greutate si nu are nevoie. Dupa 6 luni...Pe undeva parca imi pare rau...Imi doream sa il vad mazgalit pe fata, sa-l aud plescaind, sa vad suc de morcovi pe pereti. Dar o sa vina si vremea aceea. Aaaa! Si ni s-au ingrosat gingiile! Evident, asta nu inseamna ca ies dintii, dar...ne pregatim!Si...sunt fericita!!!

Mamica lui Tudor
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Deja? Ca puiutii inca nu au facut 4 luni.

Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput