Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitzuza

Dari- pe 4 iunie vin in Timisoara si poate pe 5 sau 6 daca este vremea buna si este ok si ptr voi punem de o intalnire cu bebeii
seara buna tuturor si cate un ptr fiecare

mamica fericita a lui Andrei

Deci mai am timp sa va vad, pe tine si pe bebe Andrei.Am tot vrut sa te sun azi sa va urez la multi ani pentru cele 4 lunite , dar nu am mai apucat.Am avut o zi ingrozitoare. Am primit vineri sau simbata un mesaj de la tine, nu stiu daca imi era destinat sau l-ai trimis din greseala, ca nu am inteles cu ce ocazie urarile... dar iti multumesc oricum .

Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Eu n-am somn , de vreo 2 saptamani ma tot chinui sa adorm o data cu Bianca dar mai devreme de 2 dimineata nu ma culc :(

Azi a fost foarte agitata si a dormit aproximativ 2-3 ore ziua , nu stiu ce a avut mititica , nici de papat nu prea a vrut sa pape , o fi fost caldura de vina, ca am iesit la plimbare pe la 11 ziua si ne-am intors pe la 14.00 , tembela de mine... dar cand am iesit la plimbare nu era asa cald :(
Si Bia roade degetelele cu mare pofta , parca ar fi ceva bun si dulce, nu mai vrea suzeta aproape deloc, si am observat ca pe gingia de jos sunt 2 punctulete albe , probabil acolo unde vor iesi primii dintisori, ma bucur ca va veni si ziua aia si abia astept dar pe de alta parte ma gandesc cu groaza si stres ca daca voi alapta si atunci cand va avea dintisosri s-ar putea sa ma muste asa cum se intampla frecvent la bebei sa faca ... of si iar dureri de sfarcuri dara asta e , o mamica indura multe pt puiul ei !

Azi am mancat o salata cu multe fructe , imi era asa o pofta... doar ca ama mancat spre seara dupa ce i-am dat Biancai sa pape... bebeii vostri pe la cat adorm ei ? a mea se culca f tarziu desi si ziua nu prea doarme , noaptea adoarme pe la 12.30 -01.00 cand eu sunt franta ea are energie maxima si tot asa, dar ma bcur ca doarme noaptea , se trezeste 1 data pe noapte si asta spre dimineata apoi adoarme rapid dupa ce papa.

Imi pare rau sa aud ca unii bebei inca nu dorm toata noaptea si se trezesc asa des, poate ar trebui sa incercati sa ii tineti treji dupa 7 seara , desi e greu merita incercat poate asa va dormi toata noaptea, poate mai au colici mititeii.

Mihaela am vazut ca m-ai strigat la apel , multumesc !si mi-a placut tare mult ce ai scris in mesajul cu alaptatul, sa nu renunti , o sa vina si ziua cand va dormi mai mult si te vei putea odihni, dormi si tu in momentele cand adoarme ea , asta e un sfat pe care eu l-am primit in prima luna de dupa nastere si nu prea l-am luat in considerare dar sa stii ca e de luat in seama crede-ma, te va mai ajuta in lupta cu oboseala.

Mihacor faza cu plesnitul oaselor de la spate mi s-a intamplat si mie o data sau maxim de 2 ori dupa masajul de la baita sau inainte , nu mai stiu exact .. insa cred ca daca se intampla mult mai des probabil nu este ok, oricum o sa vezi la control exact, desi si cred ca daca ar fi fost ceva grav probabil ar fi plans f des , sau ti-ai fi dat seama ca ceva nu e in regula din comportamentul lui.
Hai ca am scris o groaza dar ziua nu prea am timp de scris, doar mai citesc atunci cand gasesc putin timp.

Va

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca  ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

nu reusesc sa adorm :( si... totusi plec la somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Cu diferenta de varsta optima intre frati eu as spune ca e 3-4 ani. Din experienta noastra, intre Vladut si Daria fiind 1 an si 6 luni, va spun ca a fost foarte greu, atat pentru mine, ca n-am avut ajutoare, cat si pentru Vladut, care n-a fost deloc dispus s-o imparta pe maica-sa cu nimeni si a suferit mult. Poate daca cel mare e fetita accepta altfel pe bebe, ca am mai vazut cazuri si era mult mai bine decat la noi.

Cu noptile nedormite, cateodata clachez si eu, am stari apropiate de lesin, mi-i si groaza sa nu cumva sa pic o data. Nu stiu cand o sa doarma si Mishu mai bine. O fi caldura de vina, combinata cu oboseala?

Adc, Suzieq
- pe vara copiii transpira in orice sistem de purtat, dar mi se pare ca sling-ul e totusi mai potivit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mihaela mi-ar placea sa te intalnesc, numa sa nu fie barbatu'mio plecat sa ma poata duce in oras, ca noi stam in Floresti. Poate ne sincronizam cumva si cu Anda sa ne vedem toate odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

multam fetele de raspuns;si a mea suge buza de jos,rar dar o face
pe mine ma seaca chestia cu pumnul,caci are momente cand isi vara degetele in gura pana o ia starea de voma..cred ca vrea sa gadile omuletul
nuuuu..nici anastasia nu doarme toata noaptea,a fost un vis de vreo 2 nopti in care daca nu s-a trezit ea ,am pus-o eu la tatica (mama nebuna)
ea are program ca la schimbul 3,se culca seara pe la 22 si se trezeste fix la 4 ore..la 2 si la 6(sau chiar 5.30);de adormit ea adoarme de cele mai multe ori la tatica,dar ma termina ca are un somn fff usor ..daca va puteti inchipui ,tresare daca fosneste cerceaful cand ne invelim,si multeee alte "zgomote" de-astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelaradu

Da, Anca, stiu, te inteleg si sunt convinsa ca nu mergi atat de des pe cat ar trebui, ai vrea sau ti-ar placea. Vroiam doar sa iti mai abat gandurile de la oboseala Ai mare grija de tine. Pe mine cand m-a ajuns oboseala tare, tare de tot, am vrut sa renunt la alaptat. I-am dat un biberon si ea se uita in ochii mei cu atata seninatate nestiind la ce nedreptate vreau sa o supun. Dupa ce a scos aerul, nu a mai vrut sa ia biberonul, dar am continuat sa o tin in brate. Si-a infundat nasucul in san si a adormit instant. M-am urat atunci pt ca am indraznit sa ma gandesc la ce mi-ar face mie bine. Cine imi poate garanta ca dupa LP nu se va trezi la fel de des?! Asa ca, Letitia are dreptate: si eu m-am obisnuit asa cu oboseala. Cand se intampla sa se trezeasca doar de 2 ori pe noapte, sunt intr-un chef de zile mari :)

Izish! Bulinutza! Olga! Puiutza! Matza! Sophia! Carpediem! Mrg! Elenii! Migulet!

Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Ma faci sa-mi dea lacrimile de dimineata ... Exact asa simt si eu cand ma uit in ochisorii ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Cristina, nu accepta mai usor daca e fata eu am avut noroc ca a fost maicamea aici in primele saptamani, marius nu a mers la munca si am dres-o cumva. Oricum si acum imi mai zice sa il las pe radu in pat si sa o iau pe ea in brate, sau sa nu ii mai dau tzatza sa stau cu ea.. Dar cel mai greu il "imparte" pe taicasu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata.
La multe lunite bulgarasului Alexei_G!
Noaptea asta am dormit mai bine, nu a mai plans in somn dar aseara la culcare i-am dat jumatate de lingurita de Panadol.
Si a mea se trezeste de 3 ori pe noapte pt papa, si nici nu visez sa dorm prea curand toata noaptea fara intreruperi. Dar e incomparabil mai bine decat era la Maria.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,

La multe lunite piscotel Alexandru de AlexaG!!!!!
Miha era vb de oameni care stiu exact cate luni are Toma. Intrebarea era din cauza ca isi roade pumnii
Letitia cum de ai o memorie asa buna? Iti amintesti chestii pe care am si uitat ca le-am scris
Altesa eu nu stiu ce sfaturi sa mai dau ca si la noi cand zic hop ca am trecut de colici/ ca isi face program, iar se strica totul. Toma doarme ffffff putin ziua. Ieri a dormit asa: de la 13.10 la 13.45, de la 15.35 la 16.05 in sling cat am mers sa o iau pe Cari de la scoala si de la 18.45 la 19.05 in brate leganat. Eu sunt dispusa la orice ca sa il adorm, dar el daca nu poate adormi, nu adoarme nici sa ma dau de-a dura cu el.

Eu in sarcina eram convinsa ca il voi culca pe Toma la el in patut, cum am facut si la Cari, patut care urma sa se mute in camera lui pe la 9-10 luni. Dupa problemele de la nastere nici prin cap nu mi-a mai trecut sa il tin in alta parte decat langa mine sa il vad cum respira. Si a inceput sa ne placa

Cati alimente sanatoase: faina de mesquite, faina de porumb purpuriu pentru biscuitei cand vor fi mai marisori. Apoi meiul, amaranthul pentru bebici mici. Semintele de chia si mie imi plac - mi le amestec in iaurt sau in cereale.

Alina minunata Sara. Si eu tot ii promit Carinei ca mergem la hipodrom si tot nu mai apuc.

Mie mi-ar fi placut sa fie diferenta mai mica intre copii, dar Toma s-a lasat asteptat. Asa cum e acum, e mult mai usor: Carina e independenta de noi si in plus intelege mult mai ok situatia. Aseara ii spunea lui Toma: "hai la mine ca eu sunt mama 2"

Gianina bravo pentru intors
Alexa ma bucur ca nu mai aveti gipsul
Ileana o pentru pediatra ta. Mai rar pediatri care sa nu recomande diversificarea inainte de 6 luni.
Anca nu dormim frate toata noaptea . V-as fi anuntat si as fi dat de baut Sunt si copii care dorm toata noaptea de mici si eu am avut-o pe Cari asa. Nici cand i-am scos pampi nu se trezea la pisu decat uneori. Dar asta e, copiii sunt diferiti
Suzieq eu acum am trecut la un sling cu inele si cred ca imi iau unul din in cand mergem in concediu: http://www.poarta-ma.ro/In_c_22.html
Cristina daca e barbatu' plecat, imi spui si trec eu cu masina dupa voi.

De ieri dimineata incepusem sa raspund si nu imi vine sa cred ca am reusit

Mergi la inceput