Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Dari, multumim suntem bine, ne luptam cu crizele de personalitate ale lui Vladut. De cateva zile si-a descoperit vocea si striga non stop, iesim afara si nu mai vrea sa stea in carucior, deja ne cunosc toti vecinii si candva citesc pe voi ca ingirjiti cate doi ma tot intreb cum reusiti ca eu nu mai am timp de nimic.

Fetelor, voi cum ii adormiti pe cei mici? Eu nu mai reusesc nicicum sa-l adorm pe Vladut, aseara l-am adormit in brate si azi cu uscatorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Ce sistem de purtat folositi pe perioada verii? Vreau sa-mi cumpar si eu ceva dar nu stiu, nici nu prea ma pricep, dar cred ca mi-ar fi util.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna seara fetelor , va multumesc din suflet ptr urari.
La multi ani si din partea noastra tuturor care poarta numele de Constantin si Elena -sa aveti parte de sanatate , fericire si impliniri.
Va poftesc la O felie de tort si un pahar cu suc pe toti bulgarasii si mamicile lor
Azi am avut o zi plina, nu am apucat decat sa citesc pe sarite si spersa
termin cand il mufez pe Andrei la san dupa baita.
Casa a fost azi un du-te vino am avut 3 sarbatoriti-Andrei-4 luni , tata care este Constantin si nepotul meu deci treaba serioasa cu pune-te masa scoala-te masa dar a fost frumos ca de mult nu ne-am mai intalnit cu totii.
Letitia bine ai venit, ma bucur ca ai hotorat sa ni te alaturi , scrii f frumos si primul tau mesaj m-a dat pe spate.
gata este ora de baita sper sa pot citi dupa si sa recuperez.
Dari- pe 4 iunie vin in Timisoara si poate pe 5 sau 6 daca este vremea buna si este ok si ptr voi punem de o intalnire cu bebeii
seara buna tuturor si cate un ptr fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Si de la noi, bulgarasi scumpi!
Aniversare frumoasa celor care va serbati onomastica astazi: Alice Elena, Aerlilian Ilena, si bebelina Maria Elena. Ar mai fi elenii, dar nu stiu daca e doar nickname-ul sau si numele ei.

Cristina asa imi doreac si trebuie sa ajung la Cluh. Iaura, din pacate, eu as putea doar in timpul saptamanii fiindca am treaba la faculta. Cu tine oricum ma pot vedea in Aiud ca tre sa ajung si prin Beldiu ;)
Revin!

Citat:
citat din mesajul lui kraluca

la multi ani Andrei de Tebligia si Sebastian de Annesi!!!
la multi ani Andrei de Lali si Ilinca de Noce!

bella_sib - noi am patit asa cu regurgitatul... de trei ori s-a intamplat pana acum, la intervale foarte mari de timp (cateva saptamani). eu am crezut ca este de la picaturile alinan (care au acceasi culoare). acum ma gandesc ca ar putea fi secretie de bila, dar nu prea as crede... oricum pediatra mi-a spus ca regurgitatul este fiziologic pana la 4 luni si sa nu-mi fac probleme decat daca nu ia bebe in greutate

cati - nu stiam ca poti alapta si fara sa nasti... datorita tie am gasit pe net articole conform carora si barbatii pot alapta

gianina - felicitari pentru intoarceri... de acum sa vezi cum se taraste pe burta ca o rama si se enerveaza ca nu prea poate inainta!!!

mami fericita de Ariana (05.02.2012)

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Felicitari cu ocazia onomasticii pt.toata lumea!

Nici Alexa nu doarme toata noaptea!are nopti si nopti.

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Multumesc din suflet tuturor pentru urari!!!
Georgia, asta este perioada...la varsta asta toti mananca pumnisorii in detrimentul suzetei. E doar o etapa in dezvoltarea copilului.
Letitia si Tudor al meu a inceput sa suga buza de jos. Ce coincidenta! Sau o fi si asta normal pentru toti? Ti-am vazut printesa pe FB. E splendida!!!
Anca, la fel ca si tine, visez la noaptea aceea de somn intreaga. Noi inca ne trezim la trei ore...deci la 02 si la 05 sunt "vie".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

greutatea normala in primele 4 luni - au fost o gramada de discutii pe tema asta :)

http://www.reclama mascata//avertizare/bebelusul/sugar/greutatea-normala-in-primele-4-luni-1820393

la multi ani tuturor sarbatoritilor zilei, inclusiv mie ca ma cheama si Elena :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Suzi, si al meu adoarme cel mai bine in bratele mele, cu nasul varat undeva intre san si subtiori. Si imi face mare placere sa-l adorm asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Nuuu! Doamne fereste! Cum as putea sa va tradez?! Doar ca apogeul oboselii mele a fost atunci knd ma vaicaream. Acum sunt ca bufnita si iepurele:dorm cu ochii deschisi. Nici eu nu indraznesc sa sper. Prietena mea care inca alapteaza pe fiul in varsta de 11luni mi-a zis ca si acum se trezeste o data pe noapte pt tzitzi.
Anca mama, macar tu mai mergi la sala si te mai bucuri de fete noi. Eu cand le aud pe fete ca merg in parcuri, plimbari, etc ma ia cu lesin si invidie. Dimineata parchez pe terasa la McDonalds, bag un esspreso dublu cu frisca si 3 de zahar, un Forsyte Saga si astept sa flamanzeasca teroristul din dotare cand purcedem spre casa (care e la 2minute de Mc). O data intrate in casa, mancam, dormim 30 min, mancam, mami mai calca, mai da cu mopul si dupa 5 distreaza copila. Cand Theo e off, mergem pe plaja unde mami citeste si doarme.

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

care toate Anca? vezi ca ma superi tu nu citesti mesajele mele?

EU am o sapt de cand Rafael doarme iar cte o ora maxim 2 si alea fataite si noi avem 4 luni si 11 zile

Dar eu stiu de ce nu doarme il chinuie burtica si vezi ca mai suntem cateva cristina ,anda mihaela tu? ai trecuta in tabara opusa?

implinita de Rafael-Ioan

Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly_k

la multi ani celor care isi serbeaza onomastica azi
La multe lunite bulgarasilor
Uitati fetele cu ce m-am delectat eu
http://www.youtube.com/watch?v=ikTxfIDYx6Q&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=AhpnHeBQr2M&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=cXXm696UbKY

Alina de Isabella Andreea