Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
aly_k spune:
la multi ani celor care isi serbeaza onomastica azi
La multe lunite bulgarasilor
Uitati fetele cu ce m-am delectat eu
http://www.youtube.com/watch?v=ikTxfIDYx6Q&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=AhpnHeBQr2M&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=cXXm696UbKY
anca_cls spune:
La multi ani celor care isi serbeaza onomastica azi, bulgarasei Maria Elena si mamicutelor Alice Elena si Ileana!
La multe lunite frumoase Andrei si Ilinca!
anca_cls spune:
Doamne va vad pe toate ca spuneti ca va dorm puii toata noaptea! Noi am ajuns la 3 lunitze si inca nu am avut parte de asa ceva...Parca nici nu indraznesc sa sper ca se va intampla vreodata
Si eu arat din ce in ce mai rau datorita oboselii
ALTESA spune:
care toate Anca? vezi ca ma superi tu nu citesti mesajele mele?
EU am o sapt de cand Rafael doarme iar cte o ora maxim 2 si alea fataite si noi avem 4 luni si 11 zile
Dar eu stiu de ce nu doarme il chinuie burtica si vezi ca mai suntem cateva cristina ,anda mihaela tu? ai trecuta in tabara opusa?
sara_ spune:
La multe lunite andrei de Ligia, Sebastian, Ilinca si Andrei de Lali!!!
La multi ani ileana, Alice si Elena de gianina si tuturor cu nume de sfinti!
carina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sara_ La multe lunite andrei de Ligia, Sebastian, Ilinca si Andrei de Lali!!! La multi ani ileana, Alice si Elena de gianina si tuturor cu nume de sfinti! mamica fericita de baietel mare Sebi si fetita dulcica Sara Antonia Happy mamosul http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng |
Si de la noi!!
catiushor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_cls La multi ani celor care isi serbeaza onomastica azi, bulgarasei Maria Elena si mamicutelor Alice Elena si Ileana! La multe lunite frumoase Andrei si Ilinca! Mamica fericita foc de Eva Georgiana (16.02.2012) |
si de la noi !!!!
Anca stai relax, eu am cearcane pana in pamant ca Gruia se trezeste de 3-4 ori pe noapte.
adc spune:
Nici al meu nu doarme toata noaptea (ce vis!), si nici nu ma astept s-o faca prea curand, asa a fost si sora-sa, cand nu a mai fost cazul de lapte noaptea se trezea de sete si cerea apa, dupa aceea a venit etapa fara pampi si ne trezeam pt pisu (sau si mai rau scapa pe ea), si tot asa...
Am mers azi pt prima data cu Marsupi fara sprijinitoarea pt caput. Lui i-a placut, dar nu stiu cum sa evit asta, am fost uda de transpiratie de la sani in jos, am udat usor si hainele lui bebe (ce scarbos!), nu transpiram in halul asta nici in timpul antrenamentelor, in "tinerete".
ALTESA spune:
lexi exact asta se intampla cu ubitu meu de o saptamana ,oare ii ies dintii? dar pediatra s-a uitat si a zi ca nu ii iese acum.
alice cum sa ma supar e bine de stiut nu ma gandeam ca se poate intampla sa se suprapuna mesele,orele de somn asa ca sper sa se recupereze soacramea cat mai repede ca s-a operat de hernie cervicala.
Eu am noroc ca sotul nu lucreaza la stat nici la patron ,avem o asociatie agricola si sunt perioade cand sta si 4,5 luni acasa.
de ex din noiembrie pana in mai el nu lucreaza ,dar din iunie pan in octombrie pleaca la 6 dim si mai vine la 23,24 .
dari_nanau spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Georgia, cred ca e normal ca isi sug degetele, si Vladut face la fel de o vreme, scuipa suzeta si isi indeasa tot pumnul in gura.
Aly_k, Altesa, la noi diferenta de varsta e de 4 ani jumatate. Eu pot sa spun ca e ideal asa, Emma e la gradinita toata ziua, intelege destul de bine situatia, ca bebe e cel care necesita o atentie marita in perioada asta, e incantata de el si interesata sa participe la tot ce-l priveste. Si eu zic ca fara ajutor e foarte greu cu 2copii mici care au nevoie 100% in egala masura de voi. Dar daca vadoriti acum bebe2, eu va doresc mult succes!
Amelia, e un dulce Cristi, un adevarat barbatel . Imi pare rau ca nu am apucat sa-l vad si treaz, dar sper sa ne vedem curand, impreuna cu ceilalti bulgarasi.
Luiza, voi ce mai faceti? Sunteti bine, da?
Lali, cand te intorci in Timisoara? Abia asteptam sa ne vedem.
Bulinutza, cum esti?
Va . O zi frumoasa sa aveti!