Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Salutare!

UFFF in primul rand scuze Alinuta ca nu te-am sunat, am fost tare ocupata si cand am avut un pic de timp nu aveam nr ca nu il salvasem in tel...te pup si iarta-ma

Asta mica e agitata iar...au revenit mucisorii si tipa asa din nimic de nu o mai putem calma...nu stiu ce are, e si iritata la gatut..mai astept un pic sa vad cum evolueaza.

Mie diferenta de 3 ani mi se pare perfecta mai ales ca eu stiam ca sunt insarcinata si Leyre a inceput din septembrie gradinita si e bine de tot, ii place tare acum.

Cu soacra...no coment pe Kariss a vazut-o doar 1 data si atunci ca i-a adus B cu chiu cu vai si stau in Berceni, le-a luat si masina.
Iar dupa ce a plecat atunci a plans 3 zile ca a venit degeaba si nu si-a dat seama sa ii faca lu fii-su' o mazare...nici nu putut sa doarma ca a pierdut timpul in loc sa ii faca ceva de mancare......asta e viata ei, sa faca de mancare pt familia lor doar. Adica ea, sotul ei si cei 2 copii; altcineva in plus si nu are ce cauta in familia lor..chiar daca e vorba de nepoti...iti vine sa te duci pe campii Da mai bine ca B nu le da nas deloc si nu avem treaba cu ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alice, sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de puiutii tai! La multi ani!
Am venit si noi de la vaccinul de 4 luni+ rotarix. A fost ok, Tudor are 8050 gr si 67 cm, e sanatos si foarte vesel.Am intrebat de diversificare si mi-a spus pediatra ca deocamdata nu are rost, ca ia foarte bine in greutate si nu are nevoie. Dupa 6 luni...Pe undeva parca imi pare rau...Imi doream sa il vad mazgalit pe fata, sa-l aud plescaind, sa vad suc de morcovi pe pereti. Dar o sa vina si vremea aceea. Aaaa! Si ni s-au ingrosat gingiile! Evident, asta nu inseamna ca ies dintii, dar...ne pregatim!Si...sunt fericita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Mersi de urari! La multi ani si din partea mea Elenelor si Constantinilor!!

Altesa, nu ma refer la curatenie, mancare, spalat, calcat. Ma refer la cineva care sa stea cu ala mic cand il culci tu pe rafi, sau sa stea cu rafi cand il hranesti pe cel mic. La inceput o sa vrea numai cu tine, si numai cand esti cu bebele nou in brate. Daca li se suprapune ora de masa cum faci? Sau de somn. Sunt multe de luat in considerare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bella_sib spune:

Fetelor eu propun asa, sa ignoram soacrele ca asta o sa le doara cel mai tare (daca sunt simtite bineinteles), pentru ca ele ori nu-si dau seama ce fac ori o fac intentionat.
Deci azi m-am trezit asa de bine dispusa si am zis gata! nu vreau sa ma mai incarc negativ cu gandul soacramii ca nu are nici un sens. Ii multumesc ca l-a crescut asa de bine pe sotul meu si atat, trebuie sa fiu vesela si incarcata pozitiv pentru fiica mea care e de un infinit de ori mai importanta ca madame.
Apropo de pitici, fiica mea de doua zile e foarte agitata, miorlaie imediat ce se vede singura si rade cu gura pana la urechi ma vede(trecerea este instant). Oare sa fie din cauza timpului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bella_sib

Fetelor eu propun asa, sa ignoram soacrele ca asta o sa le doara cel mai tare (daca sunt simtite bineinteles), pentru ca ele ori nu-si dau seama ce fac ori o fac intentionat.
Deci azi m-am trezit asa de bine dispusa si am zis gata! nu vreau sa ma mai incarc negativ cu gandul soacramii ca nu are nici un sens. Ii multumesc ca l-a crescut asa de bine pe sotul meu si atat, trebuie sa fiu vesela si incarcata pozitiv pentru fiica mea care e de un infinit de ori mai importanta ca madame.
Apropo de pitici, fiica mea de doua zile e foarte agitata, miorlaie imediat ce se vede singura si rade cu gura pana la urechi ma vede(trecerea este instant). Oare sa fie din cauza timpului?

Mamica fericita de bubulina Alexandra (05.01.2012)

1. ai dreptate , asa ar trebui sa facem !

2. nu cred, eu zic are nevoie de atentia ta si poate e alintata (nu e nimic rau in asta) si obisnuita cu tine, asa facea si Bianca intr-o perioada dar acum i-a mai trecut.

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca  ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ileana, multumesc la fel!
Nu te grabi cu diversificarea, o sa te saturi de spalat haine si bucataria

Altesa, sa nu ma intelegi gresit, eu iti tin pumnii sa ramai gravida cand vrei, dar te si avertizez sa nu zici ca n-ai stiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

vorbeati de nunti... eu cu sotul ne cunoaste de 8 ani , ne-am casatorit anul trcut in decembrie si cununia religioasa o avem in septembrie anul asta .... Am facut in cateva luni de zile cat n-am facut in cei 8 ani : copil, cununie civila, cumparat casa si sa vedem ce s-o mai ivi

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca  ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
La multi ani celor care isi serbeaza onomastica azi, in special bulgarasei Maria Elena si mamicilor Alice Elena si Ileana!
La multe lunite, Andrei si Ilinca!
Sunt f necajita ca fii-mea a avut o repriza teribila de plans din cauza gingiilor. Are niste dureri...De vreo 2 nopti plange si in somn, tare mi-e mila de ea...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

la multi ani tuturor sarbataritilor de azi

problem..pisco de la o vreme nu mai vrea suzi in schimb roade pumnul,chiar pe amandoi daca reuseste sa-i "vare" in gura;asta n=ar fi nika dar are momente de zici ca e nervoasa ,cu atat ravna ii "arunca" in gurita si roade la ei..ce sa fie ..sa-i fie foame (de cateva ori cand am pus-o la san a supt dar nu mereu) ,sa-i iasa dintii (m-am uitat dar nu vad mare lucru)...hmm,voi ati patit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Alexa, multumesc si felicitari pentru progresele facute! piscotelul!

Altesa, uite un link cu produse de genul asta http://www. bebelusultau.ro/subcat.php?categorie=Aparate%20supraveghere&marca=AngelCare [scoate pauza de dupa www.] Eu am luat primul produs, cel care are si interfon, dar vad ca mai jos (al treilea) e doar monitor de respiratie. Se pune placa aia sub saltea si daca nu sesizeaza miscare timp de 20 de secunde suna alarma.
Eu l-am luat de pe amazon.co.uk cu 100 lire si a ajuns cam in 3 zile.
Tudor merge prin pat, il aud ca loveste marginile patului, dar nu a plans niciodata din cauza asta, ceea ce ma face sa cred ca nu da suficient de tare. Iar cu alaptatul in sac nu mi-e incomod deloc - nu l-am scos niciodata din sac. Chiar mi se pare ca daca l-as scoate sau l-as inveli dupa ce-l pun in patut, ar avea mai multe sanse sa se trezeasca. E adevarat ca Tudor nu se trezeste noaptea Azi noapte de exemplu i-am facut baie la 19:30, a mancat la 20:00 si s-a culcat. La 23:30 i-am dat de mancare in somn si m-am culcat si eu. Ne-am trezit amandoi la 9:30... E adevarat ca peste zi doarme doar in repriza de maxim 30 de minute, astazi pana la ora asta a avut doua astfel de reprize si daca mai scoatem una ma declar multumita!

Mady, gimnasta! Sofia mi-a cazut din pat la 8 luni, Tudor mult mai devreme... asa ca grija mare!

Denisa, sanatate multa!

Ileana, felicitari pentru vizita la dr (sau, ma rog, pentru rezultatele ei ). Si Sofia a avut gingiile latite de mica, dar i-a iesit primul dinte la un an si doua luni...

Ane-Maria, felicitari pentru realizarile ultimilor 6 luni!

Of Lexi! Tare mai e greu cand sufera puiutii! sa treaca repede!

Georgia, nu cred sa fie vreo problema. Si Tudor are momente cand isi suge pumnii cu nesat, uneori chiar dupa masa. Mai nou a inceput sa isi suga buza de jos Din cate stiu eu, gura este principalul organ de cunoastere de la varsta asta, asa ca e normal sa bage totul in gura.

Ma duc sa vad ce au mai facut mesterii...

Mergi la inceput