Clubul "babelor" FIV-oase 40
Raspunsuri - Pagina 8
Lara27 spune:
Ana, promit ca o sa-ti placa.. acum, deh, trebuie si-un pic de dramatism..neaparat apoi sa te uiti si la Sex and the City 2, fun, fun si... trebuie obligatoriu(!!!) sa te gandesti la mine, cand ajungi la replica mea preferata "it's gonna be just us two.." a lui Carrie..btw, love, love, love Carrie
le: huh, ce idee buna mi-ai dat, my dear friend, ia sa bag un SATC the movie..btw, nu rata toaletele, da??? sunt absolut dementiale (Chanel, Diane von Furstenberg, Michael Kors, Manolo's, Jimmy Choo etc.etc.etc..oooooooooooooofffffffffffffffffffffff)
to be continued..
anaasta spune:
Meyyyy, ai uitat ca nu sunt girly girl?! No, Carrie e inca suparata. Am dat deja sa se incarce si 2-ul...
Lara27 spune:
tannoo, bine c-a trecut ce-a fost mai greu din pacate grijile pt copii n-o sa se termine niciodata, nici cand acestia sunt adulti..asta face parte din "job description-ul" de parinte..sanatate multa pt Bogdanel
to be continued..
Lara27 spune:
Ana, n-am uitat, cum sa uit..dar, tre'sa apreciezi..for me? pretty please?
bravo, baga si 2-ul, o sa mori de ras..eehh, ii trece si lui Carrie, pana la final..
hai, ca ma uit si eu cu tine
to be continued..
lauraa78 spune:
Buna DRAGELOR,
Lara,am ramas datoare povestea ultimului FIV ,dar nu am fost in stare pana acum sa stau la calculatorul de la birou ca sa scriu.
Ca sa se inteleaga mai bine trebuie sa va spun ca acum 8 ani cand ne-am apucat noi de investigatii eu eram ok cu toate analizele dar sotul avea oligospermie.(avea si tensiune +glicemie mare)La primele 3 fivuri,desi eu aveam analize ok,nu raspundeam sufficient de bine la tratamente iar embrionii obtinuti nu erau de calitate.La vreo 6 luni dupa al 3 fiv esuat am ramas insarcinata natural,dar sarcina s-a oprit din evolutie din cauze genetice.
Asta se intampla prin 2010,de atunci sotul meu a slabit,si-a reglat tensiunea si glicemia si spermograma arata mult mai bine.De asemenea si eu am slabit cam vreo 10 kg(ca eram cam durdulie) si cred ca si asta a contribuit la reusita.
Pt.acest ultim FIV sa stii ca nu am facut nimic deosebit, doar poate faptul ca am facut histeroscopie in luna martie din care a rezultat ca aveam ceva aderente in uter si pe care dr.mi-a zis ca le-a curatat.
In ziua 21 am inceput fac diphereline de 0.1 ,in ziua 2 am inceput direct cu 300mg puregon,incredibil foliculii au crescut uniform(la celelalte fivuri la faceam incantatii sa creasca).In ziua 12 a avut loc punctia,au fost 7 ovocite.dar numai 6 au fost bune,au rezultat 6 embrioni si in final am obtinut 4 blastocisti-2 i-am transferat si 2 i-am congelat.
Ca medicamente de sustinere am avut pt prima data si Prednison si estrimax,si eu am ATPO si poate acest prednison a fost de ajutor.In spital dupaET dr. mi-a recomandat sa stau cat mai linistita in pat si am stat pana a doua zi,de asemenea mi s-a dat sa beau lapte cald ,de ce habar nu am.
Multa bafta Adriana ,iti tin pumnii
Va pup pe toate fara exceptie
Lara27 spune:
Laura, multumim ca ne-ai povestit! Frumoasa poveste..cu siguranta toti factorii enumerati de tine, au contribuit la evolutia favorabila (si faptul ca si tu si sotul ati pierdut din greutate, histeroscopia, protocolul lung, prednison, estrimax, etc)..sa fie intr-un ceas bun si sa fie bine pana la capat; s-a oprit hemoragia, da?
aadina, te pup fata draga
to be continued..
lauraa78 spune:
Sangerarea s-a oprit de atunci,acum sunt bine dar as dormi nonstop.Am inceput sa fiu mai optimista...acum sa vedem ce va fi cand vom merge la ecograf sa vedem inimioarele..apropos ce dr imi puteti recomanda si mie pt urmarirea sarcinii?
QiaoBing spune:
hello
eu am ajuns acasa si continui cu spanacul. mi-a placut la intalneala, am palavragit mult vrute si nevrute. lista de prezenta: aristica, adrianaady, cocolyso, elenush, hopefull, lylymar, rica, samira si subsemnata.
tannoo off, imi pare rau de ce a patit puiul vostru. si finutul meu a facut la fel febra mare si convulsii si au ajuns cu el la spital acum trebuie sa il monitorizeze si sa aiba grija sa nu mai lase febra sa urce asa de mult.
samira33 spune:
si eu am ajuns.
ceva mai tarziu ca am fost la H&M cu adriana sa cumparam un cadou.
acum ma duc sa hranesc soata dar pe urma vin sa va povestesc...sunt iremediabil indragostita !!!!!!!!!!!!!!!