Clubul "babelor" FIV-oase 40

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Qiao, sa fie intr-un ceas bun inceputul tau .

Ai facut curat pe cand vin pisoiasii acasa, Ady... Maine o sa ma gandesc la voi cu drag si o sa trimt spre voi numai energie pozitiva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Gata, m-am injectat ! Mi se intepenise pistonul si stateam cu seringa infipta in burta si ii ziceam sotului ca s-a intepenit si el nu avea nici o reactie, peste cateva secunde ii spun din nou ca stau cu acul infipt si nu se misca pistonul ... si el rontaia in continuare si se uita la tv, asa ca a trebuit sa strig heeeelp ! Of, barbatii astia, greu le pica fisa uneori. Cica a crezut ca ma fitzosez eu. Ha !
Asa ca il parasc ! i-am povestit ieri dupa intalnire faza cu "Manuela" (aristica stie ) si azi dimineata tan-nesam imi zice ca el nu vrea sa mai aiba de-a face cu Melania. la care eu, dar cine e Melania si ce ti-a facut femeia ?!? Ma gadeam ca imi zice ceva legat de job

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Neata cucu-bau

Adysor garsoniera e pregatita? Pisoiasii te asteapta mamicoooo!!
Te pup si te iubesc pisicutzo

Qiao sa fie cu noroc prima intepatura! Te pup

Pupici pentru toate babutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Ana - instilatia salina e parfum. E putin jenanta dar nu simti mare lucru. Mai ales la PK. daca mie a vrut sa imi faca punctia pe viu , iti dai seama ca asta e ...... Doftorshu are incredere serioasa in ce face :-)

MeAlex, Lara are probabil dreptate (ca intotdeauna :-). Pe mine m-a sfatuit Balanta sa iau duphaston in sapt 6 de sarcina cand aveam sangerari si am luat o pastila si am crezut ca mor direct! Nu ma intreba de ce, dar senzatia de voma si de lesin , ameteala, nu m-a lasat sa ma ridic 12 ore din pat.

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Qiao
deci tu ai fost aia care a epuizat Clexanele din farmaciile din Bucuresti :-)?
Eu nu mai am nici o seringa pentrui azi si caut disperata ...

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Oh, Ioana, stiam eu ca cineva a facut histerosonograma salina, dar nu mai tineam minte cine. Deci e ok. Bun. Dar de ce a vrut sa iti faca punctie fara anestezie?! Adica, se poate?!

Mergi la inceput

ioana iar nu se gaseste ? eu mai aveam ramasa o cutie de data trecuta si uite ca inca nu m-am mobilizat sa ma programez la dr de familie ca sa imi dea reteta. vrei sa iti dau si tie pt azi-maine ?

Mergi la inceput

Fetelor, are cineva ramase 4 pastilute de microgynon ? Nu as mai cumpara o cutie sa raman iar cu o gramada. Urasc sa am resturi de pastile prin diverse cutii. Am ramas cu vitex, maca, napraznic, clomifen ... Am incercat sa le dau si nu le vrea nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

ioana iar nu se gaseste ? eu mai aveam ramasa o cutie de data trecuta si uite ca inca nu m-am mobilizat sa ma programez la dr de familie ca sa imi dea reteta. vrei sa iti dau si tie pt azi-maine ?

---------------------------------------------
TANARA SPERANTA
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Sa fie un inceput bun.

Ady azi este o zi mare, sper ca una frumoasa dintr-un lung sir de zile frumoase

O zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

Fetelor, are cineva ramase 4 pastilute de microgynon ? Nu as mai cumpara o cutie sa raman iar cu o gramada. Urasc sa am resturi de pastile prin diverse cutii. Am ramas cu vitex, maca, napraznic, clomifen ... Am incercat sa le dau si nu le vrea nimeni.

---------------------------------------------
TANARA SPERANTA
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Eu am si o dau cu mare drag. Dintr-o folie lipsesc 4 pastile.

Daca vrei ne vedem pe seara in zona unde stau, Matei Basarab (nu pot sa ma departez pe motiv de pitic) sau maine in zona Regie, Maternitatea Giulesti, pe acolo am biroul.

Mergi la inceput