Clubul "babelor" FIV-oase 40

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

La Multi Ani!elenus, smaick si mama Larei

adriana felicitari pt cei 2 embrionasi iti tin pumnii pt urmatoarele 9 luni

si intradevar Maria este o minunatie de copil, iar rica o persoana deosebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

merci mult girls pt maman e, saracuta, mai bine acum, s-a mai intremat, si-a refacut amilazele si au iesit bine, deci me happilica

ady, bun bun planul tau prevad ca iei premul ala cu coronita de la Bio..imi place mult de tot starea ta de spirit
Sabi vad ca baga Oshawa cu mere si zahar, ca si antrenament pt painici...
miky, cum merge injectatul??
Alex, analizatul??
qiao, cand pui planul in aplication??
ana, what about you?
moama, dar ce ma roade curiozitatea azi..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

tu fetelor, eu nu stiu exact care sunteti Elene si Constantine dar va zic la toate La multi ani!
Si Lara, sa-ti traiasca mama!

Ady, super vesti! dar am inteles bine...ai si clexane si aspenter in schema? Ca vad ca mutatii ai doar doua care par mai lejerutze....

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Eu nimic deocamdata, Lara, astept jumtatea lunii iunie sa ma duc la Budapesta pentru histerosonograma aia salina. Ma bucur ca mama ta se simte mai bine, yey!

Apropo, a facut cineva de aici o histerosonograma salina? Am inteles ca e cu US si ca e ok. Ma gandesc ca nu doare, nu?! Si scap si repede de ea, nu?!

Ce, e si ziua lui Lyly? Daca da, La multi ani si tie, Lyly!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Da Ioana, si clexane si aspenter
Lyly la multi ani si tie, imi cer iertare pt intarziere

Mergi la inceput

huh, e si ziua lui Lyly?? pai, La Multi Ani! sa ne traiesti si curand sa te gravidesti..
Ana, eu n-am facut, dar am auzit ca-i piece of cake.si PK e finut tare, deci stai relexad
mey, Ioana-dear, protrombinica lui Ady, nu-i lejereanu, e una din cele 2 mutatii (cealalta e factorul V Leiden) pt care se da heparina, fara discutii..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor si !
Lara, am facut analizele hormonale de ziua 3:
Free T3 = 2.84 -> 1.71 -3.71 pg/ml
Free T4 = 1.22 -> 0.70 - 1.48 ng/dl
TSH = 2.1669 -> 0.35 - 4.94 microUI/ml
Prolactina = 39.70 -> 1.2 - 29.93 ng/ml
Estradiol = 30 -> Faza foliculara: 21-251 pg/ml
LH = 2.18 -> Faza foliculara: 2.39-6.60 mUI/ml
FSH = 4.77 -> Faza foliculara: 3.35-21.63 mUI/ml

Urmeaza sa ajung maine-poimaine la Inst. V. Babes, nu am chef deloc sa merg sa ma analizez intr-o institutie de stat...am sunat de 4 ori la ei cerand interiorul de la laboratorul care se ocupa de imunofenotipare limfocitara si de 4 ori mi-au dat interiorul gresit...maine dimineata iau la rand toate interioarele, si daca nu ma lamuresc, merg direct acolo, stiu ca se recolteaza pana la 11, ma incadrez.
Nu reusesc sa ma incadrez sa fac analiza de secretii ca sa am rezultatul in timp util pentru histeroscopie acum. So, ii dau cu Duphaston ca sa reglez si sper ca tinand cont de nr. de zile dupa care a aparut menstruatia, sa ma incadrez de data asta.
Ma simt foarte rau din z1, am stari de voma, dureri de burta, ca la o intoxicatie alimentara...n-am idee de la ce, ma lasa si iar ma ia...am mancat foarte usor oricum...
Ciclurile au devenit mai scurte, luna trecuta 25 de zile, luna asta 27 de zile (cu Duphaston), si sangerarea putina...in urmatorul set de analize strecor si AMH, macar sa stiu daca asta e cauza.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Tu inca iei duphaston, MeAlex?! Unele persoane au probleme de genul celor descrise de tine din cauza acestuia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Nu, Anaasta, am luat pana in z1 de spotting (m-a mirat, eram obisnuita sa vina dupa 4 zile de pauza dupa Duphaston, ca la carte). In timp ce luam, nu am avut probleme.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Alex, hormonalele sunt excelente problema prolactinei o cunosti, TSH e in limite, cum nu faci FIV, nu e o problema..oofff , daca n-ai fi luat duphaston, puteam sa ma gandesc ca ai ciclu peste sarcina, de acolo starile de voma, rau..asa, as zice si io ca, s-ar putea sa tolerezi greu duphastonul..e sintetic si multa lume se plange de sideeffects, inclusiv o prietena buna de-a mea

to be continued..

Mergi la inceput