BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

fetelor astept opinii despre modul cum sa scriem despre Lumi_Nag care apierdut sarcina si eventual daca doriti vreo formula si pentru fetele care nu o sa fie din odisee dar au sa va fie alturi cu sfaturi, informatii, ganduri bune!!
eu am scris un exemplu pe prima pagina, astept pareri si sugestii!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Kmy cred ca este foarte bine asa .

www.gradinacris.blogspot.com
7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui majia

crismac, in ce constau probleme baiatului tau acum? Am vazut ca e marisor?

5+

Pai pe langa faptul ca traim cu o teama permanenta ca oricand s-ar putea declansa o hidrocefalie , mergem constant - la un an - la analize si ne luptam cu o incontinenta urinara . Oricum diagnosticele lui sunt multe . Are o siringomielie - infiltratie de lichid cefalorahidian - in maduva , lichid care s-ar putea sa ii atace nervi si sa duca la insensibilitate tactila , la pierderea echilibrului sau chiar la paralizie . Oricum pentru toata listoaia de diagnostice pe care o are deocamdata este bine . Nu va mai spun mai multe ca sa nu va intristez ca nu este cazul .

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Citat:
citat din mesajul lui crismac

Citat:
citat din mesajul lui majia

crismac, in ce constau probleme baiatului tau acum? Am vazut ca e marisor?

5+

Pai pe langa faptul ca traim cu o teama permanenta ca oricand s-ar putea declansa o hidrocefalie , mergem constant - la un an - la analize si ne luptam cu o incontinenta urinara . Oricum diagnosticele lui sunt multe . Are o siringomielie - infiltratie de lichid cefalorahidian - in maduva , lichid care s-ar putea sa ii atace nervi si sa duca la insensibilitate tactila , la pierderea echilibrului sau chiar la paralizie . Oricum pentru toata listoaia de diagnostice pe care o are deocamdata este bine . Nu va mai spun mai multe ca sa nu va intristez ca nu este cazul .

7+

Crismac multa sanatate micutului tau! Si chiar daca ne intristam banuiesc ca, pe undeva, si acesta este rolul acestor discutii de grup respoectiv de a elibera cat de cat persoana care scrie de anumite trairi, de a vorbi unul cu altul atat despre lucurui frumoase dar si mai putin frumoase. Stim cu totii ca viata nu e mereu facuta din pufi roz si miros Chanel, din contra sunt lucruri care fac parte din viata dar pe care, daca am putea, le-am sterge imediat cu buretele.

Kmy da buna si originala ideea! Eu una am tras cu ochii la ce scriau mamicile de ianuari-feb 2012 anul trecut pe vremea asta:) asa ca daca ele citesc aici si ne pot linisti cand apar temeri si nu numai, sunt foarte bine venite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Lumi, Buble, Cris, multumesc pentru sfaturi. Eu oricum am redus foarte mult, dar vreau sa renunt .

Cris, trebuie sa fie foarte greu pentru baietelul tau si pentru tine si sotul tau. De aceea cateodata nu punem indeajunsa insemnatate in urarea 'sanatate' ca e cea mai importanta. Multa sanatate va doresc.

Kmy, e foarte bine cum ai pus. Alte sugestii: 'Invitati speciali' sau ceva de genul.

Bubble, bafta la beta trei .

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

si s-a incheiat si a 3-a zi de dieta, sa vedem ce arata cantarul maine dimineatza!!
lenevind azi am constat un lucru care a inceput sa-mi dea de gandit, sotul meu este plecat de joi si cu toatea astea parca acasa nimic nu-i schimbat, parca nu imi lipseste!!!vb lui eu is cu baiatul , el este fara noi, nici nu stiu cum sa vb cu el la tel, nu-mi vine sa-i spun k-mi lipseste odat ce nu simt asta, poate e si vina lui, eu stau mereu inchisa in casa, el knd este la munca ba la 8 ore, ba la 24, iar cand este acasa este tot timpul prin gradina si schimbam telegrafic cateva cuvinte , stam impreuna numai la masa de seara , iar la dormit deja avem tabere diferite, eu langa copil iar el adoarme la tv in cealalta camera, desi mereu spune k dupa ce se termina filmul vine langa mine!!!
nu arata bine situatia, s epare, nu?!!!
dar poate odat ploaia plecata si eu o sa am alta perspectiva!!!

Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

fetelor imi cer scz pentru mesajul de mai devreme care este , dar adevarul este ca netul a devenit "prietena mea" de knD am ramas gravida SI MI-AM PETRECUT 99% din timp inchisa in casa!!!

Mergi la inceput

Buna dimineata !Va servesc cu o cafeluta . O zi buna va doresc !

7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

si s-a incheiat si a 3-a zi de dieta, sa vedem ce arata cantarul maine dimineatza!!
lenevind azi am constat un lucru care a inceput sa-mi dea de gandit, sotul meu este plecat de joi si cu toatea astea parca acasa nimic nu-i schimbat, parca nu imi lipseste!!!vb lui eu is cu baiatul , el este fara noi, nici nu stiu cum sa vb cu el la tel, nu-mi vine sa-i spun k-mi lipseste odat ce nu simt asta, poate e si vina lui, eu stau mereu inchisa in casa, el knd este la munca ba la 8 ore, ba la 24, iar cand este acasa este tot timpul prin gradina si schimbam telegrafic cateva cuvinte , stam impreuna numai la masa de seara , iar la dormit deja avem tabere diferite, eu langa copil iar el adoarme la tv in cealalta camera, desi mereu spune k dupa ce se termina filmul vine langa mine!!!
nu arata bine situatia, s epare, nu?!!!
dar poate odat ploaia plecata si eu o sa am alta perspectiva!!!

Kmy , daca imi permiti , tot , as vrea sa-ti dau un sfat . Am trecut si noi pe unde esti tu . Trebuie sa gasiti timp pentru voi , timp in care sa fiti doar voi doi . Stiu ca poate suna egoist dar este foarte important . Eu de exemplu il duc pe juniorul meu la mama in Week - end iar noi avem un moment de respiro . Daca ai cu cine incearca sa-l lasi si tu pe cel mic macar pt o zi .

7+

Mergi la inceput

crismac
ms de cafelutza si de sfat, ams a incerc sa fac acest lucru , fara sa-i spun ca simt acum, pentru ca l-as rani f mult!!!

Mergi la inceput

uitasi: LA MULTI ANI, si multa sanatate si tot ce va doriti aniversatelor acestei zile , si clar si aniversatilor!!!

ps: dupa 3 zile de dieta am -3.4kg!!!!

Mergi la inceput