BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(2)
Raspunsuri - Pagina 6
Blue_sea spune:
Lumi, cuvintele sunt de prisos!
Kmy, Felicitari!
Eu m-am cantarit ieri: stiam ca am 56, dar surpriza 59!!! Nu stiu cand naiba s-a intamplat asta.
Analizele mele incep sa fie gata. Se pare ca am anticorpi la rubeola, dar nu-mi amintesc sa fi avut boala. Este oare posibil?
5+
andreea204 spune:
Poate ai avut cand erai prea mica sa iti mai amintesti.
Intreaba-ti parintii daca ai avut.
vikisor spune:
buna fetelor!!
La multi ani tuturor sarbatoritelor/sarbatoritilor!!
kmy, felicitari pentru kg pierdute... tine-o tot asa!! cat despre offtopic, gasiti-va un pic de timp pentru voi... mergeti la o intalnire cum faceati la inceputuri, faceti ceva impreuna doar voi doi, gasiti un moment de respiro si o sa fie bine
cris, multa sanatate ca e mai buna decat toate!!!
sa avem o zi usoara si o saptamana minunata!
7+
majia spune:
Kmu, felicitari pentru kg . Super tare!
In ceea ce priveste relatia cu sotul tau, iti dau acelasi sfat ca si celelalte fete, gasiti timp pentru voi. Si ... seara in loc sa dormi cu baiatul si sotul al tv, mai bine doamre baiatum singur in camera lui si tu si sotul inlocuiti Tv ul cu un pic de giugiuleala. Ajuta si la slabit .
Blue, si eu sunt imunizata la rubeaola. Este o boala a copilariei ... nu cred ca iti amintesti toate bolile pe care le-ai facut cand erai mica. Apropo de kg, asteapta sa ti se intample asta inca vreo 8 luni de acum incolo .
Cris, multumesc pentru cafeluta. O zi buna sa ai si tu!
5+
Bubblegum spune:
Citat: |
citat din mesajul lui majia Kmu, felicitari pentru kg . Super tare! In ceea ce priveste relatia cu sotul tau, iti dau acelasi sfat ca si celelalte fete, gasiti timp pentru voi. Si ... seara in loc sa dormi cu baiatul si sotul al tv, mai bine doamre baiatum singur in camera lui si tu si sotul inlocuiti Tv ul cu un pic de giugiuleala. Ajuta si la slabit . 5+ |
Majia bine spus!Kmy mai bine giugiuleala decat televizor!
A, si faceti-va timp sa vorbiti unul cu altul despre ce simtiti..poate ca el se simte dat la o parte (multi barbati au chestia asta atunci cand apare un copil in viata unui cuplu). Eu cu barbate-miu doar vorbind am reusit sa trecem peste drama Fivurilor..daca nu comunicam cred ca nu mai eram in ziua de azi impreuna si fericiti..la noi la inceput s-a crezut ca inferttilitatea e din cauza masculina iar barbate-miu a fost distrus si eu l-am ajutat sa se repuna pe picioare..apoi s-a dovedit ca si eu am mari probleme (menopauza care ma ameninta la 32 de ani) si barbate-miu m-a ajutat sa ma ridic..impruna am trecut peste diagnosticul infertilitatii care se spune ca vine pe locul doi ca impact psihologic dupa diagonsticul de cancer...Vorbiti unul cu altul, copilul are nevoie de voi amandoi fericiti si impreuna. si daca nu va fi sa fie si simtiti amandoi ca nu va intelegeti gasiti o cale sa nu suferiti nici unul!
Noi am trisat si nu am mai asteptat telef de la clinica, ne-a dat embrioloaga mesaj pe alta tema (embrioloaga mea este cumnata colegului meu de job) si am intrebat-o cum este beta meu azi a spus ca a crescut bine sa stau linistita. Pe la 3 ma suna monitorul de la clinica pentru mai multe amanunte dar bine ca nu tre sa ma stersez pana la 3:)
Fetelor eu sunt foarte emotionala in ultima vreme plang din orice dar din orice... doamne daca o tin asa 8 luni ma iau astia sa joc in filme indiene sa plang la comanda
Pupici si o zi fantastica tuturor
Blue_sea spune:
Bubble, si eu sunt cu nervii intinsi la maxim. Parca am un PMS continuu Imi sare tandara din nimica, ma enervez de imi vine sa sar la beregata cui imi sta in cale, ma podideste plansul la reclamele cu copii...din astea.
In rest, am facut poteca pana la toaleta. E adevarat ca si beau multa apa.
5+
majia spune:
Bubble, Blue si eu sunt foarte nervoasa si plang din orice . Ieri mi-a dat in joaca baietelul meu cu o masinuta peste cap si am inceput sa plang. Mi-era si rusine de sot .
Felicitari pentru beta Bubble .
5+
crismac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Blue_sea Bubble, si eu sunt cu nervii intinsi la maxim. Parca am un PMS continuu Imi sare tandara din nimica, ma enervez de imi vine sa sar la beregata cui imi sta in cale, ma podideste plansul la reclamele cu copii...din astea. In rest, am facut poteca pana la toaleta. E adevarat ca si beau multa apa. 5+ |
Eu inca nu am astfel de simptome si sper sa nici nu am . Lucrez cu copiii - sunt invatatoare si nu pot lucra cu copiii daca imi pierd rabdarea . Sincer ma bucur ca in ultimele zile nu mai mi-a fost asa de rau .
Azi am aflat si rezultatele la analizele uzuale printre care si anticorpii anti RH - eu am RH negativ - si la prima sarcina nu am facut vaccinul pt. RH.Toate sunt bune ! Sper s-o tinem tot asa .
www.gradinacris.blogspot.com
7+
crismac spune:
Sper ca , odata cu trecerea timpului , ne vom simti toate mai bine !
www.gradinacris.blogspot.com
7+