BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neazta brticilor!!!
va ofer o www.trilulilu.ro/imagini-diverse/cafeaua-de-dimineata-2" target="_blank">cafelutza asezonata cu www.trilulilu.ro/imagini-incredibil/va-ofer-prajituri" target="_blank">fursecuri
o duminica placuta va doresc!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Lumi, imi pare tare rau. Cum ai spus tu, bine ca nu ai fost pusa in situatia sa alegi . Sunt sigura ca peste trei luni o intri sa ne dai o veste buna .

Kmy, multumim de cafeluta.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Nag

Salut!
Am o veste proasta...s-a oprit din evolutie, iar sacul vitelin era si mai mare. Am fost l-a spital si am fost chiuretata ceea ce mi s-a parut ingrozitor (e prima data).Imi pare rau ca nu voi face parte din echipa voastra cu bulgarasi. Am iesit la ora 18 din spital si de asta am intarziat sa va spun si voua. Sincer, cred ca tot raul e spre bine. Asa a vrut Dumnezeu si poate e mai bine sa nu fi trebuit sa aleg eu ce fac in continuare avand in vedere ca era o sarcina cu posibil defect genetic.
Ma resemnasem deja de miercuri de la ultima eco si imi revin in 3 luni dupa care vom incerca totusi sa-i facem o surioara lui Jiji (baietelul meu )
Va pup pe fiecare si va doresc tot binele din lume, sarcini fara probleme si copilasi sanatosi ca asta este cel mai important.

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Lumi
Sa stii ca imi pare rau dar este mai bine asa decat cu cine stie ce defecte genetice ! Iti spune o mama al carui copil s-a nascut cu defect de tub neural , un defect cu care ne vom lupta toata viata !

www.gradinacris.blogspot.com
7+

Mergi la inceput

Ma bucur pt. vestile bune de la eco ale celorlalte mamici ! Ati fost foarte harnicute !
Majia cumnata mea a fumat pe toata durata sarcinii in ciuda tuturor . In final a nascut o fetita sanatoasa ! Ar fi bine daca ai reusi sa le lasi !
Kmy eu nu am tinut diete tocmai pt. ca atunci cand spun ca nu mai mananc atunci as manca de toate . Sper sa reusesti si sa te vedem la odisee cat mai repede .
Acum am 62 de kg. si 1.55 m . Sper sa nu iau prea mult in greutate dar nu conteaza daca iau dar "bebelina" va fi sanatoasa .
toate burticile si bulgarasii din dotare dar si pe celelalte fete !

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Lumi imi pare rau pt pierderea suferita! Dumnezeu sa te intareasca si sa auzit vesti bune cat mai curand

5+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Cat despre analize ... eu am estimat toate cheltuielile aferente acestei sarcini - analize, ecografii , nastere ... - la aproximativ 4.000-5.000 de lei noi .

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Crismac eu ma refeream doar la una..nu am avut curaj sa fac un total aproximatv! App si pe voi tot numai la cabinetul particular va cheama?

5+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

crismac, in ce constau probleme baiatului tau acum? Am vazut ca e marisor?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Lumi imi pare foarte rau....sper sa treci cat mai repede peste momentele acestea si sa reintrii la Odisee cat mai curand Ai grija de tine!

Tweetisor felicitari pentru micuta inimioara!

Majia fumatul este dunator bebelului dupa cum stiu ca stii...intr-adevar a te lasa de fumat este un exercitiu mare de vointa...Eu fumam inainte cate un pachte doua pe zi (am avut perioade acum cativa ani cand ajungeam si la un pachet jumatate)insa din fericire la noi la serviciu, fiind o scoala, este interzis fumatul de dimineata pana seara si asa, usor usor organismul meu s-a obisnuit sa se dezvete de fumat. Incearca ca treci pe lights si incearca sa le raresti cand simti nevoia de tigara ia un mar, o grisina, un sticks orice numai sa lungesdti perioada dintre tigari!

Noi azi implinim 5 saptamani, maine avem din nou intalnire cu clinica pentru al treilea Beta si sper sa ne programeze peste o saptamana doua la echografie ca nu mai avem rabdare.....

Pupi si o duminica placuta si odihnitoare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

fetelor astept opinii despre modul cum sa scriem despre Lumi_Nag care apierdut sarcina si eventual daca doriti vreo formula si pentru fetele care nu o sa fie din odisee dar au sa va fie alturi cu sfaturi, informatii, ganduri bune!!
eu am scris un exemplu pe prima pagina, astept pareri si sugestii!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput