BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(2)
Raspunsuri - Pagina 11
majia spune:
Buna dimineata fetelor
Kmy, facem galerie pentru dieta.
Eu inca nu am fost sa-mi fac analizele... poate reusesc sa le fac totusi pana miercuri cand ma duc iar la gine...
5+
crismac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black incepeti sa fiti harnicute la scris, terminasi de din urma si am dat gata in acelasi timp inca 2 castroane de supa!!! uffffffffff, emotiile voatre ma ajuta sa inghit ! am avut dreptate ca primele 3 zile de dieta au fost max la dat ajos , de acum nu mai avem acelasi randament!!! sper sa-mi de ad-zeu rabdare si eficenta la dieta ca sa trec si eu al cursa BB2!!!! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameifetele mele de suflet Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!! |
Kmy Felicitari si bafta in continuare !
www.gradinacris.blogspot.com
7+
crismac spune:
Apropos de prima pagina haideti sa completam si aniversarile ! Ce ziceti?Incep eu : 20.10.1981
www.gradinacris.blogspot.com
7+
Blue_sea spune:
Majia, ar trebui sa te grabesti: sunt unele analize care sunt gata in 7 zile lucratoare!
Kmy, succes!!! Si la mine la birou toata lumea e la dieta, mai putin eu
Cum va mai simti azi? Eu astept greturile, pt ca ma simt dubios de bine (si adormita).
5+
andreea204 spune:
Eu ma simt bine.
Am o stare ciudata de moleseala, parca mai mi-e si somn si simt ceva ciudat la stomac.O fi inceput de greturi? Nici macar nu stiu cum sunt greturile. O burtica cu greturi sa imi explice si mie, daca poate, cum sunt.
Am vb cu medicul hemato si mi-a spus ca analizele au iesit bine si k momentan pastram tratamentul actual.
Mai am un hop sapt viitoare cand merg la gineco. Sper sa fie bebe bine, cand am fost prima data avea 5sapt si 5zile si inca nu se auzea inimioara(mi-a zis dr. ca este prea mic)
Dupa UM ar tb sa faca joia viitoare 8 sapt.
Lorena cand afli daca ti se schimba schema de tratament?
andreea204 spune:
Vreau si eu pe prima pagina. Am evitat pana acum , din cauza fricii, sa nu cobesc.
Sper sa fie bine in continuare:
UM 05.04.2012
Aniversare: 02.04.1983
Bubblegum spune:
citat din mesajul lui Blue_sea Cum va mai simti azi? Eu astept greturile, pt ca ma simt dubios de bine (si adormita). 5+ |
Blue eu as da orice sa pot dormi mai mult, azi la 6.30 eram in picioare si de atunci ma tot invart pe aici si nu pot dormi. La mine insa sunt greturi! Toata lumea imi spune ca nu se poate sa fie greturi e prea la inceput ei bine se poate la mine chiar din ziua implantarii au inceput greturile (2-3 minute seara) acum am cate 5 minute de cateva ori pe zi...
Sa stii ca a mea cumnata era la fel ca tine in primele luni ale sarcinii.Ar fi dormit saraca peste tot oricand non stop. Somnolenta si sani durerosi in rest nu greturi nu nimic.
Blue_sea spune:
Bubble, eu am citit ca la gemeni simptomele sunt mai accentuate, deci si greturile. Incep mai devreme si sunt mai agresive
5+
Bubblegum spune:
citat din mesajul lui Blue_sea Bubble, eu am citit ca la gemeni simptomele sunt mai accentuate, deci si greturile. Incep mai devreme si sunt mai agresive 5+ |
Blue, da asa este! Luni de exemplu am fost cu soacra-mea la masa in oras si mie imi era foarte rau (mie daca nu mi-e rau nu ma plang!) dar imi era foarte rau la un moment dat i-am zis lu hubby meu ca eu ma duc sa ma intind pe jos pe undeva ca nu mai pot de greata si durere de cap. Soacra mea (care este o bomboana de femeie nu ma plang din contra) a scos perla ca e nu are cum sa iti fie rau la doar 5 saptamani si ca S. (o verisoara care abia a nascut) nu s-a plans 9 luni de sarcina o data. I-am zis si eu ca S. are 23 de ani eu am 34 poate de aia fac asa. Concluzia ei a fost ca e psihologica toata chestia :)
Blue_sea spune:
Bubble, daca se confirma faza cu gemenii, dna. soacra va avea nevoie sa se intinda nitel!
5+