BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(2)
Raspunsuri - Pagina 10
vikisor spune:
Lorena, imi pare rau pentru tine, dar totul o sa fie bine de data asta! trebuie sa ai un pic de incredere ca o sa fie ti pup si asteptam vesti dupa ce te duci la doctor
eu ma duc maine dimineata sa dau sange pentru analize asa nu imi place cand imi ia sange dar pentru facem orice
7+
lorena_86 spune:
bubble, sunt constienta ca sunt periculoase
clexane am facut dar rar, adica cateva zile acum doua luni
eu vb de pastilute, tratamentul permanent (spenter, magne B6, femibion, acid folic) de astea mi-e teama ca le-am intrerupt
dar pana acum nu sunt motive de ingrijorare decat simplu fapt ca e micut pt 6 sapt dar sper sa fi fost ovulatia sau implantarea mai tarzii si sa nu fie vb de un retard de crestere si sa ramana in urma asa cum s-a intamplat la celalalte
dar mentionez ca la celalalte sarcini nu am luat decat acid folic
asa ca macar asta ma incurajeaza ca acum stiu ca iau mai multe pastile
va pupic
crismac spune:
Lorena , bine ai venit ! Sper ca de data asta sa fie totul bine !
www.gradinacris.blogspot.com
7+
crismac spune:
Mai , dar harnicute ati fost ! Greu mai va prinde omul din urma !
Bubble la noi nu prea conteaza ca lucrezi sau nu cu copii ! Ca in Romania !Natalitatea mai la coada !Nici eu nu prea as vrea sa-mi las copiii dar daca va recomanda dr. nu am ce face !
Eu abia pe la inceputul lunii iunie mai ajung la dr. Viki, Lorena bafta la analize si sa veniti cu vesti bune !
Azi am cam avut probleme cu arsurile . Ma ingrozeste gandul ca as putea avea aceste arsuri toata perioada sarcinii !
si noapte buna tuturor!
www.gradinacris.blogspot.com
7+
lorena_86 spune:
buna
acum m-am intors din oras
am mers putin in carrefour si asa stare de greata am avut de am crezut ca morrr
apoi am avut si niste intepaturi inauntru, cred ca in col
m-am cam speriat dar cand am ajuns acasa am vazut ca nu e nimic
mai iau un no-spa si utrogestan si ma bag la somnic ca maine am autobuzul la 5
si eu am avut arsuri zilele trecute doar ca nu stiam de la ce
va pup
kmy_black spune:
incepeti sa fiti harnicute la scris, terminasi de din urma si am dat gata in acelasi timp inca 2 castroane de supa!!!
uffffffffff, emotiile voatre ma ajuta sa inghit !
am avut dreptate ca primele 3 zile de dieta au fost max la dat ajos , de acum nu mai avem acelasi randament!!!
sper sa-mi de ad-zeu rabdare si eficenta la dieta ca sa trec si eu al cursa BB2!!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
andreea204 spune:
Lorena sa stii ca eu te inteleg perfect. Frica pe care o simti tu o simt si eu in fiecare zi. (vezi in semnatura mea motivul).
Si mie imi este greu sa ma relaxez si mi se itampla lucruri care data trecuta nu au fost. Sunt f pesimista(nu mai citesc despre sarcina, nu mai intru asa des pe forum), parca imi lipseste si bucuria de a da vestea. Este tare urat.
Ieri am fost sa fac analize pentru monitorizarea coagularii si cand m-a intrebat asistenta daca sunt insarcinata nu mi-a venit sa cred ca am spus "da". A sunat atat de ireal , parca nu mi se intampla mie.
Eu am luat aspenter si acid folic din ziua in care mi s-a terminat ciclul, deci nici eu nu iau tratamentul de mult timp. Am frica sa nu afle dr. prea tarziu ca este nevoie de clexane.
Azi sun dr. hemato sa imi spuna cum au iesit analizele si ce sa fac mai departe.
Tu am vazut ca mergi la Fundeni. Ce analize iti face Dr. U pt a monitorizarea coagularii?
kmy_black spune:
neatza fetelor!!!!va las o ! si un !
revin mai tarziu!
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
vikisor spune:
neata fetelor!
kmy, multa bafta in continuare cu dieta!! tinem pumnii si facem galerie si vroiam sa iti zic ca imi place cum ai pus cutiutele cu surprize de pe prima pagina
eu azi de dimineata am fost si am dat sange si pipi si am inteles ca in vreo 2-3 zile apar rezultatele si mi-am facut programare la doctor pentru joia viitoare
7+
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vikisor neata fetelor! kmy, multa bafta in continuare cu dieta!! tinem pumnii si facem galerie si vroiam sa iti zic ca imi place cum ai pus cutiutele cu surprize de pe prima pagina eu azi de dimineata am fost si am dat sange si pipi si am inteles ca in vreo 2-3 zile apar rezultatele si mi-am facut programare la doctor pentru joia viitoare 7+ |
multam pt sustinere , dar sa stii k nu eu sunt autoare cutiutelor, este o amica draga, Denyand ,care ma ajuta cu odiseea knd eu sau celelalte fete care au parola,nu avem timp!!
va asteptam si pe voi cu sugestii pentru prima pagina!!!