BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Data nasterii (a mea ): 19.02.1984

Bubble, nu te necaji pentru comentarii din astea la mine mama a scos o perla draguta: e prea devreme sa ai pofte! serios? si eu salivez ca un catel cand mi-e pofta de ceva... i-am explicat frumos ca fiecare femeie simte altfel sarcina si ca mie da, mi-e pofta de diferite chestii de la 5 saptamani

pe mine de ieri m-a luat o stare foarte naspa: orice mananc imi provoaca o stare de rau, de greata inclusiv ceai daca beau pana acum am rezistat si nu am dat inca la boboci, dar nu stiu ce sa zic asta pe langa faptul ca as dormi non stop... serios vorbesc ca as dormi 24 din 24

7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Bubble, daca se confirma faza cu gemenii, dna. soacra va avea nevoie sa se intinda nitel!

5+

foarte adevarat!!!!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Cred ca toti o sa avem nevoie sa ne intindem nitel, inclusiv eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bubblegum

Cred ca toti o sa avem nevoie sa ne intindem nitel, inclusiv eu

sanatosi sa fim, ca restul se rezolva

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Bubble, tu oricum vei sta intinsa, deci esti safe.

vreau sa doooorm!! Se poate cere concediu medical pt dormit?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Bubble si viki, eu nu stiu cum poate iti spune altcineva cum te simti!! Cred ca stim mai bine daca ne e rau sau nu. Si apropo de pofte, eu am avut pofte innainte sa stiu ca sunt insarcinata, deci nu e psihologig. La baiat am poftit la ridichi. M-am dus in pauza de masa si mi-am cumparat ridichi . Si de data asta am poftit peste cu usturoi.

5+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Bubble, tu oricum vei sta intinsa, deci esti safe.

vreau sa doooorm!! Se poate cere concediu medical pt dormit?

5+

Si eu vreau concediu medical pentru dormit. Imi cade capul pe tastatura .

5+

Mergi la inceput

Data nasterii (a mea): 05.10.1980.

Nu vreau sa vina greturile . Credeti ar exista posibilitatea sa scap de ele de data asta ??

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Citat:
citat din mesajul lui majia

Bubble si viki, eu nu stiu cum poate iti spune altcineva cum te simti!! Cred ca stim mai bine daca ne e rau sau nu. Si apropo de pofte, eu am avut pofte innainte sa stiu ca sunt insarcinata, deci nu e psihologig. La baiat am poftit la ridichi. M-am dus in pauza de masa si mi-am cumparat ridichi . Si de data asta am poftit peste cu usturoi.

5+

Majia ei stii cum este, gura lumii multe spune asta nu inseamna ca si emrita ascultata.
Eu mananc ridichii in prostieeeeeee!!!!!Stau cate un minut sa le spal cu o periuta de dinti si apoi pap!!
Majia acum te intreb si eu o chestie ca vad ca spuneai ca nu vrei sa vina greturile. la sarcina trecuta ai avut greturi sa inteleg..la tine (nu generalizez sunt curioasa doar de experienta ta) greturile cam in ce perioada si-au atins apogeul si cat durau, o zi dupa alta sau una da alta ba...
Noi pe 16 iulie trebuie/trebuia sa plecam in vacantaun drum cu 4 zboruri lungi -fix cand fac 3 luni si o zi-. Ma gandesc ca un zbor de 2 ore e cat de cat okey dar unul de 14 ore doar dus e periculos..si tre sa ne decidem repede ca altfel nu ne mai incadram la asigurare si pierdem banii pe bilete...
Cele care ati mai fost gravidute aveti idee daca vacantele si zborurile lungi sunt contraindicate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Bubble, eu stiu ca nu prea e voie. La zborurile astea lungi se zboara la inaltime mare si sunt radiatii care ajung la bb. Intreaba-l si pe medic.

5+

Mergi la inceput