Hai Albinuta!Fluturasi&Floricele Mai-Iunie'12(54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Virgi, esti PREA obosita. Asta se citeste de printre randurile pe care le-ai scris. Incearca sa dormi odata cu Lucas, nu mai fi asa viteaza ca nu iti ridica nimeni statuie. Si lasa la o parte serviciul, macar pentru inca o luna, pana va mai acomodati, ca nu-i nika daca pierzi niste bani acum. Esti mai importanta tu acum decat oricine altcineva. Tre sa iti revii bine de tot ca sa poti face fata cu brio pe termen lung. Extrasistolele: tratate cu magnerot 3 pe zi o saptamana, apoi 1 pe zi. Multe legume, fructe (in special banana, migdale, alune de padure, smochine, care contin potasiu). Mai merge metoprololul, 25 mg pe zi (jumi-juma) in caz ca nu te linsitesti cu celelalte. Multa odihna. Tu mai iei vitaminele? Ar fi bine sa le iei in continuare, macar 2-3 luni pana iti revii. Si eu voi continua cu femibionul ca stiu ca dupa nastere va fi jale cu odihna si echilibrul organismului.
A, sa nu uit: nici sa nu te gandesti la LP, mai rezista putin, te rog, pentru binele vostru.
Stii ce faceam noi cand nu mai puteam absolut deloc? Cam o data la cateva zile (nu imi aduc aminte, parca ceva de genul 10-14 zile sau poate mai des, la o saptamana), ma mulgeam seara, puneam laptele meu in sticla la frigider si ma culcam in alta camera, sotul meu avand misiunea de a avea grija de copil pe perioada noptii respective. Stii cat de mult ma ajuta noaptea aia dormita bine? Nu-ti imaginezi cata energie imi dadea, dimineata ma simteam apta sa urc muntii, asa de revigorata eram. Poti incerca si tu, daca te lasa sanii si nu ti se ingreuneaza pe parcursul noptii. Hai, fa un dus, baga niste lapte de-al tau intr-o sticla si da misiune domnului sa aiba grija de Lucas in noaptea asta. Ati putea repeta treaba asta in fiecare sambata sau duminica seara o perioada, ca si tu esti om. Ti pupez, draga mea, sper sa ai zile si nopti mai bune cat de curand!
Onutza, voi cum mai sunteti?

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.
Azi nu am intrat deoarece a fost o zi foarte plina.
Am fost plecati din oras la neamuri la un confirmalit. Pe urma am fost la ziua surorii mele, azi era ziua ei. Sa nu mai spunem ca azi am implinit 12 ani de cand sunt cu sotul. Deci a fost o zi plina.

Eu cu sanii sta la fel ca unele dintre voi, mi se fac ca pietroii si ma dor, dar am descoperit o smecheriie. Cand simpt ca mi-s plini iar Robi a papat deja, ma mulg. Si nu ma mai dor si nici nu mai patez asa de tare. Si atunci cand alaptez imi pun un prosop sau o stergura la celalalt san sa nu patez tricoul. Deci rezolv problemele. Eu la o mulgere ma mulg si 120ml , dar nu ma mai dor.

Nu spal funduletul ci il sterg cu servetele umede si il dau cu petrinii. Nu am nici o problema si nici cu cel mai mare nu am avut, si pe el tot cu petrinii l-am dat.

Edi al meu a scapat de pampers de la 1 an si 7 luni, si nu l-am obligat sa renunte. Doar ca a facut de cateva ori pe el si nu ia placut si nu a mai facut, se cerea. Dar el a fost obisnuit la olita de la 7 luni am inceput. Acum face pipi singur la baie la WC, nici macar nu ne cheama , numai ne anunta ca merge sa faca si doar numarul 2 face la olita sau pe Wc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

Felicit cele mai noi mamici SHOSHONIK,EVA,ALINA,sper ca n-am omis pe cineva ca la ce avalansa a fost in ultimele zile ..Sa va creasca bb mari,sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.

Ylari (sper sa nu ma insel) parca tu ziceai de quinoa.De unde ai luat-o si la ce pret?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui gyan

Ylari (sper sa nu ma insel) parca tu ziceai de quinoa.De unde ai luat-o si la ce pret?

Da, eu am zis despre Quinoa l-am luat de la plafar din Baneasa dar nu mai stiu cat am dat exact, oricum e pe sortimente si calitati deci preturile difera. Am aruncat punga l-am pus intr-un borcan de sticla. Parca 25 ron dar nu mai stiu gramajul. As vrea sa fac azi cu lapte si ananas (adica o varianta dulce de data asta) data trecuta l-am facut ca si garnitura ptr pastrav la gratar cu legume sote. M-a incantat ca l-a mancat si Eva, ei nu ii place deloc textura orezului nu l-a acceptat niciodata, nici orez cu lapte nu papa. Atentie mare Gyan sa clatesti fffff bine Quinoa inainte sa o pui la fiert altfel e nasoala la gust din cauza unei substante care in plus cica e si toxica (un fel de rasina) Oricum e fffbuna si dpdv nutritional din cate am inteles si e si galactofora. So, pofta buna.

Noi azi avem programare la gineco la ora 10, vine si Eva cu noi. Programam cezariana cred, sper.
Eu sunt bine inafara ca ma doare spatele foarte tare de la greutates burtii.
Va pup.

Ah, Anitta nota 10 de la mine ptr sfatul/postarea adresata Virginiei! VirgiL un pupic special ptr tine si un gand bun, tu esti o femeie puternica, ai sa fii bine, dar odihneste-te un pic mai mult!
Celelalte mamici, ma bucur de fiecare data cand va citesc, imi pare rau ca va chinuiti cu colici dar ma bucur ca vad printre randuri implinirea voastra. Abia astept sa ma numar si eu printre voi!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

LA MULTI ANI !!! multa sanatate si tot ce va doriti tuturor aniversatelor si aniversatilor acestei zile!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
La multi ani in mod special lui Constantin, unul dintre eroii odiseei noastre!!!
La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor! Zic sa petrecem!
Si eu merg astazi la Iasi, la control, cand probabil vom stabili ultimele detalii, ca si tine, Ylari. Dar abia diseara o sa pot intra sa va dau vesti, pentru ca am programare la 14.30, apoi drumul pana acasa e de vreo 2 ore.
Ylari,
M-am culcat aseara cu gandul la tine, Virgi. Stii ce mai poti face? Sa trimiti gasca afara pentru 3-4 ore, timp in care sa dormi. Ai spus ca ii face bine lui Lucas sa stea afara, ca doarme neintors, deci e o ocazie pentru tine de a dormi. Azi se anunta foarte cald, deci numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

La multi ani, Elene si Constantini! Dau si eu o felie de tort ca am al doilea nume Elena si pe mama si bunica Elene.

Am avut o noapte destul de nasoala, contractii dureroase, de fapt m-a durut burta cam toata noaptea, m-am trezit din 2 in 2 ore sa merg la baie si am visat tare urat in fiecare perioada scurta de somn. Sper sa mai rezist cu bebe in burtica, tare mi-e teama sa nu ma apuce nascutul...Azi poate ar fi cazul sa imi fac bagajul pentru spital, macar sa imi pun in gentuta ceea ce am deja si sa trec pe lista ce mai am de luat. In principiu mai am de luat doar epidurala si medicamentele anexe ei.

Nu ma mai pot concentra la altceva...

Andreea, 36+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

La multi ani, Aever! Petrecere frumoasa!
Ma, tu esti la concurenta cu Deea. Stai cuminte, fa bagajul si sa nu faci imprudente. Si-asa ziceai ca parca pana pe 1 iunie nu ai voie sa nasti, sau ma insel?...
Eu deja nu mai bag in seama contractiile. Ce tine de mine, fac, mai mult de atat nu pot. Bai, ce greu e sa te epilezi cand nu te vezi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata!
Azi fac cinste sunt si eu Elenaca de altfel jumatate din neamul meu
Deci poftiti la o cafeluta tare ptr.mamici si la un ceai,o cafea cu lapte ptr.burtici!
Prajituri nu ca ingrasa!
VIRGINIA imi pare rau ca nu te simti bine!Ziceai ca ai sanii plini,de ce nu te mulgi?Am avut si eu vreo 2 zile asa si m-am muls si tare bine a fost!Dureri de spate am si ue dar sunt de la ffffffffffffff.multele kg care le am .
La multi ani ptr.CONSTANITN!
ANITTA te asteptam cu vesti bunemai ai putin si ajungi si tu la termen!
La multi ani AEVER!Sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!
ASTERO m-am ingrozit cand am citit!De asta imi era frica de cezariana!Dar acum a trecut totul si ai fototmodelain brate.
Era sa uit FELICITARI ptr.TIGRUTA,MIHA,JOSEFINE,SHOSHO,EVA si ALINA!
A plouat cu bebei !Sa fiti sanatosi si necoliciosi!
Acu sa ma plang si eu putin!
Vineri i-a cazut buricul lui Matteo si nu a cazut bine,am fost cu el la pediatra si cica ar trebui cauterizat,am fost distrusa zilele astea de aia nici nu am mai scris!
Marti ma duc iar sa vedem ce zice.
In rest e bine,se trezeste din 2 in 2 ore sa pape,dar am inceput sa ma obisnuiesc cu programul asta.
Ma striga acumtrimit si revin mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgiL

ANDRA,o greutate de 12 kile,nu-i tocmai de neglijat ..nu stiu cand ai voie practic la asa un efort,dar teoretic cred ca dupa 6 luni de la cezariana.
Noi poponeatza o stergem cu servetele,asteptam putin sa se usuce,si de 2 sau 3 ori pe zi dam cu sudocrem inainte de pampers.N-avem iritatii.
Cat despre perioada optima pt renuntarea la scutece, stiu ca e intre 2 ani jumate si trei ani.Si orice chestie fortata inainte de aceasta varsta(la care se produce o oarecare maturare sfincteriana si marirea volumului vezicii urinare)poate amana considerabil momentul in care copilul va scapa de pampersi.Pe mama daca o intrebi,faceam la olita de la 6 luni..

Virginia .mami de Ioana si de Lucas

Virginescule, asa stiu si eu, tocmai de aia nu o oblig in niciun fel...cand vrea ea cere la olita, doar nu o sta pana la 4 ani cu scutece....si ma gandesc, acum ca il vede pe frasu cu pampers va fi un pic mai greu sa o conving.
Imi pare rau de durerile tale, ai incercat sa ti le mai golesti cu pompa? Macar pana cand se regleaza ceva acolo....Nu stiu, zic si eu Si poate mai predai din sarcini, sa te odihnesti si tu un pic, ca altfel iti va fi din ce in ce mai greu :(
Pupa-l pe cel mic, Constantin, sa fie sanatos si norocos!
Si La multi ani, Elenelor: Ella81it, Elly, Eva, Elena_gd, sper ca nu am uitat pe nimeni! Sa fiti sanatoase, sa va bucurati de puii vostri (Elena tu mai ai un pic :)) )
A, si tie Aever, la multi ani, scumpo!

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 37s+

Mergi la inceput