Hai Albinuta!Fluturasi&Floricele Mai-Iunie'12(54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Wow ce de surpize.....felicitari Eva si Alina...sa va fie copilasi cuminti, sanatosi si norocosi!

Eu bine, burtica se contracta la greu, nedureros dar des, aseara chiar cu intepaturi dar am luat iar un no spa, bine a fost in we ca a fost sotul acasa..de maine iar pe baricade...dar ma duc si la medic sa vedem cum mai stam. Acusica fac 38 s si la cum vad ca merge treaba pe aici.....maine sa imi cumpar si eu ceva cosmeticale pt mine si bebe ca doar de astea am nevoie la spital.

Am monytat si patutul, nu l-am imbracat inca, are doar salteluta..e ciudat sa il am acolo dar abia astept sa il " umplu "....incerc sa fiu curajoasa nu la gandul nasterii ci la dupa ca avand una mica acasa sigur nu va fi usor.

Pup

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 34s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Anitta
Enona, eu o spal mereu la fund dupa kk si nu e niciodata rosie. Deci fac asa: o sterg cu servetele, apoi o spal la chiuveta, o sterg usor, o dau cu bepanthen si ii pun pampersul. Nu am nicio problema cu inrosirea

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 37s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eu la fund am dato mereu cu crema de la Mustela, cu zinc..f buna..o stergeam cu servetele, lasam sa se usuce, aplicam crema si pampersi..nu sa inrosit.

Andra..poate e cazul sa scapati de pampersi acum ca tot vine vara si scapi si tu de ridicat.

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Eu la fund am dato mereu cu crema de la Mustela, cu zinc..f buna..o stergeam cu servetele, lasam sa se usuce, aplicam crema si pampersi..nu sa inrosit.

Andra..poate e cazul sa scapati de pampersi acum ca tot vine vara si scapi si tu de ridicat.

Crezi ca eu nu-mi doresc? Ohoho! Ce fericire este cand cere ea. Am inteles ca in jur de 2 ani jumate vom scapa de ei, ca nu trebuie stresati cu asta. Tu la 2 ani scapasei de pampers? Felicitari!!! Oricum am obs ca cei care stau cu bunicii scapa mai repede, probabil ca bunicii stau de capul lor ca lumea Fetita, mai ai si tu un pic si-ti vezi printesa! Fa bagajul ala, uite al meu deja mi-a dat niste emotii!

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 37s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Blanca, schimba semnatura, ne induci in eroare.
Noi am scapat de scutece la 2 ani si 4 luni. Era vara si incepusem antrenamentul de multa vreme. A fost o mare usurare pentru mine, o victorie chiar.
Alinushali, succes pentru maine! Nastere usoara!

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+

Mergi la inceput

Si noi vom scapa vara asta cu siguranta, am inteles ca o metoda e si sa o las in fundul gol...sa vezi ce va sta pitica in curte in fundul gol =))

Hai, Alinushali Nastere usoara sa ai!

Maine naste si prietena mea, va avea o fetita Se va intalni cu Eva in maternitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Off,mai fetelor,imi stric reputatia daca ma plang,da nu mai pot...de dureri,de oboseala...Cel mai rau ma dor sanii.Cum zicea si Enona,imi curg si mie sanii in toate directiile cand alaptez,schimb 4-5 tricouri pe zi(numa in casa,caci cand ies imi pun sutien cu tampoane pt sani,pe care de altfel nu le suport),iar noaptea 2-3 bluze de pijama,spal la foc continuu.Cat eram gravida nu puteam dormi ca oamenii din cauza burtii,acu nu pot dormi pe burta din cauza sanilor(se umplu cu lapte si se fac precum pietrele si curg si ma dor).Is 23 de zile de dureri de tot felul(si asta dupa ultima luna de sarcina care stiti si voi ca nu-i tocmai usoara),oboseala isi spune cuvantul,iar in ultimele zile mi-a fost rau cu inima(extrasistole,intzepaturi,respiratie ingreunata..ANITTO,).Si sotzul ma bate la cap cu biberonul si cu LP,ca nu mai suporta sa ma vada invinetindu-ma de durere la alaptat,si ma scoate din sarite...ca eu vreau sa alaptez,si vreau si servici,si vreau si sa am grija de mine(caci stiu ca rupta de oboseala si ciufulita,si deprimata nu-s de folos nimanui).Is cat pe c e sa-i cedez macar pe timp de noapte...e f tentant gandul ca as putea dormi mai mult de 3 ore in continuu si sa nu ma traga nimeni de niste tzatze care ma dor ingrozitor...Imi pare rau daca va demoralizez si pe voi,da nu stiu incotro sa apuc....Mi-i asa de drag puiu cand suge si creste asa frumos dragul de el,ca de altfel vorba Oanei,l-as lipi de tavan cand ma musca.Nu mai zic de durerile de spate de care zicea si ELLY...
Gata ,inchei mesajul de plangaceala si revin!

Virginia .mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

ANDRA,o greutate de 12 kile,nu-i tocmai de neglijat ..nu stiu cand ai voie practic la asa un efort,dar teoretic cred ca dupa 6 luni de la cezariana.
Noi poponeatza o stergem cu servetele,asteptam putin sa se usuce,si de 2 sau 3 ori pe zi dam cu sudocrem inainte de pampers.N-avem iritatii.
Cat despre perioada optima pt renuntarea la scutece, stiu ca e intre 2 ani jumate si trei ani.Si orice chestie fortata inainte de aceasta varsta(la care se produce o oarecare maturare sfincteriana si marirea volumului vezicii urinare)poate amana considerabil momentul in care copilul va scapa de pampersi.Pe mama daca o intrebi,faceam la olita de la 6 luni..

Mergi la inceput

ALINUSH,nastere usoara si o zi minunata pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Virginesculeeeeee da-le in colo de dureri..ia fiecare durere si da-i o bataitza si o sa dispara.Te cred ca esti obosita maximmm darrrrrr cand te mai aud ca vrei sa te intorci si la servici ,si cu plodutz mic acasa,si cu tzatzele pline de lapte offfff ce mai vrei sa faci??vino si pe la mine sa mi-l cresti si pe al meu:))
Apropo de plodutzul tau: LA MULTI ANI CONSTANTINEEE!!! sa fii cuminte,sanatos,voios cum e mami a ta si sa asculti de parinti! si pe mami o asteptam cu torturi cu mancare bunaaaaa bunaaaaaaaaa,numai buna de cinstit!!!!

Mergi la inceput