Hai Albinuta!Fluturasi&Floricele Mai-Iunie'12(54)
Raspunsuri - Pagina 7
mirela77a spune:
Anitta, o lasam pe tura viitoare, la tine acasa, iesim cu bebe la aer, in parc. va fi cu siguranta in luna iunie, dar nu stiu cu exactitate cand
l-am intrebat pe sot ce itinerarii ne mai asteapta si nu e prea sigur dar ce stiu asa min are ar cam fi astfel:
21-24 bucuresti
24-29 eu la mare, sotul la filamri de clip in is si apoi pe 29 are un juriu in buc, la kids nu stiu cum. se organizeaza odata cu expozitiile astea pentru copii, cred ca in zona aero baneasa - e festival pentru copii intre 5-10 ani.
pe 30 voia sa plecam in banie, dar cum ii tb mult timp si pe 1-2 e in alt juriu la moinesti, cred ca renunta si venim iar in vs
dupa moinesti, daca nu mai intervine nimic, undeva in sapt 3-10 o sa ajungem in banie
urmatorul fest de care stiu este "camena", la piatra neamt, deci revin in moldova, in perioada 23-24 iunie
oricum voi mai scrie pe aici in functie de cum tranzitez prin tara
Mirela, MTHFR C677T homozigot. A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
--------------------------------------------------------------------------------------------
tratament pregatire: femibion I 1tb/zi, cetebe 2tb/zi, coenzima q10 1tb/zi, vita e 1tb/zi, magne b6 1tb/zi, acid folic 1tb/zi, aspenter 1tb la 2 zile
elena_gd spune:
Buna fetelor!
Sper ca e toata lumea in regula, eu fac curat cu sotul de zor ca maine vineee mama.
Elena 36+ cu Bebster AMR 3+
Mmamita spune:
...si WEEKENDUL DE SENZATIE CONTINUAAAAAA :
Felicitari Alina, sa te bucuri de printesa frumoasa si sanatoasa!
Anitta, in timpul saptamanii, am inteles, dar cam pe cand-asa? Poate reusesc sa rezolv ceva! Multumim de felicitari, nu ne-am luat insa (si inca) casuta noastra, era vorba doar de chirie, dar e o maaare realizare avand in vedere ca apartamentele aici sunt destul de micute, inghesuite, vechi ..bine, ma refer la cele cu preturi decente. Mie din toata aventura voastra la munte mi-a placut partea cu ploaia, ma si imaginam intr-o cabana ascultand tunetele si rafalele de vant...ce mistoooooo!
Tonusul e la fel de bun, ieri am fost la niste prieteni si am mancat niste mici..meeeegadeliciosi, azi m-am trezit la 6 cu soarele pe pleoape si cu Ilincuta intinsa de-a latul peste mine..life is beautiful, ce mai!
In rest..toata lumea ma intreaba cand nasc, iar lumea de pe strada e convinsa (fara exceptie) ca o sa am un baietel...imi plac mie surprizele, dar parca nici chiar asa!
Virgi, pup bebele partzaitor, mai pune si tu niste poze ca doar ai tiiiiiimp..berechet!
Deea, like pt semnatura, hai ca a trecut aproape si ultima saptamana de <<pericol>>, de acum poate veni bebe cand i se nazare!
Fug sa pap pana nu-si da seama Ilinca de faptul ca spatele de care se sprijina cu talpitele nu e al meu, ci al lui Papi si vine sa ma caute mancand pamantul..si apoi si micul meu dejun!
Cori, mami de Bubulina 17 luni si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (36+)
Anitta_O spune:
Mmamitzule, in fond nu ma deranjeaza nici sa fie we, doar sa fie dr meu de garda, sa nu vina de acasa special pentru mine, ca nu-mi place sa stric programul nimanui. In rest, n-am pretentii din punctul asta de vedere. Daca nu-l deranjez, pot sa nasc in orice zi a saptamanii, chiar si la 1 noaptea, ca Onutza. Poti face ceva in sensul asta? Concentrila?
Mirela, las' ca ne-om vedea noi daca nu reusim maine sa ne sincronizam. Sa ai zile frumoase prin turneele voastre. Imi pare rau ca M n-are talente cantacioase, aveam si noi o pila.
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+
aever spune:
Felicitari, Eva!!!
Felicitari, Alina!!!
Sa va traiasca bebeii sanatosi si voiosi!
Elly m-am gandit la voi intensiv zilele astea dar cand eram pe net uitam sa va scriu. Chiar ma gandeam ce mai faceti si cum mai arata Babyboom, asa ca ma bucur ca ai mai pus poze cu voi. Se schimba tare mult piticii in perioada asta, al tau mi se pare ca a crescut muuuult de tot. Si vroiam sa te intreb, TU cum te simti? Ma gandeam cat ai stat tu "legata" de pat si cum trebuie sa te fi slabit treaba asta. Imi imaginez ca acum ar trebui sa urmeze o recuperare, ca dupa un fel de boala. Deci, cum e sa te misti libera si sa te plimbi? Ai mai prins puteri?
Eu azi sunt intr-o stare nu prea grozava. Contractii am avut si ieri, nu chiar groaznice dar au fost inclusiv dureroase. Azi a fost un pic mai rau ca ieri in sensul ca am avut mai multe reprize cu dureri ca la ciclu, destul de intense(fata de cele vagi pe care le mai aveam). Evident m-am speriat, evident m-am demoralizat si am inceput sa ma gandesc cu teama ca n-o sa prind 2 iunie cu bebe in burtica. Din pacate saptamana asta vad ca iar mi-am facut program, marti vine bucataria si oricat as zice eu ca nu fac nimic, sigur o sa ma aplec dupa ceva si o sa aranjez farfurii din cutii in dulapuri. Si vad ca e suficient sa ma aplec de 2-3 ori si sa stau in picioare cat spal 3 rosii ca deja gata burta. Si mai vreau sa merg si la Baby Expo, si mai vin si parintii mei sa facem cumparaturi, ocazie cu care vreau sa-mi iau ultimele chestii de trebuinta, inclusiv epidurala(cred ca o sa fac un drum cu ei pana la Farmacia Tei). Of, daca trec si de saptamana asta si reusesc sa nu ma agit prea mult e bine. Adica sa fac cumva si ce mi-am propus si nici sa nu ma obosesc(sincer nu prea cred ca e posibil dar poate ma asculta burta si nu se mai incordeaza)
Deea sa inteleg ca tu ai scapat de contractii? Esti o norocoasa! Sper sa nu nasc eu inaintea ta.
Andreea, 36+ cu BebeLUnu
Ellyshor spune:
Hey,
abia am reusit sa intru. Astazi am avut show de dimineata...pana la 13.00, n-am reusit sa-l linistesc. Deci tzipa de ziceai ca e pus cu fundul pe jar. I-am pus o perna cu apa calda pe burtica si abia atunci a reusit sa se calmeze si sa adoarma.
Nasol de tot. Sper sa nu se mai repete figura prea curand.
Diana felicitari pt reusita!
Eu nu stiu ce sa mai zic. Am zile si zile. Uneori am laptic, alteori, nu. Sincer, m-am saturat sa ma stresez atat pt asta. Mai mult rau imi fac.
In loc sa ma bucur de perioada asta minunata, stau mereu stresata, sa vad sunt plini sanii, nu sunt...am lapte, nu am.
Deocamdata, nicio sansa sa renuntam la biberon. Vom vedea ce va fi.
Incerc sa ma calmez in privinta asta, ca altfel nu ma vad bine.
Andreea ma simt ok, sa stii. Nu am avut nevoie de recuperare, asa cum auzisem.
Ma misc foarte usor, ba chiar stau uneori mult timp cu Boom in brate, ne plimbam prin casa, descoperim lumea
Singurul lucru care ma deranjeaza este spatele. Mai ales dc stau mult aplecata, si asta se intampla in special la baita lui bebe.
Dupa baie sunt terminata de spate. Eu cred ca e de la anestezia rahi.
Sper sa-mi treaca.
Operatia este ok, nu ma mai doare deloc, taietura s-a vindecat ff frumos.
Dar am in continuare lohii, destul de mult zic eu. O fi normal? Cam 1-2 absorbante pe zi asa.
Oricum, peste 2 sapt. ajung iar la dr la control si o sa vad atunci.
La 10 zile de la operatie, cand am scos firele, mi-a facut si echo dr, si totul arata ok...uterul se retragea frumos, nu aveam pungi de lichid sau inflamatii.
Deea ma bucur ca esti ok. Oricum, cu grija, te rog. Chiar dc te simti bine, situatia e delicata in ultima parte a sarcinii.
Elly de Babyboom minunat!
onutza83 spune:
ziua buna sau e rea??? ia repede la raport gata cu leneveala:))
Am trecut si noi pe probioticile lui Virgi.Tare bune is cine le-o inventat sa ii dea dumnezeu si maica domnului sanatate:)))Dupa un episod urat de ieri toata ziua,de urlete si tipete de ziceai ca ii smulge careva pielea azi noapte liniet toatala s-a trezit la 2 si la 6 juma si apoi la 11
am dormit ca purcelusiiii...azi cumintel adik mai plange cand da cate un partz dar nu ca din gura de sarpe..conbinatie probiotice+ infacol la noi e minune.:)
va pupacesccc
enona3006 spune:
Buna seara,
Felicitari Eva!!! Felicitari Alina!!!
Weekendul asta a fost un weekend plin de bebei pentru odiseea noastra, ce frumos . Sa tot avem asa weekenduri.
Eu sunt in panta cealalta fata de unele dintre voi. Imi curg sanii in disperare, la fiecare masa il fac fleasca pe bietul copil. El suge dintr-o parte si curge de la celalalt san de parca se da drumul la robinet. Cred ca e si motivul pentru care mai nou nu vrea sa mai apuce deloc fara mamelonul de silicon, nu-i place deloc sa-i curga laptele in gura, vrea sa traga el : joi si vineri reusisem macar cam doua mese pe zi fara mamelon, in weekend n-am mai avut deloc succes . Sper sa se regleze volumul in cateva zile si sa inceapa sa apuce sanul ca ma dispera mameloanele astea.
Voiam sa va intreb, voi ce folositi pentru fundul bebeilor. In spital instructiunile au fost sa il sterg cu servetele umede, sa-l dau cu bepanthene apoi pus scutecul. M-am conformat in ideea de a vedea ce se intampla. Dar nu-mi place ce vad, e mereu rosu la fund, asa ca trebuie sa schimb rapid metoda. As vrea sa schimb si tipul de scutece (ma gandesc serios la d-astea refolosibile), dar intai adun pareri.
Se aud scancete timide, asa ca va las. O seara buna va doresc.
Andra_C spune:
Am pus poze cu Dorian pe Picasa si pe FB! Enjoy!Seamana cu amandoi
Va intrebasem si eu ieri daca stiti la cat timp o voi putea lua pe Amana in brate (aprox 12,5 kg), dar cred ca nu stiti...Stiu ca de 3-4 kg cat o sa aiba bebe nu va fi nicio pb, dar la ea....
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 37s+
Anitta_O spune:
Andra, eu n-am raspuns pentru ca nu stiu.
Enona, cand era M mic, il spalam la chiuveta de fiecare data cand facea kk, daca eram acasa. Ce ai mai putea face: sa-l lasi sa se usuce un pic dupa ce il stergi cu servetelul umed sau ai putea folosi vata umeda in loc de servetel.
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+