Hai Albinuta!Fluturasi&Floricele Mai-Iunie'12(54)
Raspunsuri - Pagina 6
felicityhope spune:
La multi ani si sanatate noilor bebei.
Recuperare rapida eva,shosho, miha 81, josefine,alina04,tigruta.
Diana ma bucur ca ai ajuns la zen-ul mult dorit.Brava tie,succese si tie si bebelului in continuare.
Mmamita-felicitari pt noul loc ales,sa va simtiti bine si fericiti in viitoare formatie de 4 acolo.
Noi suntem bine,am facut si #2 pt care mama se ruga la fiecare diaper schimbat.Ne mai chinue un gaz ratacit,dar nu prea tare.
Pup toti bebeii,multa sanatate si multe zimbete pt toate mamicutele si burticutele.
Alexander Matthew-si soarele a zimbit cind te-ai nascut tu
virgiL spune:
Inca o data FELICITARI EVA!BUN VENIT BEBE DORIAN!
Deasemeni FELICITARI ALINA!BUN VENIT BEBE NATALIA!
Sa va dea Dumnezeu sanatate si mult noroc la toti!
MAMITA,scorkie norocoasa,sa traiti fericiti in noua casutza si mai ales in noua formula ce urmeaza!
ANITTA,sper ca nu ti-o prins ploile pi un te-ai dus...
DEEA,cum e burtik?
ALBINUTZO,curaj gaina...!
Virginia .mami de Ioana si de Lucas
mi_bebelina spune:
Felicitari Alina! Felicitari Eva! Refacere rapida mamici, mult laptic si sa aveti parte de bebei fericiti, papaciosi si necolicosi!
Noi tot 2 in 1....dar vazand ce avalansa de bebei aici m-a cam cuprins teama....parca tot nu-s pregatita. Vreau marti sa ma duc la dr sa mai vb despre nastere, poate miercuri ajung si la dr de familie sa ii fac vaccinul Deliei ....joi ma odihnesc si fie, de vineri incolo pot sa nasc. Fetele cu eliminarea dopului, puteti da mai multe amanunte......cum e, cat de mare, ce culoare....
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
elena_gd spune:
Buna seara!
Noi acum am ajuns acasa, sunt rupta de oboseala si bebster danseaza de zor. Abia astept sa rup patul.
Felicitari Eva!!!
Felicitari Alina!!!
Sa aveti parte de bebelusi sanatosi si norocosi!
Elena 36+ cu Bebster AMR 3+
Andra_C spune:
Felicitari, Alina!!! Bine ai venit bebe Natalia!
Fetelor, ma roade o chestie: la cat timp dupa cezariana o voi putea ridica pe Amana in brate? Na, la un schimbat de pampers, la o cazatura...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 37s+
Anitta_O spune:
Buna dimineata!
Ce frumos capitol avem noi aici!!! Felicitari, Josefine, Miha, Eva, Shosho, Tigruta, Alina! Nu-mi vine sa cred, e cea mai mare surpriza cu atat ce multi bebelusi in casuta noastra!
Astero, ingrozitoooor!!! Doamne, ma strange in spate, e cumplita aventura prin care ai trecut!
Diana, ma bucur tare mult pentru voi, pentru viteza de croaziera pe care v-ati gasit-o!
Deea, ce face bb, te mai sperie? s-a foit?
Noi am avut ieri o zi foarte frumoasa, n-a plouat deloc, a fost soare. Lumile au plecat intr-o drumetie la un moment dat, satula de-atata haleala, iar eu am ramas pe terasa, in balansoar, cu fata spre rau, cu greierii pe la urechi, si-am tras o repriza de somn foarte misto... Nu se auzea nimic in afara de rau, greieri si pasari. Dar asta-noapte a plouat mai frate, ceva de speriat, cu tunete si fulgere, cred ca si pe la voi, nu? Acum e senin, numai bun de-o iesire.
Maine merg la Iasi, la control, toata lumea m-a sfatuit sa imi iau si bagaj de spital, in caz ca dr zice sa stau, dar eu chiar nu cred ca o sa ma opreasca sa nasc, am abia 37 de saptamani.
Mmamita, sper sa nu mai faci previziuni pt week-end-uri, ca eu nu vreau sa nasc la sfarsit de saptamana, sa deranjez medicul, vreau sa fie in cursul unei dimineti in timpul saptamanii, daca se poa'. Ma bucur ca ti-ai gasit casa asa cum voiai, e excelent. Si-mi place foarte-foarte mult tonusul tau, e molipsitor. Si eu am perceput sarcina ca pe o perioada foarte frumoasa, chiar daca au mai aparut probleme, insa le-am luat ca atare, nu m-am incrancenat sa lupt impotriva lor, nu le-am lasat sa ma domine, ci am incercat sa le iau ca pe niste mici provocari, nu insurmontabile. Perioada de pana la amniocenteza a fost totusi foarte grea, mai ales ultimele 1-2 saptamani, ca si saptamana de dupa, si cred ca la asta a contribuit si nerabdarea caracteristica personalitatii mele.
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+
Deea_Deeutza spune:
Buna dimineata si-o cafea
Felicitari Alina! Refacere rapida, mult laptic pentru bebelina si asteptam povestea despre nasterea naturala cu apa rupta dupa o masa usturoiata
Eu sunt bine, ieri eram panicata aiurea ca de obicei
Ieri m-am incumetat sa merg pana la soacra la masa(10 minute cu masina), dar fara probleme, contractii sau dureri, oricum am stat foarte putin pe scaun, doar cat am mancat, in rest intinsa in canapea. Mi-a facut bine sa mai vad si alte persoane in afara de mama si Andrei. Vladut(nepotul) si-a pupat varul prin burtica pana a albit-o si i-a dat sa pape floricele de porumb prin buric...o dulceata de copil!
Azi o sa merg la ai mei sa-l sarbatoresc in avans pe tata care este Constantin si sper sa ma simt la fel de bine ca si ieri.
Va
PS: Va rog sa observati ce semnatura optimista am, da?
Deea 36+ cu
Cu Victoras dragalas la purtator inca 3 saptamani!
mirela77a spune:
ziua buna,
bun venit ultimilor bebelasi si recuperare rapida mamicutelor
in mod normal tb sa fiu inca la biserica, dar a tras o rapaiala intre 9 juma-10juma de am zis ca se rupe cerul. bine si azi noapte a plouat toata noaptea cu tunete si fulgere. cred ca o plesnit sf ilie toti dracii. pe la 10 juma s-a mai oprit din ploaie apoi a incetat si s-a luminat cerul dar nu mai avea sens sa ies pentru ca slujba era deja gatata. la mine acasa se incepe mai tarziu, si se termina la 12. in moldova la 11 lumea deja se intoarce acasa, e totul gatat... se scoala lumea cu noaptea in cap.
ieri sotul a fost in juriu la barlad, a plecat la 8 si a venit la 21 juma. azi a plecat la 9 si sper sa se intoarca pana la 13-14, sa aiba timp sa isi traga sufletul ca la 16 tb sa plecam la is, avem prezentare.
anitta, tu in ce perioada a zilei esti la is? eu tb sa ajung la maxim ora 17, cand tb sa inceapa sedinta si cred ca se intinde pana la 19, prezentarea tine o ora in mod normal, dar mai tin o ora discutiile de dupa
speram sa ma cunosc si cu shosho, ca ii dadusem mesaj pe mail de prezentare, dar intre timp a nascut si e clar ca nu avem cum sa ne mai vedem.
sper sa se indrepte vremea si sa nu mai ploua ca mi s-a urat si apoi, maine am si de condus, pana la bucuresti. am mai mers pe torentiale dar nu e placut deloc.
va pupicesc si va doresc o dupa-amiaza placuta!
Mirela, MTHFR C677T homozigot. A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
--------------------------------------------------------------------------------------------
tratament pregatire: femibion I 1 tz/zi, cetebe 2tb/zi, coenzima q10 1tb/zi, vita e 1tb/zi, magne b6 1tb/zi, acid folic 1tb/zi, aspenter 1tb la 2 zile
Anitta_O spune:
Mirela, la 14.30 am programare, deci la maxim 15.30 termin. Daca pe-atunci ajungi si tu, mi-ar placea sa ne vedem. Daca nu reusesti, ne vedem data viitoare la mine-n sat, eu probabil cu bb deja.
La noi n-a mai plouat azi, dar s-au adunat norii la sfat.
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+