Hai Albinuta!Fluturasi&Floricele Mai-Iunie'12(54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Muaahaaaaaa, ce ma unge la suflet cand am dreptateeee! -a inceput WEEKENDUL DE SENZATIE anunat!

Felicitari Tigruta!

Felicitari Miha!

Felictari Josephine!

Felicitari Shosho!

Felicitari Eva!

Sa va traiasca puii, sa creasca frumosi si sanatosi!

Dragelor, eu sunt super happy - desi ieri am avut o zi Marathon - am fost in picioare si pe fuga de dimineata pana la 9 seara, am rezolvat o gramadaaa de treburi, ne-am gasit si apartament la parter si peste drum de un parc imens, asa cum am vrut, totul e rozzzz!

Iara m-am trezit la 6 sa mananc, am o foameeeeee...va pupacesc si astept in continuare bebeii weekend-ului de senzatieeeeeeeeeeeeeee!!!

Cori, mami de Bubulina 17 luni si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (36+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

pofta buna Cori! ma bucur ca ati reusit sa rezolvati aceasta problema a locuintei, inainte de a veni bebe strumf

ce de bebei, un debut de weekend in forta!

la vs a plouat pan pe la 11 si acu e innorat dar macar a stat ploaia

va pupacesc si va doresc un weekend frumos!

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

FELICITARI JOSEFINE, TIGRUTA, MIHA , SHOSHONIK si EVAAAA!! Refacere rapida si bebelusi sanatosi si mancaciosi!
Sanatate multa Asteropi! Imi pare tare rau de experienta neplacuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

mesaj de la tigruta: "...nu pot sa intru de pe tel pe forum, dar va multumesc pt sustinere tuturor, l-am asteptat da si cand a venit, a fost un travaliu rapid si dureros, am ajuns cu dilatatie 8, abia ast. sa va pov., il am in prmanenta langa mine. va pup pe toate si nastere usoara la burtici."

Anca 34+ (8 luni +)cu Mihai Iulian AMR 5+
burtica la 33s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/LaPlimbare#
fotografii de la cununie (la 20s) http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Felicitari proaspetelor mamici!!!
Tigruta, mama Albina ti-a prezis corect ziua, da!??

Sa inteleg ca urmez??? Poate mai avem vreo surpriza frumoasa in astea 2 zile :)))

38+ cu Rares-Iustin
AMR ...4 zileeee !

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Multumesc din suflet pentru urari. Va rog sa scuzati eventualele greseli dar scriu de pe tableta sotului si e prima data. Am fost nevoita sa nasc mai devreme pentru ca de vrgeo doua zile tensiunea mea nu mai scadea. Asa ca l.am sunat pe medic pentru ca desi imi luam medicamentele ea tot 16/10 era. A fost cezariana de urgenta, intre timp tensiunea mea a ajuns la 20 (un alt motiv de cezariana) si pentru ca stiti ca imi era foarte frica am avut anestezie rahi dat m.au si adormit. Nu imi amintesc nimic nu am avut disconfort la sonda, nici nu am simtit.o durerile de dupa nu sunt atat de mari dar sunt. Puiul meu e superb. Si desi a fost nascut la 37 saptamani si 5. Zile a avut 3950 si 52 cm. Din pacate agapar 8din cauza anesteziei mele si a tensiunii dar acum e ok. Va pup pe toate si va multumesc din suflet pentru ca sunteti alaturi de noi.y

DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 37 saptamani cu PAUL FILIP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Veste mare, veste mare la ora 18:00 s-a nascut la 37 de saptamani minunea Natalia Gabriela de Alina04and, are 2800 grame, 50 de cm si este extrem de frumoasa, ca un inger.Acum sa vedem cat vor sta in spital ca mami avea un streptococ B si nu apucase sa ia antibiotic decat 2 zile!Eu sunt sora ei si am intrat sa va dau marea veste. Dupa ce a mancat i s-a rupt apa si mancase nu gluma pui prajit, cartofi prajiti cu mujdei si bause si cola.Si mami si pruncuta se simt bine!

Nasteri usoare tuturor va doresc si sa aveti copilasi sanatosi.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

Felicitari Alina,Josefine , Shosho Tigruta , Miha si Eva !!!!!
Sa fiti sanatoase/sanatosi si sa crestweti mari si frumoase/frumosi!!!
Mamicilor le doresc recuperare rapida!!!

Ce ma bucur pentru voi,abia astept sa imi vad si eu puiutul!!!

andreea 35+ KARINNA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Eiiiiii, inca un bebelas! Bravooos!

Felicitari, Alina!!!! Sa fiti sanatoase amandoua!

Chiar ca s-au inghesuit puii zilele astea

Noi am facut baitza si acum am adormit, spera mami pt cateva ore bune
Va pupacim!

Elly de Babyboom minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Nu-mi vine sa cred ce de bebei au sosit in ultimele zile! Felicitari mamicilor, recuperare rapida, laptic mult si puiuti cuminti, mancacio si necolicosi!

Noi suntem bine, cuminti de tot - ziua stam treji vreo 3-4-5 ore dar cuminti - chiar si singuri in patut daca am ceva de lucru urgent fara sa facem scandal, dormim bine, papam mult, ne mai chitaim la cate un gaz ori un caca mai atomic dar in rest nu avem probleme cu colicii. E la fel de mancacios si spre enorma mea bucurie apelam tot mai rar la biberon si ne saturam doar cu sanul. Nu se ataseaza 100% corect (chiar daca nu ma dor sannii inca, mi se pare ca nu apuca suficient cu gurita), suge foarte bine cand sanii sunt prea plini, dar suge eficient si linistit si in rest. Sunt atat de bucuroasa ca imi vine sa ma dau peste cap. De aproape 24 de ore nu am mai pus gurita pe biberon. Noaptea se trezeste cam la 3 ore - e mult spus se trezeste - plange doar, il pun la san si asa adormit mananca bine si apoi continua somnul.

Elly, speram ca formula a fost doar o masura disperata de scurta durata si intre timp ati renuntat la ea. Chiar nu se poate fara?

Astero, Eva, ce povestiti voi aici cu cezariana "pe viu" mi se pare dintr-un film de groaza. Cum e posibil asa ceva?!

Mergi la inceput