Hai Albinuta!Fluturasi&Floricele Mai-Iunie'12(54)
Raspunsuri - Pagina 18
virgiL spune:
SEARA BUNA,DRAGELOR!
Ne-am intors si noi de la servici si cumparaturi si bineinteles ca repede am dat fuga la voi ,sa va citesc.Sunt lipsita de energie,durerile de sani nu s-au mai atenuat,am cautat multi mam compress si nu au farmaciile astea de rahat din Roman.
MI_BEBELINA,imi pare tare rau ca stai si tu acum in stress cu nasterea.
YLARI,ma bucur ca s-a rezolvat,eram convinsa...iata ca ai facut si pasul in fata!
ANITTA,mi-a placut tare mult postul pt IONELU,subscriu in totalitate!
ALBINUTZA,bafta maxima pe maine!
Eu de bubitele puiului scrisesem acum cateva zile,cand radeam ca tre sa-i fac pozele in photoshop.Eritem alergic ne-a zis si noua medicul neonatolog in spital.Caldura zic unii,acneea bebelushului zic altii.toti zic sa nu dam cu nik,decat cu apa curata,fara creme,uleiuri,lotiuni.alcoolul alb ma gandesc ca arde pielicica fina ,mai ales de pe fata(teoretic ar trebui sa le usuce).cica trec de la sine.
Mai multumesc inca o data urarilor pt Imparatul Constantin cel Mic
Fug ca s-a trezit papaciosul....iar ma roade de tzatze,manca-l-ar mama de simpatic!
Virginia .mami de Ioana si de Lucas
Andra_C spune:
Tigruta, am intrebat azi doctorul dupa cat timp o pot ridica in brate si m-a lamurt, multumesc mult!
Albinuta, multa bafta maine si astept sms de la tine, da?
Mi_bebelina, ma apuca dracii aia mari la ce povestesti tu...
Sa va zic ca am fost azi la doctor si eu, bebe e bine, totul in regula, asa ca pe 31 mai va face cunostinta cu noi Asta, dupa cum a zis si dr, daca nu se hotaraste sa vina mai repede, atat m-a rugat dr (de parca de mine ar depinde =)) ) sa nu fie maine pt ca e de garda la Municipal.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel Robin Hood 37s+
Mirina5 spune:
buuna
ce vb sunteti, ca de obicei
eu sunt rupta..n-am dormit de 3 zile...sabry e agitata...azi am inceput sa-i dau protectis, sper sa mearga...i-am dat espumisan, sab simplex, ceai...nu mai stiu ce sa-i fac...am cautat ceai humana, dar n-am gasit...
azi avem o luna...am cantarit-o, are 4,200 grame, e o grasuna...ma rupe.
toate-s bune si frumoase, mai putin durerile de burtica si plansul...si agitatia....
La multi ani, Elena si micului Constantin!!!
Si daca mai sunt si alti sarbatoriti, ca eu nu mai stiu pe ce lume traiesc...sper sa scapam curand de colici!
va pupam
Andra_C spune:
Ionelu, Amana dormea la ea in patut, dar nu am lasat-o niciodata sa planga, o sa il intreb pe Razvan cum reuseam (noi mai faceam cu schimbul) si o sa-ti dau cateva sfaturi. Stiu ca o mangaiam mult pana adormea acolo, dar altceva nu mai tin minte exact.
Oricum, in cartea lui Karp scrie ca ei ar trebui sa se nasca la 12 luni ca sa poata face fata vietii extrauterine, iar daca plang nu o fac din cauza rasfatului (care apare dupa 8-9 luni) ci doar din cauza ca au nevoie de afectiune multa. Vb cu el si revin, aveti grija de voi!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel Robin Hood 37s+
Mirina5 spune:
treaba cu infasatul o aplic si eu, dar noaptea, dupa ce-i fac baita...doarme la inceput vreo 2-3 ore, dar apoi o apuca agitatia...si daca-i infasata, se enerveaza mai rau...si nu se lasa pana cand nu-si scoate manutele afara...si atunci e f fericita!!
nici eu nu mai pot face nimic de ea...si nu pot s-o tin numai in brate...noroc ca mancare si curatenie face soacra mea, altfel nu stiu ce as fi facut...dar cu Sabry stau doar eu...si uneori sunt epuizata...
patutul chiar are ace...cum o pun acolo, se foieste, se ineaca, plange...si se leagana, dar tot degeaba..in brate e cel mai bine!
ionelu spune:
Andra, merci mult, astept vesti.
Mirina, vad ca si tu ai acceeasi problema.
Fetelor, la noi e putin mai complicat. Eu sunt 80% singura... Tati e fff mult plecat din tara... Asta e natura jobului, nu am ce face. Iar ai mei stau deasupra, ma mai ajuta cu mancarea, mai sta si mama cu ea si mai imi trag sufletul, dar asta doar seara pt cateva ore, dupa ce se intoarce de la serviciu si isi duce cainii afara, dar noaptea suntem doar noi doua. Plus ca nu prea vrea sa stea la altcineva in brate, doar la mine ii place.
In fine, vedem noi cum o sa ne descurcam...
Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andra_C Tigruta, am intrebat azi doctorul dupa cat timp o pot ridica in brate si m-a lamurt, multumesc mult! Albinuta, multa bafta maine si astept sms de la tine, da? Mi_bebelina, ma apuca dracii aia mari la ce povestesti tu... Sa va zic ca am fost azi la doctor si eu, bebe e bine, totul in regula, asa ca pe 31 mai va face cunostinta cu noi Asta, dupa cum a zis si dr, daca nu se hotaraste sa vina mai repede, atat m-a rugat dr (de parca de mine ar depinde =)) ) sa nu fie maine pt ca e de garda la Municipal. ----------------------------------------------------------------------------------------- Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel Robin Hood 37s+ |
Hai sa fac haz de necaz.....cum il cheama pe dr tau? E ok? Poate ma apuca maine pe mine.....iar eu oricum la Municipal ma duc Si ca sa nu fie cu suparare, tu ai voie sa nasti de joi incolo....e bine?
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
Anitta_O spune:
Deea, cum a fost la epilat, s-a lasat cu contractii? Dar la curs, totul misto, ca data trecuta? Ce-ai mai aflat?
Elena, ce-a zis cardiologul, cum ti-a mai iesit TA, EKG-ul? Mama ta ce mai face?
Aever, cum arata bucataria? E gata? Ai umplut-o cu cratite?
Albinutza, mult succes pentru maine! Asteptam vesti frumoase de la tine!
Cred si eu ca ai emotii, ma luara pe mine asta-noapte dupa ziua plina de surprize de ieri, daramite pe tine, care maine nasti...
Ionelu, si eu cred, ca si Mi_bebelina, ca taratea e buna pentru curatarea pielii bebelusei, am mai citit despre asta, ca ar da bune rezultate. De asemenea, imbracatul mai subtire ajuta la evitarea aparitiei bubitelor. Insa alcool alb pe pielicica fina... parca nu prea merge. M-am gandit la ceva referitor la patut... ai putea pune o bluza de-a ta in patut, langa ea, sa iti simta mirosul (purtata o data)
Mi_bebelina, ce neplacuta situatie cu medicul tau...tu nasti natural sau cezariana? Sa te ajute Dumnezeu si sa nasti atunci cand e cel mai potrivit moment pentru voi! Uite ca Ylari a nimerit-o bine, cu toate ca ieri era in buda.
Mirina, ce frumos a luat fetita ta in greutate! 1200 de grame intr-o luna!!! E alaptata excusiv? Ca idee ca sa nu se enerveze cand e infasata, poti sa o lasi cat mai lejer, sa-si scoata mainile cand vrea. Dar poate asa si faci.
Apropo de manute, voi puneti manusi piticilor, sa nu isi zgarie fata? Eu am cateva perechi, dar ma gandesc sa nu-i fie prea cald.
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+
Andra_C spune:
Mi_bebelina, pai hai repede la un consult cu el... Cristian Radoi il cheama
Andra_C spune:
Anitta, pot sa-ti raspund eu, cum am facut noi. Am ajuns la un pediatru excelent cu Amana la vreo 12 zile, fetita era cu manusi si cand a vazut-o asa, ne-a certat...ca cica se zgarie un pic la inceput, dar pt ei e groaznic ca nu-si recunosc manutele. La bebe nu mai punem manusi, clar. Eu doar zic ce ne-a zis tipa aia, nu trebuie sa faci ca noi
Mai ai contractii?