Hai Albinuta!Fluturasi&Floricele Mai-Iunie'12(54)
Raspunsuri - Pagina 17
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joana2672001 Bun , deci nu am reusit sa adorm, ca na avem program:))) Vreau sa va intreb si eu ceva. Lui Cristian ii remura barbia cateodata, insa fara sa planga sau sa fie nervos, pur si simplu din senin cand este calm. Stiu ca in spital s a intamplat la fel si asistenta ia dat calciu, am intrebat neonatoloaga insa nu m a lamurit. Voi va confruntati cu asta? Ioana, mamica fericita de Cristian Daniel, minunea care ne-a luminat viata!!!!! |
Ha ha, si pe asta a avut-o Eva si intr-adevar cu calciu i-a trecut, stiu ca ne-a dat sa luam 10 zile pe luna jumate de fiola. Cate am uitat, si pe asta o uitasem, de aia am inceput cu ha ha, sper ca nu te-ai suparat
Dar nu ii tremura rau, nu?
Pupici!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
uliiasi spune:
Ionelu, nu exista fitze la copil de varsta asta. Vorbim de fitze de pe la 6 luni incolo...Acum e f f f clar ca gaza are nevoie de mama ei si ar cam trebui sa aiba parte de ea. In cartea lui Karp tot zice ca primele 3 luni reprezinta de fapt al 4-lea trimestru de sarcina, in care bebe se adapteaza la mediul exterior. Incearca sa reconstitui cum se poate mediul in care a stat ea in burtica, incearca infasatul, shashaitul, leganatul, etc daca e f agitata. E clar ca are un discomfort in patut (ai pus aparatori in patut pe toate partile?) si cel mai bne se simte langa mamica ei, iti simte respiratia, iti aude inima, are nevoie de lucrurile astea. Toate mamicile de copilasi mai mari pot sa-ti zica ca patutul are ace in el si cum pui bebele acolo incepe concertul. Si la noi a fost la fel. Nu va ramane in niciun caz dependenta 100% de tine forever, dar acum e momentul de inceput, cand da, e dependenta 100% si mie personal mi se pare absolut normal...Nu dispera, inca putina rabdare, zilele trec, gaza creste pe zi ce trece.
Acum vad ca a scris si Annita, f f adevarat. Si sunt de acord si cu faptul ca un copil cu cat se simte mai iubit cu atat mai usor isi capata independenta.
Deea, nici eu nu recoltez celule stem.
Ylari, e posibil ca patania ta sa fi fost 100% in favoarea ta, super doctor dr Albu, nu cred ca te va dezamagi. Va fi totul bine, asteptam vesti joi dupa control.
Tot vad ca intra proaspete mamici si zic ca bebeii sunt din ce in ce mai agitati. Poate o fi o etapa, cine stie, vreun puseu de crestere ceva? Eu stiu ca la David cand era in pusee de crestere era belea, a, si mai avea perioade de astea de agitatie crescuta cand era f f cald, nu dormea ziua neam...
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 34+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
joana2672001 spune:
Ylari stai calma, cum s ama supar?
Mai nu i tremura rau- dureaza cam 1-2 sec , si e destul de rar, adica a avut in spital apoi acasa cand a vazut si pediatra si i am dat 5 zile cate 2.5 ml de calciu, insa acum la 2 sptam dupa tratament am vazut ca iar a inceput. Ma cam ingrijoreaza ca e destul de repede. Oricum o sa mergem vineri la pediatru si vb cu ea.
Am tot cautat pe net si cica se da calciu in combinatie cu vigantol, eu ii dau vigantol acte 2 pic pe zi...oricum atatia dr atatea pareri.
tigruta spune:
Fetele greu cu cititul dar mai greu cu scrisul, de dimineata ma chinui sa postez..
Andra iti raspund tie mai intai asa dupa mintea mea nu cred ca ai sa poti sa o ridici pe Amana foarte devreme, nici eu nu pot sa il ridic pe Luca ca parca ma scurg cu totul..
Ionelu subscriu la ce ti-au spus si fetele, clar simte nevoia de caldura si mai ales sa te simta pe tine aproape..tu ca tu dar cum crezi ca ma descurc eu? greu fetele greu, Luca vrea si el la mine cand suge, aseara Sotul a mers dupa lapte asa ca am ramas cu amandoi si Matei trebuia sa suga, nu va spun ca s-a urcat si Luca langa noi si il tragea cu o mana de cap iar cu cealalta ii scotea sanul din gura,apoi il tragea de mana vai nu va spun ca nu stiam ce sa mai fac..apoi i-am zis ia si tu suzeta si te tine mami si pe tine..uff sper sa ne obisnuim cat mai repede..ideea era ca eu nu pot sa stau foarte mult cu Matei in brate dar si el noaptea nu prea doarme in patut, azi noapte m-am chinui cu el pana pe la 4, ca se tot trezea si il luam repede sa nu il trezeasca pe Luca, ca si el adormise pe la 12, unu sugea, Luca statea si el pe un san de ma si durea eii ce credeti voi, apoi l-am pus si pe Matei langa mine si a adormit cu nasul la san pana dimineata la 7 cand ne-am mutat in sufragerie..asa ca asculta de nevoile copilului si ai sa vezi ca o sa fie bine pt toata lumea..
Despre bubite eu cred ca e un eritem alergic care apare la bebei, poate or fi de la caldura la voi..
Anitta tare frumos mai scrii, exprimi exact ce trebuie imi pare rau ca vestile nu sunt tocmai bune dar pana la urma greutatea e estimativa asa ca poate printesa e mai grasuta..
Ylari cum mai sa te lase asa la final, nu pot sa cred..bine ca ai reusit deja sa gasesti o solutie..
Elly inca mai sunteti pe LP?
Miha bine ati venit acasa..dar cum sa iti sdpuna ca nu e bun laptele tau?? nu exista asa ceva decat daca exact cum mai spunea cineva, scuze ca am uitat cine, e salergic la lactoza.tare sunt curioasa, te rog daca poti sa ne spui mai multe.
Astazi era programata Albinuta nu?? ceva vesti?
Stiti ce am observat in general la mamicile cu primul copil?? ca agitatia voastra de fapt o transmiteti copilului, si mi-am dat seama ca e important sa fii cat mai relaxat..
La multi ani Eva
Uff, trimit ca nu as vrea sa pierd mesajul.
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 41 Am ajuns la termen!!! AMR???
Anitta_O spune:
Tigruta, eu cred ca o s-o tin cu mine in pat mai mereu cand va fi micuta, cumva de lene sau ca sa imi protejez mai bine neuronii si somnul. Decat sa ma ridic de 7 ori pe noapte sa o iau din patut, apoi tot de 7 ori s-o asez la loc, mai bine se mufeaza la sanul meu direct de langa mine. Asa cred si eu, ca transmitem copiilor tot ce simtim noi. E greu sa fii relaxat, trebuie exercitiu la greu, dar odata relaxate, se vor mai linisti si ei. Cel putin asa cred acum, inainte de a se naste piticuta. Dupa, mai vedem noi cum m-oi plange pe-aici.
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+
albinuta83 spune:
Deci...ultimele vesti...maine dimineata la ora 7 intru la cezariana..
Azi am fost plecati de la ora 7.10 de dimineata si am ajuns abia acum. Daca mai spun cuiva ca maine nasc si face ochii mari k eu umblu hai -hui..il bat!
Inca n-am terminat cu treba pe ziua de azi..si inca n-am timp sa ma gandesc..Sa vedem daca reusesc sa dorm in noaptea asta..
Oricum, maine dupa ce ma dezmeticesc...va tin la curent!
Pup burtoasele si mamicile frumoase!
39+ cu Rares-Iustin
AMR ...1 zi si un pic... !
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelu La multi ani, Eva... si aici Sa ai un an si o viata minunata alaturi de familia voastra completa Eu vin cu o intrebare catre mamici si va cer un sfat. Puiutii vostri vor sa stea sa doarma in patutul lor? Pitica mea zici ca o pui pe jar cand o asezi in pat, fie zi sau noapte. Iar eu sincer nu vreau sa stau toata ziua cu ea in brate, iar noaptea sa doarma doar la mine pe burta ideea e ca deja sunt fitze, am trecut de faza colici, gaze, kk... si dupa ce se linisteste cu astea tot asa face. Adoarme in brate, este linistita si doarme profund, dar in secunda 2 de cand am pus-o in pat zici ca ia foc si urla isteric. Sincer va spun ca nu vreau sa am un copil dependent 100% de mine si care sa nu doarma la el in pat. Ce as putea sa fac pentru a o invata sa doarma la ea in patut? Mamicile cu copii mai mari, voi cum ati procedat ca sa ii invatati? Vad ca nu mi-a raspuns nimeni cu privire la bubitzele alea? Voi chiar nu v-ati confruntat cu problema asta? Nici mamicile cu copii mai mari? Copiez si aici, poate v-a scapat... azi parca sunt si mai multe pe stanga, pe dreapta avem doar cateva "De vreo cateva zile ne-am iritat pe fata. Avem ca niste cosulete cu o zona rosie destul de mare in jurul lor. Eu tot dau cu apa termala, se mai calmeaza pe moment, parca si dispar, dar apar altele. Cred ca sunt bubitzele alea pe care le fac bebeii de la hormonii mamei din sarcina, dar nu sunt sigura. Fetelor, ai vostri au asa ceva? Sa ii dau in continuare cu apa termala, sau e motiv de ingrijorare si ar trebui sa sun pediatra?" Va dorim o zi frumoasa. Pupici Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012) |
Fa o fiertura de tarate de grau si tamponeaz-o pe fatzauca de mai multe ori de zi. Iar la baita pune-i numai apa de asta cu tarate. Pui taratea in tifon si bagi bulgarele asta in apa pe care o fierbi.....asa am facut la fiica-mea si a fost ok, ea avea pe tot corpul, iar dr zicea ca de la detergent, ca nu clatisem de 2 ori hainele.
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
mi_bebelina spune:
Mda, legat de dr....azi am sunat-o pe asistenta la 15.30 sa vad care e treaba, daca dr e la cabinet si imi spune: "Nu, si n-o sa fie toata saptamana" si incerc sa ii zic ca eu oricand pot naste, ce fac, ce s-a intamplat si imi zice: "A murit mama d-nei dr, maine o inmormanteaza". Si incepe cu bla-bla-uri ca poate nu nasc pana saptamana viitoare, daca totusi nasc sa ma duc la camera de garda si sa spun ca sunt pacienta d-nei dr.....Mi s-a zburlit pielea pe mine....poate nu nasc....dar daca nasc?
Ylari, tu macar ai stiut o treaba ca a trebuit sa cauti alt dr, dar eu ce sa fac....sa sper sa nu nasc?Sau sa incep sa caut si eu alt dr? Nu zic, aici nu e vina nimanui.....dar....eu ce fac? Ma bucur ca macar tu te-ai linistit, sper sa se rezolve intr-un fel bun si la mine, nu stiu cum, dar sper.
Virgi, a mai trecut durerea macar inca un 1%?
Ma duc sa bag un somnic mic sa mai tin bb la caldurica.....frate dar pana luni mai e o vesnicie, oare am sa pot?
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
ionelu spune:
Ylari, Anitta, Uliiasi, Tigruta, Mi_bebelina, multumesc mult pentru raspunsuri si sfaturi
Despre patut, acum sa nu credeti ca nu am suflet si nu o iubesc, sau ca nu imi tin copilul in brate sau ca nu ii ofer afectiune... Dar de la a ii oferi afectiune si caldura si pana la a sta cu copilul in brate 24 din 24 e diferenta mare. Nu apuc nici la toaleta sa ma duc, de dush, curatenie, mancare si altele normale nu mai zic, iar noaptea nu pot sa dorm decat cu ea in brate. Ori nici asa nu e normal, oricat mi-ati spune de toate cele cu infasatul, leganatul, ssitul, pe care le aplic si eu, dar cum va spuneam, nu poti face asta 24 din 24. In fine, sunt perceptii si perceptii...
Cu iritatia, am sunat si pediatra si mi-a confirmat ca este eritem alergic, cel mai probabil de la caldura. Mi-a spus sa o dau in continuare cu apa termala si in plus, de 2 ori pe zi sa trec peste zona aia cu o compresa sterila cu alcool alb. Si sa o imbrac ceva mai subtire. Sper sa se vindece cat mai repede.
Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)
YLARI spune:
Aoleu, mi_bebelina ce povestesti si tu! Nici nu stiu ce sfat sa iti dau decat ca stau cu gandul la tine si sper sa fie ok si ptr tine pana la capat! Multi multi pupici!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot