Hai Albinuta!Fluturasi&Floricele Mai-Iunie'12(54)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna dimineata!!!
Intru si eu la spartul targului, cu scuzele de rigoare...dar ieri am avut o zi de foc. A plans si s-a chinuit sa doarma toata ziua. Atipea 15 min, apoi se trezea urland...asa am tot tinut-o.

Asa...deci!

La multi aniii, bebe Constantin!!!!!!!!!! Sa fii sanatos, fericit si norocos!!! Sa-i aduci bucurii infinite mamicii tale!

La multi ani tuturor mamicilor si burticilor care poarta numele sfintei Elena! Sa fie sanatoase si sa se bucure de puii lor!

La multi ani, EVA! Iti doresc multa sanatate si noroc! Sa te bucuri de minunea ta si sa fiti fericiti impreuna!

Anitta ce sa zic? Intr-adevar este o bila neagra asta cu placenta previa si cu intarzierea micutei. Dar, avand in vedere ca deja esti la termen, lucrurile sunt mai putin serioase, zic eu. Ma bucur ca tratezi problema cu calm si obiectivitate.
Iar greutatea stii si tu ca este estimativa. La mine mi-a zis ca are 2900 si a avut cu 230 de grame mai mult.
Oricum, sanatoasa sa fie, ca greutatea o recupereaza ea.

Virgi imi pare rau ca inca ai dureri de sani. Eu cu asta nu mai am probleme, dar imi aduc aminte cum ma durea la inceput...in sufffflet! Totusi, nu renunta la alaptarea exclusiva, e mare pacat.
Poate ti se pare ipocrit tocmai eu sa-ti dau sfaturi, dar eu sunt tare mahnita ca nu pot sa-i dau laptic de la mine exclusiv. Ma bate gandul sa renunt la laptele praf cateva zile si sa vad ce se intampla. Poate asa reusesc sa declansez lactatia ca lumea.
Dar tu, daca zici ca ai laptic de da peste, nu renunta la darul asta, ca e pacat sa nu pape puiul ce e mai bun.

Ylari..ufffff...iar ajung la subiectul medici in Romania.
Imi pare rau ca ai patit una ca asta, dar sunt convinsa ca vei gasi o solutie linistitoare.
De dr Albu eu am auzit ff multe lucruri bune. E ff bun si pe infertilitate. Te pup si te imbratisez!

Pupicei la toate fetele! Spor la facut bagajele si pregatirile pt nastere!

Elly de Babyboom minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Gata Ionelu, am pus, era plina saraca si rosie rau de tot, ere facuta intr-o zi mai buna poza aia cu iritatia, altfel arata tare rau, iar in a doua se vede clar diferenta!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

IONELU, puiul meu a facut si el ceva bubite pe obrajori, dar in perioada aia cand a fost caldurile alea mari. Noi stam la etajul 4 si cred eu ca de la caldura i-au aparut, desi eu incercam sa-l imbrac cat mai lejer.
I-au trecut singure, asa cum au si aparut.

Mai stiu de la o prietena a carei fetita tot asa a facut bubite si ii dadea cu o solutie preparata in farmacie. Daca vrei, ma interesez despre ce era vorba.

Te pup si imi pare rau ca tot agitate sunteti. Si noi la fel.
Puiul meu doarme in pat, vad ca nu s-a invatat in brate. Dar eu nu-l adorm in brate, il adorm pe perna, pe genunchi, leganandu-l.
Apoi il iau si il pun in patutz.
Functioneaza procedura in general, dar dc il doare burtica, se strange tot pana se trezeste si iar o luam de la capat. Asta e.

Elly de Babyboom minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelu
Eu vin cu o intrebare catre mamici si va cer un sfat. Puiutii vostri vor sa stea sa doarma in patutul lor? Pitica mea zici ca o pui pe jar cand o asezi in pat, fie zi sau noapte. Iar eu sincer nu vreau sa stau toata ziua cu ea in brate, iar noaptea sa doarma doar la mine pe burta ideea e ca deja sunt fitze, am trecut de faza colici, gaze, kk... si dupa ce se linisteste cu astea tot asa face. Adoarme in brate, este linistita si doarme profund, dar in secunda 2 de cand am pus-o in pat zici ca ia foc si urla isteric. Sincer va spun ca nu vreau sa am un copil dependent 100% de mine si care sa nu doarma la el in pat. Ce as putea sa fac pentru a o invata sa doarma la ea in patut? Mamicile cu copii mai mari, voi cum ati procedat ca sa ii invatati?

Ionelu, s-ar putea sa nu fim pe aceeasi lungime de unda.
Ai un copil care a stat 9 luni in burta, lipit de tine, IN tine, ascultandu-ti inima si matzele si vocea, simtindu-ti mangaierile si bucuria atunci cand misca, ingrijorarea cand se intampla cate ceva, a fost fiinta una cu tine. Acum ea a fost detasata de toata aceasta contopire, prin nastere. Cum ai putea crede ca e fericita stand singura pe un pat care nu-i confera absolut nici un strop de caldura emotionala? Si de ce oare ne e teama de copiii nostri, ca ar deveni dependenti de noi 100%? De cine sa fie dependenti daca nu de mama? Independenta unui copil nu se castiga in 3 saptamani de la nastere si nici nu gresim daca ii tinem in brate. Am citit o teorie care mi se pare de bun simt, desi la prima vedere cam ciudatica: cu cat mai multa afectiune si disponibilitate aratam copilului, cu atat mai puternic, mai independent, mai stapan pe sine va deveni pe termen lung. Eu nu pot sa-mi las copilul sa planga neconsolat timp de 40 de minute. Nu pot si pace, si are 8 ani. Cand ii vad ochii in lacrimi imediat sufletul meu rezoneaza cu suferinta lui si-l iau pe genunchi si-l alin. Daramite un nou-nascut, el e fragil si are nevoie de mine 100%, 200% chiar. Ca e posibil sa fiu daramata la un moment dat, recunosc, dar cer ajutorul celorlalti, cum scriam alaltaieri, nu marjez pe ideea ca pruncu-i alintat, smecher, fitos.
E doar o parere, eu merg pe cresterea cumva impreuna, incercand sa simt nevoile copilului

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Ylari, ma bucur tare-tare mult ca in sfarsit te poti linisti si ca ai rezolvat atat de repede. Mai ales ca dr Albu e asa de bun, din cate am auzit si eu.
Multumesc de gandurile bune. Am citit si eu, acum dimineata, vreo doua artilole despre placenta praevia si am inteles ca dg se pune dupa 30 de saptamani, pt ca pana atunci placenta ar putea sa mai urce datorita dilatarii uterului. Apoi, contractiile tot de le asta ar putea fi, ca si stagnarea in greutate. Sunt linistita, am facut aproape ultimele cumparaturi si asteptam cuminti. Mai am de facut o comanda la farmacia Tei si gata.

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Buna, fetelor!

Imi merge cam rau netu azi, sper sa reusesc sa va trimit mesajul asta. Eu sunt mai bine cu burtica, cel putin asa mi se pare. De ieri m-a luat durerea de gat, ma paste o raceala si azi noapte m-a durut rau gatul si nu am mai simtit nimic la burtica. Nu ma gandisem pana acum ca ar putea fi si avantaje la gatul rosu.

Azi ne-a venit mobila de bucatarie, de la 8 dimineata tot monteaza baietii la ea, inca n-au terminat dar nici nu mai au mult. Sunt mega incantata.

Ylari tare rau imi pare ca ai ramas fara doctorita care te-a monitorizat, insa tot raul spre bine. Ma bucur ca ai ajuns la un medic foarte competent si sunt sigura ca vei fi multumita. M-ai pus un pic pe ganduri cu toata problema asta ca din cate stiu eu nici doctorita mea nu are contract cu spitalul sau ca lucreaza cumva in sistem de colaborare cu spitalul de stat. Imi poti aminti despre ce spital era vorba la tine si cum o chema pe doctorita ta? Sper sa nu fie vorba de aceeasi persoana sau spital si sa nu patesc si eu asa.

Anitta pe mine cel mai mult ma surprinde diferenta de masuratoare. Placenta praevia posibil sa apara mai tarziu, de fapt diagnosticul cert de placenta praevia nu se pune in primele saptamani de sarcina, poate doar cand placenta acopera complet orificiul colului si atunci e clar ca n-are cum sa se ridice prea sus. Dar sa fie fetita chiar cu 3 saptamani mai mica? In conditiile in care zici ca era mereu cu o saptamana mai mare. Sincer, asta mi se pare foarte ciudat si parca as zice ca nu s-a facut corect ultima masuratoare. Nu zic ca e chiar imposibil, dar ar trebui sa fie probleme serioase cu placenta, cu arterele uterine...Oricum ma bucur ca tu esti linistita si curajoasa si sunt convinsa ca va fi totul bine.

Deea mai relaxeaza-te si tu! Da-le incolo de celule stem, tu daca nu mai ai contractii acum nu mai ai de ce sa te stresezi. Eu nu recoltez. Initial ma gandeam sa recoltez din principiul pe care l-ai enuntat tu ("dar daca o sa am nevoie de ele") dar pe urma am zis ca mai bine nu. E o optiune personala, nu e foarte clar in ce masura se vor putea folosi aceste celule(in momentul in care va fi nevoie de ele). Acum se pot face destul de putine interventii cu ele insa exista speranta ca in timp sa se poata folosi in mai multe situatii(inca se fac cercetari pe tema lor). Daca ar fi foarte clar ce si cum probabil ca toata lumea ar recolta, exceptie cei care nu vor fi de acord din alte considerente(eventual religioase). Dar acum nu e chiar clara treaba asa ca fiecare face dupa cum considera, spera sau se teme. Eu zic ca nu ar fi foarte indicat sa dezbatem pe subiectul asta pentru ca riscam sa ne contrazicem inutil.

Andreea, 36+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Aever e vorba de doctoritza Parpalici Cristina si ar fi trebuit sa nasc la Malaxa. Eu zic totusi sa ii pui o intrebare ca sa nu ai surprize neplacute. Eu nu am stiut ca nu are contract, nici prin cap nu mi-a trecut.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragelor vin si eu la raport du[a cateva zile in care efectiv nu am avut timp sa scriu, insa recunosc ca v am citit pe sarite.

Puiul meu etse din ce in ce mai agitat ziua si mai nou si noaptea. Daca acum cateva zile dupa baita ii dadeam sa pape si apoi somnic, eh acum vrea atentie, ochii sunt larg deschisi si vrem sa cantam si dansam. Adorme greu plange mult, desi il tinem numai in brate, cand eu cand sotul. Nu i problema trecem noi si peste astea insa e obositor tare.

Anitta eu sunt de acord cu tine in ceea ce priveste faptul ca bebelusii nu sunt alintati sau rasftati de la varsta ata. Mai incolo poate, insa acum ei vor caldura nostra si afectiunea nemarginita.

Ylari ma bucur mutl ca ai rezolvat cu medicul , ma regateam sa mi laud si eu dr care a fost de milioane la nastere.

Ionelu . buite a facut si asta mic, nu asa maricele ca ale Evei insa are pe sprancene si obrajiori. Eu nu l dau cu nimic decat cu ser fiziologic.

Deea eu nu am recoltat celule.

Va pup dragelor, ma bag la somnic macar putin

ps nu se mai anunta nimeni pt targ si suc?

Mergi la inceput

La multi ani, Eva... sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta extinsa

La multi ani cu intraziere Constantinul nostru drag si curajos, dar si Elenelor noastre

Mergi la inceput

Bun , deci nu am reusit sa adorm, ca na avem program:)))

Vreau sa va intreb si eu ceva. Lui Cristian ii remura barbia cateodata, insa fara sa planga sau sa fie nervos, pur si simplu din senin cand este calm. Stiu ca in spital s a intamplat la fel si asistenta ia dat calciu, am intrebat neonatoloaga insa nu m a lamurit. Voi va confruntati cu asta?

Mergi la inceput