Hai Albinuta!Fluturasi&Floricele Mai-Iunie'12(54)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

la multi ani eva!!!!! sa fii sanatoasa si tu si bebe !!!!
miha chiar de ce nu-i bun lapticul tau? din cate am citit eu doar daca e vb de intoleranta la lactoza sau o alergie ceva.. nu ar fi bun lapticul de la san...
anitta nici eu nu am fost prea des la eco... ultima oara a fost la 31s ai 6z.... dar mie mereu imi spunea sa vin la 4-5 sapt...si cum e si ff ocupat... ajungeam tarziu...si pe mine ma tine doar 3 zile spital, asa am inteles.. spor la cumparaturi
deea eu una nu recoltez... bafta la epilat

Anca 37+ (8 luni +)cu Mihai Iulian AMR 2+
burtica la 33s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/LaPlimbare#
fotografii de la cununie (la 20s) http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Deea, nu cred ca un sondaj te va ajuta sa iei o decizie in ceea ce priveste recoltarea celulelor stem sau mai degraba nu-l vad ca fiind suficient. Mai bine ar fi sa studiezi motive pro si contra ca sa te hotaraseti.
Nici eu nu recoltez.

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Am studiat motivele si concluzia mereu este aceeasi, nu recoltez, dar intervine acest "dar" de fiecare data si mereu ma gandesc ca Doamne fereste sa am nevoie si am avut si posibilitatea sa recoltez si nu am facut-o.

De asta vreau sa vad cum ati analizat voi si ce decizie ati luat.

Deea 37+ cu
sa rezist cu Victoras dragalas la purtator inca 1 saptamana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Nici eu nu recoltez nimic.
Fetelor cred ca am rezolvat. Cu Medlife la dr Dragos Albu. Merg joi dupa ora 18 sa imi faca eco si control ca sa ma preia. Apoi vineri cica voi avea consulturile cu anestezistul si cel neonatal si probabil vom semna si ct.
Va pup, sper sa fie bine!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

bravo ylari

fotografii de la cununie (la 20s) http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

La multi ani, Eva, iti spun si aici!
Am vb cu ea azi, ii externeaza, are lapte e totul in regula! Abia astepta sa-si duca golanul acasa!

Anitto, imi pare rau pt intarziere, dar in final va fi totul bine! Prietenei melei-au descoperit abia la nastere placenta praevia, deci se mai intampla....nu a fost nicio problema oricum.

Deea, felicitari pt implinirea celor 37 saptamani! Si tie 2liniute!

Deea, eu recoltez stem. Dar numai pt ca am recoltat si la primul copil si cica asa s-ar folosi, intre frati. Daca eram la primul copil nu mai recoltam.

Ylari, am auzit numai de bine despre dr asta! Bravo tie!

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel Robin Hood 37s+

Mergi la inceput

multumesc andra
fetelor... am facut o lista cu farmacia bebelusului si a mea, ce am luat si ce ar mai trebui:

Pt bebe:
Pt ochisori: servetele iridium baby, ser fiziologic bebicina
Pt nasuc: spray cu apa de mare, comprese sterile, aspirator nazal
Pt urechiuse: betisoare cu opritor
Pt gurita: glicerina boraxata
Pt buricut: baneocin pulbere
Pt fundulet: scutece de unica folosinta Huggies 4 pachete, servetele huggies, suocrem si bepanthen
Pt colici: bonnisan si trebuie sa iau protectis
Pt baie: sapun galbenele de la weleda si mai trebuie sa-i iau sampon
Si vigantol

Pt mine:
Pt sani: garmastan si multi-mam
Pt lactatie: ceai chimen, fenicul, anason si trebuie sa iau si galactogil
Pt vergeturi: ulei migdale si unt antivergeturi de la Palmers
Si chiloti de unica folosinta + absormante

ar mai trebui ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

La multi ani, Eva... si aici Sa ai un an si o viata minunata alaturi de familia voastra completa

Eu vin cu o intrebare catre mamici si va cer un sfat. Puiutii vostri vor sa stea sa doarma in patutul lor? Pitica mea zici ca o pui pe jar cand o asezi in pat, fie zi sau noapte. Iar eu sincer nu vreau sa stau toata ziua cu ea in brate, iar noaptea sa doarma doar la mine pe burta ideea e ca deja sunt fitze, am trecut de faza colici, gaze, kk... si dupa ce se linisteste cu astea tot asa face. Adoarme in brate, este linistita si doarme profund, dar in secunda 2 de cand am pus-o in pat zici ca ia foc si urla isteric. Sincer va spun ca nu vreau sa am un copil dependent 100% de mine si care sa nu doarma la el in pat. Ce as putea sa fac pentru a o invata sa doarma la ea in patut? Mamicile cu copii mai mari, voi cum ati procedat ca sa ii invatati?

Vad ca nu mi-a raspuns nimeni cu privire la bubitzele alea? Voi chiar nu v-ati confruntat cu problema asta? Nici mamicile cu copii mai mari? Copiez si aici, poate v-a scapat... azi parca sunt si mai multe pe stanga, pe dreapta avem doar cateva
"De vreo cateva zile ne-am iritat pe fata. Avem ca niste cosulete cu o zona rosie destul de mare in jurul lor. Eu tot dau cu apa termala, se mai calmeaza pe moment, parca si dispar, dar apar altele. Cred ca sunt bubitzele alea pe care le fac bebeii de la hormonii mamei din sarcina, dar nu sunt sigura. Fetelor, ai vostri au asa ceva? Sa ii dau in continuare cu apa termala, sau e motiv de ingrijorare si ar trebui sa sun pediatra?"

Va dorim o zi frumoasa. Pupici

Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
La multi ani Eva!
Ylari ma bucur ca rezolvi cu nasterea.
Anitta am vrut sa scriu de aseara dar eram amarata cu cea tensiune, dar mie doctorita mi-a spus ca e ok pentru trimestrul 3 o intarziere de 3 saptamani, si ca daca ajungem la 3 sapt ma monitorizeaza mai des ecografic si cu teste non-stress si daca e ceva in neregula provoaca nasterea.
2liniute si eu am aceeasi lista.
Ma pregatesc sa o tai la cardiolog, sper sa fi fost doar o alarma falsa, ca eu acasa am de obicei tensiunea 12/8, cateodata cu aritmie, 13-14 numai la medic imi iese.

Elena 37+ cu Bebster AMR 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Ionelu Eva mea a avut bubite de-alea. Dra de la Medicover unde avem abonament ptr ea de cand s-a nascut ne-a recomandat Diprosalic dar doar trei zile mi-a zis sa o dau (nu mai stiu daca doar o data sau de 2 ori pe zi) ptr ca contine aspirina contraindicata la bb mici. I-au trecut ca prin farmec. Iti caut poze si pun pe FB

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput