Hai Albinuta!Fluturasi&Floricele Mai-Iunie'12(54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

ylari eu am nascut cu dr Gheorghe Gica la Medlife care m-a primit la o varsta inaintata a sarcinii si care a dat dovada de fparte mult profesionalism. Daca doresti pot sa iti dau numarul, suna-ma ca am pe fb nr de tel.
Virgi la multi ani pentru bebe Constantin!
Noi am ajuns azi acasa dar sunt terminata de oboseala. Bebele plange intr-una si in urma unor analize facute s-a depistat ca laptele meu nu e bun si are nevoie de lp. Sa mor nu alta! M-am u=incapatanat eu dar doar asa l-am mai potolit iar acum am sanii d piatra. II dau si san dar cum sa mai scap de durerile astea? Maine dimineata ma mulg! Voi ce dati de colici? Ca are niste gaze saracutul...
Promit sa ma mobilizez maine si revin!

DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 37 saptamani cu PAUL FILIP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neata fetelor!
Miha iti multumesc si tie ptr ajutor, sunteti foarte saritoare si intelegatoare
Ieri mi-a fost tare greu am fost socata de-a dreptul. Acum parca m-am trezit mai bine, sa dea Domnul sa rezolv zilele astea... Tind mai mult catre Medlife acum dar sa vedem cum facem. Va tin la curent.

Las o virtuala pentru mamicile obosite iar burticilor fara chef un croissant bun si un pahar de suc.
Virgi stiu ca acum dupa sut tre sa zbor inainte, ieri mi-a fost insa greu am simtit acea neputiinta care te face sa te sufoci de revolta si de incapacitatea de a intelege neseriozitatea unor oameni pe care ii credeai profesionisti. Asta e azi ma adun si ma mobilizez sa rezolv problema. Tineti-mi pumnii va rog din suflet.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Anitta imi pare rau ca ieri nu ti-am spus si eu o vorba buna, iti tin pumnii, imi pare tare rau de placenta praevia, chiar asa, pana acum nu a fost asa? Stai cumintica, odihneste-te si papa bine sa mai creasca bebelusha. Multi pupici. Mama, imi era o foame, am demolat frigiderul.
Pupici

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

Buna dimineata.... sper sa fie mai buna decat ieri ca ati avut numai vesti rele ...mi-e si frica de ce-o sa-mi spuna si mie dr maine....
ylari eu cred ca o sa se rezolve, nu au de ce sa spuna nu doctorii de la privat... ce bani tai nu-s buni? ... si ar trebui sa se poarte si frumos...sa nu faca de rusine spitalul.. nu? eu de medlife nu stiu nimica... la inceput de sarcina stiam doar de RM si am aflat de pe net despre sanador ca spuneau burticile de acum un an ca le-au plecat doctorii de la RM la sanador ca ar da salarii mai mari...... si am mai ales sanador ca-i maternitate noua... are doar un an de cand ii deschisa... mi s-a parut combinatia perfecta: materninate noua cu dr vechi .. dar cred ca si medlife e ok... o sa fie bine
mi_bebelina sper sa nu ajungi si tu sa iti schimbi doctorita....
anitta imi pare rau de diagnosticul placenta previa, dar fatita ta va fi puternica chiar daca e micuta... si fetita lui ionelul s-a nascut cu 2650
elena sper sa vii cu rezultate bune de la cardiolog
virginia din cate am inteles eu te dor sanii si in special mameloanele, ma gandeam oare garmastan nu reduce durerea? eu mi-am mai luat si multi-mam si vad ca ar scrie ca reduc durerea:
http://medicamente.romedic.ro/multi-mam-compresses

Anca 36+ (8 luni +)cu Mihai Iulian AMR 3+
burtica la 33s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/LaPlimbare#
fotografii de la cununie (la 20s) http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html

Mergi la inceput

2liniute multumesc ptr incurajari. Da, in final tot Sanador sau Medlife, nu dtiu inca, astept sa se mai ridice soarele pe cer (vorba vine) ca sa demarez treburile.

Mi bebelina imi pare tare rau ca si tu esti stresata de doctoritza. Totusi poate nu-i asa zaluda... Iti tin pumnii sa fie bine!

Pupici

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

credeam ca a picat siteul...
mi-am schimbat si eu semnatura... dupa UM tocmai am intrat in sapt 38 iar maine merg la dr si tare imi e ca nu o sa ma lase inca 3 sapt... ma pregatesc si ma astept ca maine sa-mi spuna ca o sa nasc saptamana viitoare sau cealalta ... sper sa aiba si puiul meu 3 kg... ca data trecuta era mai mic cu o saptamana
albinuta nastere usoara maine

Anca 37+ (8 luni +)cu Mihai Iulian AMR 2+
burtica la 33s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/LaPlimbare#
fotografii de la cununie (la 20s) http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimineata!
Vizavi de placenta praevia: la 12 saptamani placenta era situata anterior inalt; la 22 de saptamani - anterior inalt; la 30 coborase la 4 cm de colul uterin; ieri (aproape 37 sapt.)acoperea cicatricea cezarienei si laterala colului. Stiti ca eu n-am facut prea multe eco, dar suficiente as zice. Dr zice ca de asta am durerile astea cand merg si presiunea grozava pe col si ca e posibil sa sangerez, in cazul asta sa vin rapid la spital. Mi-a mai spus ca va fi mai greu la operatie pentru ca placenta e chiar sub cicatrice si cand va taia va da de ea, trebuie sa fie foarte atent ca sa nu sangerez prea mult. Si-asa fierul imi era la jumatate, nu ma incanta ideea de sangerare. Dar cel mai aiurea imi pare ca bebelina e asa micuta, ma asteptam sa fie mai maricica. Totusi, de la 30 la 37 de saptamani a luat un kg in greutate. Zic ca nu e chiar rau, insa mereu ea a fost inainte cam cu o saptamana, iar acum e in urma cu 3 saptamani... Important e sa fie sanatoasa, ca o sa creasca ea.
Azi voi iesi sa fac ceva cumparaturi, ca parca m-a bagat in viteza dr asta, ma asteptam sa nasc mai tarziu, nu vreau sa se termine asa repede sarcina asta, mi-e asa de draga!
Tigruta, ai venit repede acasa, vineri ai nascut, iar ieri ai ajuns acasa, ce fain! Si mie mi-a spus ca ma tine 3-4 zile, super, nu mai e ca inainte, 7 zile la cezariana, 5 zile la naturala.
Miha, ce analize? Esti sigura ca nu-i bun laptele? N-am auzit niciodata, povesteste putin despre ce e vorba, eu stiam ca laptele matern e cel mai bun, ca e perfect pentru copii.

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

La multi ani, BelissimaEva! Sa ai un an minunat!!!!!!

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Buna dimineata!

Ylari ptr cafea!
Iti tin 2 pumni mari si 2 mici sa rezolvi situatia fara prea mult stres!

Anitta, extraordinar de mult iti admir logica cu care tratezi problemele. Asta inseamna maturitatea si intelepciunea, eu sigur m-as fi panicat de parca era sfarsitul lumii, dar citind cum pui tu problema imi dau seama cat de "slaba" sunt.

Eu ieri am incercat sa ma programez la un salon pentru reabilitare fizica (epilat, mani-pedi) si raman blocata sa observ ca abia al 3 lea m-a primit, la restul fiindu-le frica sa nu mi se rupa apa in timpul epilatului , asa ca azi am un program destul de incarcat. La 11 merg la salonul asta si la 5 ma prezint frumusel la spital pentru cursul de puericultura. Asa ma bucur ca l-am prins si pe asta

La multi ani BelissimaEva! Sa ai o aniversare frumoasa in noua formula

Las niste in cazul in care avem bebei surpriza!

Deea 37+ cu
sa rezist cu Victoras dragalas la purtator inca 1 saptamana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Uitasem sa expun gandul care l-am avut azi noapte

Daca sunteti de acord, as vrea sa trecem pe prima pagina(modific eu) daca recoltati sau ati recoltat celule stem sau nu.
Eu inca nu sunt decisa si as vrea sa fac un fel de sondaj cu ajutorul vostru.

O sa apara asa:

Recoltez: x, y, x
Nu recoltez: a, b, c

Deea 37+ cu
sa rezist cu Victoras dragalas la purtator inca 1 saptamana!

Mergi la inceput