Hai Albinuta!Fluturasi&Floricele Mai-Iunie'12(54)
Raspunsuri - Pagina 11
albinuta83 spune:
La muuulti ani pt ziua asta MAREEE..! Fetelor, sa fiti sanatoase si sa va tineti puiutii in brate, iar pt mama Agripina ...fie ca toate visele si speratele legate de puiul ei sa se implineasca, iar el sa creasca mare si voios!
Noi am fost la spital de dimineata, mi-a facut internarea, apoi analizele si o monitorizare si a zis ca ma lasa acasa..pt ca e full acolo. Facem ceza miercuri la prima ora, iar maine ma mai duc pt o monitorizare!
Acum..ce sa zic..o zi in plus sau in minus...Parca imi place miercuri pe 23....si eu sunt la fel nascuta.. Eh...sa fie el sanatos.!
cam astea sunt vestile despre noi.
Deeaaa...unde esti? Cum merge?
Andra..cum stai cu contractiile?
38+ cu Rares-Iustin
AMR ...4 zileeee !
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
onutza83 spune:
eu am luat popna de la primii pasi manuala.Nu iti treb muschi:))) e fffffff okkkkkkk.is ff multumita de ea
aever spune:
N-am fost in viata mea mai ciufuta ca azi. N-am facut nimic pana la ora asta, am o durere de cap nasoala, mai devreme ma durea si stomacul rau de tot dar am luat un Rennie si a trecut. Usor, usor vad ca imi apare greata de dupa Rennie. Nu mai zic de contractii, cu carul, cu tot cu No Spa-ul aferent si cu stat in pat. M-as ascunde intr-o grota undeva sa nu ma sune nimeni. Nu mai tin minte nici ce am gandit acum 5 minute, nu cred ca ar putea fi ceva mai grav de atat. A, ba da, mai grav de atat ar fi sa nasc acum.
Nu, nu nasc acum, din pacate acum ma pregatesc sa plec, iar am de condus si de vorbit cu lumea. N-am nici un chef de munca acum insa din pacate nu am incotro. E doar o zi, trebuie sa tin locul colegului, am promis si la momentul respectiv parea ok, dar acum...Asta e, mergem mai departe, sper sa nu nasc.
Vroiam sa intreb, a nascut cineva la Elias acum de curand? Parca Alina zicea mai demult ca naste la Elias? Vroiam sa stiu ce avem nevoie acolo asa pentru noi si bebe. Cu doctorita am discutat doar despre medicamente dar am uitat sa intreb daca imi trebuie prosop pt bebe si cosmetice si altele...Deci daca are cineva informatii strict pentru spitalul asta, as aprecia mult(cu toata ciufuciosenia mea)
Andreea, 36+ cu BebeLUnu
Andra_C spune:
Albinuta, chiar vroiam sa-ti dau sms sa te intreb ce faci. Eu sunt bine, nicio contractie, in schimb durere de cap, de oase...hehehe, mai e un pic siincep cu alte dureri =))
Aever, Albinuta naste acolo. Trage adanc aer in piept si relaxeaza-te, se rezolva toate!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel Robin Gabriel 37s+
Andra_C spune:
Tigruta, la multi ani si tie! Sa fiti sanatosi cu totii!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel Robin Hood 37s+
albinuta83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aever Vroiam sa intreb, a nascut cineva la Elias acum de curand? Parca Alina zicea mai demult ca naste la Elias? Vroiam sa stiu ce avem nevoie acolo asa pentru noi si bebe. Cu doctorita am discutat doar despre medicamente dar am uitat sa intreb daca imi trebuie prosop pt bebe si cosmetice si altele...Deci daca are cineva informatii strict pentru spitalul asta, as aprecia mult(cu toata ciufuciosenia mea) Andreea, 36+ cu BebeLUnu |
Eu nasc la Elias...intreaba-ma orice ca mi-am facut temele :)
Pt tine, in functie de tipul de anestezie iti tb trusa; Mie mi-au dat reteta si pt anestezice, perfalgan, ergomet si carbune medicinal.
la ATI se pare ca ai nevoie doar de apa/ceai. Dupa ce te muta in salon iti trebuie: vata, tampoane, prosoape, servetele umede, periuta, pasta, sapun, camasi noapte, etc..
Pt Bebe: pampersi, servetele umede, bepanten.
La externare aduceti si hainutele.
Daca mai ai intrebari...cu placere!
39+ cu Rares-Iustin
AMR ...1 zi si un pic... !
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
elena_gd spune:
Multumesc de raspunsuri Andra si Onutza, Primii pasi e imposibil acum, dar m-am oprit la Avent Isis electrica.
Saptamana asta cumpar tot, ca nu se mai poate amana, tot am impresia ca nasc la fiecare miscare mai serioasa a lui bebster. Iar in iubi si mama n-am incredere, unul cumpara ce e mai scump si celalalt doar jumatate din lista, ii si vad la shopping impreuna.
Andreea calm, pff am si eu niste arsuri, le sting acum cu un mar.
Tre sa-mi fac curaj de un epilat pe de rost, poate nu o tai pe dumneaei.
Elena 37+ cu Bebster AMR 2+
albinuta83 spune:
Si eu tot Avent electrica am..vom vedea cat e de buna..
Azi pot sa va dau ZEN...muult. Eu ma simt mai bine ca la 30 saptamani, ieri am umblat toata ziua, am fost in Carrefour, apoi Kiabi, apoi la gratar.. Seara am pregatit cu sotul patutul, am finalzat bagajul pt spital..Nu stiu de unde am atata energie..ca ma asteptam sa zac in pat in ultima luna de sracina.
Daca tot nu nasc maine..mi-am mai planificat niste drumuri..
39+ cu Rares-Iustin
AMR ...1 zi si un pic... !
elena_gd spune:
Of gata ZEN-ul meu, ma zgarie asta mic de zor jos, cred ca vrea sa-mi faca vezica franjuri si apoi sa rupa si membranele. Or fi dureri de simfiza ?
Cred ca de maine nu ma mai duc la scoala, de frica sa nu ma apuce nascarile in autobuz, ca la ce gropi sunt pe traseu...
Elena 37+ cu Bebster AMR 2+
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aever N-am fost in viata mea mai ciufuta ca azi. Andreea, 36+ cu BebeLUnu |
IDEM
Si in final
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot