Hai Albinuta!Fluturasi&Floricele Mai-Iunie'12(54)
Raspunsuri - Pagina 12
tigruta spune:
Helloo fetiliiam ajuns acasa si noi
Va multumesc fetele pt sustinere, galereie tot, mi-ati fost de ajutor..
Multumesc Mama Omida si care ati mai facut previziuni
Le felicit si oe celelalte mamici de weekend, nu nominalizez sa nu omit poe careva, chiar ca a fost un weeken plin eui cred ca din cauza presiuni atmosferice, cica pe vremea din asta vin copiii
N-am citit din urma asa ca nu sunt la curent cu ce s-a mai discutat, sa vedem cum am timp daca nu sa fie cu iertare..
pro,mit ca revin cu povestea nasterii, una frumoasa de altfel lasand la o parte neplacerile si durerea caredeja le-am uitat.
Ma bucur ca am trecut cu bine peste, suntem bine si imcercam sa ne acoimodam..
Luca trece rapid de la fericire la gfelozie, trage de el, ii scoate sanul din gura, vrea sa ii bage degetu in guras, iul trage de nas, e ca un uliu, dar incet incet sper sa ne adaptam la noua formula..avem doar cateva ore de cand am ajuns acasa..
Va pup, scuzati incoerenta si greselile dar am atat de multe ganduri in cap
Bafta multa fetelor care urmeaza sa nasca
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 41 Am ajuns la termen!!! AMR???
ionelu spune:
Felicitari noilor mamici, sa aveti parte de bebei frumosi si sanatosi, iar voua refacere rapida si mult laptic va doresc ... ce s-au inghesuit bebeii sa vina in ultimele zile
Noi raportam cam aceeasi situatie, avem zile bune si zile mai putin bune, cum a fost cea de ieri cand mi-a facut bunica mea compot de cirese, dar a uitat sa precizeze inainte ca a pus si lamaie in el... abia dupa ce a facut pitica o criza si am intrebat-o, mi-a spus senina ca nu stia ca nu am voie citrice Oricum am avut o dupa-amiaza si o noapte de dans. Pana la urma am infasat-o si am lasat-o sa urle in patut pentru vreo 40-45 min ca nu ne mai intelegeam cu ea nicicum, nici in brate, nici pe burta, nici pe umar, nici in leagan... nimic. A plans pana a obosit si dupa aia mi-a dormit 6 ore Nu sunt pentru lasat copilul sa urle, dar sunt momente in care chiar nu ai ce sa-i faci
In rest, papam bine, de la ambii sani la o masa, am luat in ultima saptamana 210 g, acum suntem fff aproape de 3 kg (recuperam usor usor),se pare ca m-am reglat si eu cu productia de lapte. Iesim la plimbare in fiecare zi, ne dam in balansoar cand avem chef si nu urlam... am inceput sa stam din ce in ce mai mult treze in timpul zilei, ce sa mai, crestem... si acum ne vin si noua hainele k lumea
AAA, si avem o mica problema... de vreo cateva zile ne-am iritat pe fata. Avem ca niste cosulete cu o zona rosie destul de mare in jurul lor. Eu tot dau cu apa termala, se mai calmeaza pe moment, parca si dispar, dar apar altele . Cred ca sunt bubitzele alea pe care le fac bebeii de la hormonii mamei din sarcina, dar nu sunt sigura. Fetelor, ai vostri au asa ceva? Sa ii dau in continuare cu apa termala, sau e motiv de ingrijorare si ar trebui sa sun pediatra?
Vad ca nu zice nimeni nimic de Baby Expo... sa inteleg ca nu vreti sa va vedeti cu noi? Suntem pana acum doar gasca veche, eu, Ioana si Anxy. O sa mergem joi de la 11:00. Daca totusi va hotarati sa veniti, dati-mi un semn. Gasiti numarul meu de telefon in lista de pe facebook.
Cam atat de la noi, pupam mamicile, bebeii si burticile ramase
Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)
tigruta spune:
Uitam sa va servesc cu un pahar de suc si o prajitura asa de ziua mea..
Urez la multi ani tuturor care serbeaza ziua numelui azi, copiilor vostrii, sotilor
Sa aveti parte de tot ce e mai frumos!!
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 41 Am ajuns la termen!!! AMR???
ionelu spune:
AAA, si eu am uitat sa urez La multi ani Elenelor si lui bebe Constantin de Virgi! Numai bucurii sa aveti si multa sanatate , iar bebe Constantin sa se faca mare si cuminte, sa nu o mai supere pe mami, ca noi ne-am obisnuit cu ea ZEN si vesela. O floricica si pentru Virgi, sa-ti traiasca minunea
Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)
YLARI spune:
Ok, fetelor ajutati-ma si pe mine, care ati nascut la Sanador sau Medlife, cu ce medici ati nascut si care e pararea voastra. Se pare ca dra mea nu are timp sa se ocupe de acte astfel incat sa semneze contractul cu Sanador in timp util, asa ca acum chiar sunt in kuru gol... Am nevoie de cateva recomandari de la voi ca sa ma pot orienta. Acum imi e greu, oricum nu iau in seara asta decizia dar cu o parere de aici, alta de dincolo, poate ma voi putea indrepta in directia corecta. Acum sincer sunt cam in deriva... Eu voi naste prin cezariana. Cum se procedeaza, ma va si consulta dr ptr care voi opta? Pot opta ptr un anume dr sau mi se va "aloca" unul? Imi cer scuze, chiar am nevoie de ajutor, va dati seama eu trebuie sa nasc in 2 saptamani si ma simt ca o tziganca care urmeaza sa ajunga la mana oricui. Daca in seara asta mi se intampla ceva nu am unde sa ma duc, fetelor. Nu am unde, si cu toate pb mele, cu trombofilia... ma simt atat de neajutorata... Am incercat sa imi monitorizez sarcina asta ca la carte, eco peste eco, analize, drumuri la Fundeni, alte analize si acolo, medicamente, injectii, si acum... acum sa mi se intample asa ceva... ma simt groaznic. Stiu ca nu o sa raman nenascuta dar imi e greu acum, in primul rand mi se pare nedrept, in al doilea rand imi e frica ptr ca eu sunt foarte reticenta la schimbari. De orice fel. Asa sunt eu. Imi e greu sa merg la cineva necunoscut, desi stiu ca asta se va intampla. Of... Ajutati-ma va rog cu parerile voastre vis-a-vis de medicii de la clinicile demai sus... Va multumesc mult de tot.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Andra_C spune:
Eu ti-l pot recomanda pe al meu, cel cu care a nascut si Eva acum, dar este la RM, nu la Sanador sau Medlife. La medlife a nascut Miha81 daca nu ma insel si va naste Blanca. La Sanador nu stiu sa nasca cineva. La RM cele mai multe. Adica Ionelu, Eva si urmam eu si Cuchi....
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel Robin Hood 37s+
gyan spune:
La multi ani sarbatoritelor/sarbatoritilor zilei.
Ylari,multumesc.Sper sa se rezolve cu bine cu dr si locatia nasterii. Parerea mea e ca trebuie sa vb cu un medic inainte,nu sa te duci direct sa nasti.Iar eu nu as sta sa ma repartizeze cineva,m as duce pe baza de recomandari. Ai zis ca dr ta iti poate recomanda un alt coleg, poti merge pe mina ei pt ca va vorbi personal cu noul medic,banuiesc,si nu te va da pe mina oricui. Si,din moment ce faci cezariana,procedura e la fel indiferent de medic,adica tot te taie. Iar in privinta asta,dupa mine,nu are mare importanta ca e la stat sau la privat,important e medicul sa fie bun.
albinuta83 -aia nu au chiar nimic in spital!!! Si are renume totusi; ma intreb daca la fel li se face lista si VIP-urilor care se trateaza pe acolo.
Din ce inteleg eu printre rinduri de la noile mamici lucrurile incep sa se aseze incet-incet,atit cu cei mici cit si cu propriile persoane(Tzuky chiar ma gindeam la tine daca ti s au dezumflat picioarele-mama mea,22 kg!!!)...Ceea ce e incurajator,chiar daca inceputul e greu.
virgi
mi_bebelina spune:
Ylari, hai ca suntem surori de suferinta draga mea. Am sunat-o azi pe dr mea, m-a expediat repede desi i-am zis ca vreau sa vin maine la ea sa discutam ultimele detalii legate de nastere si ea ma pune sa o sun pe asistenta de la cabinetul ei individual.....pai ce, eu nasc la policlinica? Mai fac o incercare maine sa o sun sa vad daca totusi vine la cabinetul individual.Ea zicea ca maine nu vine, asistenta a zis sa sun totusi inainte. Tare mi-e ca ma lasa balta. La eco morfologica de trim III, cand dr ecografista a vazut bb si m-a intrebat si de primul copil ce greutate a avut la nastere, imediat s-a grabit sa ma intrebe daca am nascut natural , i-am zis ca da si apoi cu niste ochi bulbucati......si ati nascut cu d-na dr? Nu, nu am nascut cu dr asta.....dar ce sa inteleg, ca asta nu se baga la bebelusi mari? Si macar de ce nu-mi spune......fato daca vrei sa-ti fac cezariana bine, daca nu...du-te in alta parte..
Asa ca
Deja ma ia cu tremurat de nervi.
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
Anitta_O spune:
Ylari, dar cum de nu te poate opera? N-am inteles prea bine. Nu te poti duce sa nasti la spitalul in care lucreaza ea? Oricum, e ingrozitor sa n-ai medic, mai ales pe ultima suta de metri, cum esti tu acum. Nici mie nu mi-a fost prea moale ca n-am avut de la sapt 10 pana pe la 25, dar eram totusiintr-un stadiu al sarcinii cand nu era nici o problema.
Eu am fost azi la Iasi. De unde data trecuta medicul spunea ca prefera sa imi faca cezariana la 39-40 de saptamani, situatia s-a schimbat. Deja am biletul de internare. Conform ecografiei, bebelina e mai mica cu 3 saptamani fata de grafice, are 2600 de grame. Pozitia placentei - placenta previa si e pozitionata mult pe vechea cicatrice, care nu arata deloc bine. Asa ca martea viitoare, pe 29, ma voi interna, voi face analize si in functie de cum evolueaza pitica o sa facem cezariana (pe 29 sau cateva zile mai tarziu).
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anitta_O Ylari, dar cum de nu te poate opera? N-am inteles prea bine. Nu te poti duce sa nasti la spitalul in care lucreaza ea? Oricum, e ingrozitor sa n-ai medic, mai ales pe ultima suta de metri, cum esti tu acum. Nici mie nu mi-a fost prea moale ca n-am avut de la sapt 10 pana pe la 25, dar eram totusiintr-un stadiu al sarcinii cand nu era nici o problema. Eu am fost azi la Iasi. De unde data trecuta medicul spunea ca prefera sa imi faca cezariana la 39-40 de saptamani, situatia s-a schimbat. Deja am biletul de internare. Conform ecografiei, bebelina e mai mica cu 3 saptamani fata de grafice, are 2600 de grame. Pozitia placentei - placenta previa si e pozitionata mult pe vechea cicatrice, care nu arata deloc bine. Asa ca martea viitoare, pe 29, ma voi interna, voi face analize si in functie de cum evolueaza pitica o sa facem cezariana (pe 29 sau cateva zile mai tarziu). Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+ |
Pai am aflat cu stupoare ca NU (mai) lucreaza acolo
Of...
De fapt nu mai lucreaza nicaieri decat in policlinicile private, probabil se ocupa doar cu monitorizari si m-a aburit toata sarcina, nu stiu, nu vreau sa fiu paranoica acum...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot