LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***427***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Oli, petrecere frumoasa.

Si la noi e o vreme de iti tragi patura peste cap. Am aflat ca si la Bucuresti este mai rau decat pe la noi. Sper sa nu strice programul lui Conu` Leonida.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Am citit si eu dieta keto. Pot spune ca intotdeauna adevarul e undeva pe la mijloc. Are dreptate prin unele locuri (adica acolo cu mezelurile, lapte cu ceareale pline de vitamine,) dar a dat tare cu bata cand imi propune omleta din 3 oua seara. Ei, pana aici...In rest, mi se pare usor de urmat, mai ales la cine da rezultate.
Ca in orice regim ideea e sa te feresti de dulciuri, fainoase sau sa nu le amesteci. Asa ca Gia...Spor.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Fetelor, la noi se anunta o ploaie de zile mari. S-a intunecat toata casa si se aud tunete. Asteptam si ploaia.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

La noi e soaaaareee...si caaaald...numai bine, ca ieri si alaltaieri efectiv am dardait, mi-au inghetzat toate cele etc Phiphi doarme. Mai deseara mergem la o zi de nastere. Voi ce mesteriti? Azi e botezul mult-asteptat?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

la noi a trecut" noaptea"...a plouat torential...la noi doar cu fulgere si tunete ...la Ct si cu grindina.Ploaia torentiala a tinut ~2 ore....

In rest hunii sunt ok...eu lucrez....pe blog "speranta..." dovezi...

Miercuri intram si facem orientarea scolara si sper sa o dea valabila pana in clasa a 4-a inclusiv....caci m-au tampit hartiile ,drumurile dar mai ales banii lasati

all
Oli&co distractie maxima....

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Am citit si eu dieta keto. Pot spune ca intotdeauna adevarul e undeva pe la mijloc. Are dreptate prin unele locuri (adica acolo cu mezelurile, lapte cu ceareale pline de vitamine,) dar a dat tare cu bata cand imi propune omleta din 3 oua seara. Ei, pana aici...In rest, mi se pare usor de urmat, mai ales la cine da rezultate.
Ca in orice regim ideea e sa te feresti de dulciuri, fainoase sau sa nu le amesteci. Asa ca Gia...Spor.

Poze Raru
Poze noi

Imi vine sa plang ca am ajuns in situatia asta!!! Acum iesim la terasa cu niste prieteni si in mintea mea e ce NU am voie sa mananc!!! Offff...

Mergi la inceput

Inainte sa vin inapoi pe forum, nu citeam nicicum forumul. Ma gandeam, asta e! Am pus punct, ce sa mai citesc?! Mai tineam legatura cu cateva tufete si atat!

Acum, intorcandu-ma, remarc ca s-a schimbat *ceva*. Parca sunteti mult mai directe si fara acoperire una cu cealalta!

Ceea ce e... caracteristic petru relatiile care dureaza de peste 3 ani!

Anyway, good to be back!

Mergi la inceput

Aaaa, si sa ii urez si eu cuscrei mele (daca o mai fi!) distractie placuta la botez si multa sanatate lui Leon!

Restul de tufete participante... dans!

Olga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Iar n-am mai reusit sa intru, abia aseara am recuperat cu cititul. A murit tatal cumnatei mele si am fost mai mult plecati.

Ilinca, bravo bravei Sophiphi!

Georgiana, eu am tinut o dieta cu proteine, am slabit vreo cinci kg, nu-mi era foame, dar am avut ameteli ingrijoratoare si niste stari ciudate care m-au facut s-o las balta. Kg pierdute le-am pus repede la loc. Eu subscriu la parerea Ginei: ca sa aiba rezultate pe termen lung, o dieta trebuie sa devina un stil de viata, altfel nu faci decat sa intri intr-un carusel in care slabesti doar pentru a pune apoi totul la loc. Bine, teoria nu se aplica neaparat si celor care au nevoie sa scape doar de vreo doua-trei kg, nu cred ca in cazul acesta e necesar sa mananci toata viata urmand anumite reguli, dupa ce dai jos kg care te deranjeaza.

Eu stiu ca botezul lui Leon este maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Da, miine e botezul lui Leon; asa stiu si eu.

Mergi la inceput