LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***427***
Raspunsuri - Pagina 5
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui georgiana310
Bianca, tie trebuia sa-ti multumesc!!! Mi se pare super regimul asta. Si potrivit pentru mine! Tu l-ai tinut? Ce ti-a fost cel mai greu? A avut rezultate? Ideea e ca eu nu pot sa merg la sala. Am un genunchi paradit - 2 fisuri de menisc si nu am voie decat bicileta, inot si alergare mega ultra super usoara. Un fel de mers mai rapid. Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 http://georgianaspataru.blogspot.com/ |
MIe mi s-a parut foarte simplu. Eu am fost plecata acum cativa ani in SUA si in 3 luni m-am ingrasat 15 kile.
Si Anaan si Chatonel au tinut o diete bazate pe proteine si au dat rezultate. Daca vrei detalii mai multe si explicatii logice poti intra pe pagina de FB a lui Andrei Laslau. Posteaza si ce mananca el...asa ca sa te inspiri.
Eu iti sigur ca e eficienta.
anamariame spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
|
anamariame spune:
Sedinta mea foto a picat pentru ca mi-am dat seama ca nu am nici aparat foto acasa, nici rochiile toate . Prin urmare, ma duc la somn. Dar nu inainte sa spun cat de tare mi-au placut propunerile lui Simply.
georgiana310 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Bianca2503
MIe mi s-a parut foarte simplu. Eu am fost plecata acum cativa ani in SUA si in 3 luni m-am ingrasat 15 kile. Si Anaan si Chatonel au tinut o diete bazate pe proteine si au dat rezultate. Daca vrei detalii mai multe si explicatii logice poti intra pe pagina de FB a lui Andrei Laslau. Posteaza si ce mananca el...asa ca sa te inspiri. Eu iti sigur ca e eficienta. |
DE MAINE!!! ADICA, DE AZI!
Ilinca_M. spune:
Doamne Dumnezeule! A doua noapte a lui Phiphi singura in pat, singura in camera ei- cap-coada si anume 22-9! (ca doar e weekend; la 9 m-am trezit si eu si am mers s-o pandesc: tocmai se trezea, se intorcea de pe o parte pe alta, s-a pus cu curu' in sus, a stat asa un timp...s-a intins bine, si-a luat papusa in brate si a fugit repede...la tata'so, care inca e in pat, desi in mai putin de 1 ora trebuie sa fie la serviciu:))
Daca va mira exaltarea mea e fiindca eu chiar ma resemnasem ca Sophia nu va renunta de buna-voie la suptul de noapte veci, cum citeam ca alti copii alaptati au renuntat la 1 an, hai doi (desi stiu ca si Ada se servea noaptea, nu, Novus?) Si acum simt asa o bucurie: uite, mai, cae adevarat, cand un copil chiar e pregatit, face o chestie de buna-voie, chiar nu trebuie sa fii "mana forte" cu el, sa insisti, sa se lase cu plans si zbateri...Da, nu e tocmai cea mai minunata varsta sa te lasi de supt noaptea la 3 ani (:)))) dar eu asa ma bucur ca a venit totusi ziua (noaptea:))) aia.
Gata, nu va mai bat la cap!:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Hola,
Am baut deja cafea dar mai pot sa beau una si cu voi.
Anamariame, scuze, am facut o confuzie; rochia "fluture" imi place si mie (am mai explicat: credeam ca o numesti asa pe cea asimetrica, cu spatele gol).
Bianca, sper ca nu te-ai necajit din cauza dietei; mie acum nu mi se mai potriveste, desi, acum citiva ani as fi fost in extaz sa stiu ca pot minca asa si sa slabesc; si eu stiu ca dietele pe baza de proteine si grasimi dau rezultate uimitoare.
Succes norei mele in drumul spre independenta! Bravo, Sophia!
Olga, gata pregatirile? Emotii? O sa fie totul la superlativ, sint convinsa!
inapreda spune:
Va multumesc tuturor pentru sugestiile legate de tinuta mea.
Am gasit o rochie care mie imi place fff mult si e si suuuuper ieftina dar eu vreau sa o combin cu o geaca de piele si nu pot sta in restaurant cu geaca in spate iar fara, nu-mi mai place "tinuta" Azi, la 13 o sa merg la magazinul "meu" sa vad daca pot incropi ceva. Va anunt. Multam, inca o data pentru idei, si sugestii pentru "a new Gina"
anamariame spune:
Buna dimineata!Vin si eu la cafea, caci abia ne-am trezit si ne-am spalat pe dinti!La noi e cam morocanoasa vremea, dar sper sa isi revina, caci diseara mergem la circ. Iar diseara Eva doarme la soacra-mea, iar noi o sa ne facem de cap in oras
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Buna dimineata! Vin si eu la cafea, caci abia ne-am trezit si ne-am spalat pe dinti! La noi e cam morocanoasa vremea, dar sper sa isi revina, caci diseara mergem la circ. Iar diseara Eva doarme la soacra-mea, iar noi o sa ne facem de cap in oras |
Fain program, sa va distrati!
Noi ne-am facut de cap aseara (desi, cind a inceput nustiuce meci, au oprit muzica in restaurant si au pus meci ) asa ca azi avem program cu Ian; mintenash mergem pe-o terasa cu copii pentru ca este spatiu de joaca iar, dupa somn, la fel.
anamariame spune:
Daca ar fi frumos afara, numai prin parcuri as sta cu ea. A primit role de ziua ei si inca nu le-am inaugurat. Bine, mai mult de frica mea...