LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***427***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Mai, nu am zis ca detin adevarul absolut in materie de diete. Pana la urma fiecare tine dieta care i se pare cea mai usoara. Pentru mine regimul asta a facut minuni.

E clar ca daca nu va place ce zice omul acolo, adica nu se pupa ideile proprii, par chestii ciudate ba mai mult ineptii.

Orice cura de slabire are efecte secundare. E normal sa fie asa. Dar credeti-ma ca cu Nestle Fitness sau chestii cu 0% fat (american style) nu se slabeste. Si chiar nu puteti sa nu fiti de acord cu omul acolo unde zice de branza topita, mezeluri si iaurt cu fructe.

Mie, vorbesc doar de mine, ca io prefer oricand o salata in loc de un fruct, stilul asta ketogenic mi se potriveste: mananc ce vreau eu mai putin fainoase, dulciuri si fructe cu mult zahar.

Bianca, tie trebuia sa-ti multumesc!!!

Mi se pare super regimul asta. Si potrivit pentru mine!

Tu l-ai tinut? Ce ti-a fost cel mai greu? A avut rezultate? Ideea e ca eu nu pot sa merg la sala. Am un genunchi paradit - 2 fisuri de menisc si nu am voie decat bicileta, inot si alergare mega ultra super usoara. Un fel de mers mai rapid.

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
http://georgianaspataru.blogspot.com/

MIe mi s-a parut foarte simplu. Eu am fost plecata acum cativa ani in SUA si in 3 luni m-am ingrasat 15 kile.

Si Anaan si Chatonel au tinut o diete bazate pe proteine si au dat rezultate. Daca vrei detalii mai multe si explicatii logice poti intra pe pagina de FB a lui Andrei Laslau. Posteaza si ce mananca el...asa ca sa te inspiri.

Eu iti sigur ca e eficienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Ana-Maria, nu mere sa pun centura la dansa, fiindca partea alba e cusuta la spate si n-am cum.La pantaloni: si eu ma gandeam ca daca nu erau blugi poate mai facem o exceptie, dar asa...Stiu ca v-am dat o bataie de cap, dar am impresia ca va place CRISTIAN (7.03.2009) --------------------------------------Where there's a will there's a way
Mie, sigur da!!! Ma bucur sa vad ca ai atitea variante de rochii faine si nu inteleg de ce, initial, ai ales-o pe cea bleu. Toate rochiile pe care ni le-ai prezentat imi plac, cu o singura exceptie: cea pe care o numeste Anamariame "fluture"; nu-mi place pentru ca o gasesc "out"; demodata Sorry, cred ca iar am spus mai mult decit trebuia. Bluza imi place cum iti vine; nu cred ca ar trebui sa fie mai strimta; o poti asorta cu una din fustele scurte si cu "perle".Io cred ca vei fi...senzatie la botez! PS. Tzitze-lipitoare mi-am luat de pe o k a z i i punct ro"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
Eu am numit-o fluture pe cea grena, din primul mail. La aia te referi?

Mergi la inceput

Sedinta mea foto a picat pentru ca mi-am dat seama ca nu am nici aparat foto acasa, nici rochiile toate . Prin urmare, ma duc la somn. Dar nu inainte sa spun cat de tare mi-au placut propunerile lui Simply.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:

Mai, nu am zis ca detin adevarul absolut in materie de diete. Pana la urma fiecare tine dieta care i se pare cea mai usoara. Pentru mine regimul asta a facut minuni.

E clar ca daca nu va place ce zice omul acolo, adica nu se pupa ideile proprii, par chestii ciudate ba mai mult ineptii.

Orice cura de slabire are efecte secundare. E normal sa fie asa. Dar credeti-ma ca cu Nestle Fitness sau chestii cu 0% fat (american style) nu se slabeste. Si chiar nu puteti sa nu fiti de acord cu omul acolo unde zice de branza topita, mezeluri si iaurt cu fructe.

Mie, vorbesc doar de mine, ca io prefer oricand o salata in loc de un fruct, stilul asta ketogenic mi se potriveste: mananc ce vreau eu mai putin fainoase, dulciuri si fructe cu mult zahar.

Bianca, tie trebuia sa-ti multumesc!!!

Mi se pare super regimul asta. Si potrivit pentru mine!

Tu l-ai tinut? Ce ti-a fost cel mai greu? A avut rezultate? Ideea e ca eu nu pot sa merg la sala. Am un genunchi paradit - 2 fisuri de menisc si nu am voie decat bicileta, inot si alergare mega ultra super usoara. Un fel de mers mai rapid.

MIe mi s-a parut foarte simplu. Eu am fost plecata acum cativa ani in SUA si in 3 luni m-am ingrasat 15 kile.

Si Anaan si Chatonel au tinut o diete bazate pe proteine si au dat rezultate. Daca vrei detalii mai multe si explicatii logice poti intra pe pagina de FB a lui Andrei Laslau. Posteaza si ce mananca el...asa ca sa te inspiri.

Eu iti sigur ca e eficienta.

DE MAINE!!! ADICA, DE AZI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Doamne Dumnezeule! A doua noapte a lui Phiphi singura in pat, singura in camera ei- cap-coada si anume 22-9! (ca doar e weekend; la 9 m-am trezit si eu si am mers s-o pandesc: tocmai se trezea, se intorcea de pe o parte pe alta, s-a pus cu curu' in sus, a stat asa un timp...s-a intins bine, si-a luat papusa in brate si a fugit repede...la tata'so, care inca e in pat, desi in mai putin de 1 ora trebuie sa fie la serviciu:))
Daca va mira exaltarea mea e fiindca eu chiar ma resemnasem ca Sophia nu va renunta de buna-voie la suptul de noapte veci, cum citeam ca alti copii alaptati au renuntat la 1 an, hai doi (desi stiu ca si Ada se servea noaptea, nu, Novus?) Si acum simt asa o bucurie: uite, mai, cae adevarat, cand un copil chiar e pregatit, face o chestie de buna-voie, chiar nu trebuie sa fii "mana forte" cu el, sa insisti, sa se lase cu plans si zbateri...Da, nu e tocmai cea mai minunata varsta sa te lasi de supt noaptea la 3 ani (:)))) dar eu asa ma bucur ca a venit totusi ziua (noaptea:))) aia.
Gata, nu va mai bat la cap!:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola,

Am baut deja cafea dar mai pot sa beau una si cu voi.

Anamariame, scuze, am facut o confuzie; rochia "fluture" imi place si mie (am mai explicat: credeam ca o numesti asa pe cea asimetrica, cu spatele gol).

Bianca, sper ca nu te-ai necajit din cauza dietei; mie acum nu mi se mai potriveste, desi, acum citiva ani as fi fost in extaz sa stiu ca pot minca asa si sa slabesc; si eu stiu ca dietele pe baza de proteine si grasimi dau rezultate uimitoare.

Succes norei mele in drumul spre independenta! Bravo, Sophia!

Olga, gata pregatirile? Emotii? O sa fie totul la superlativ, sint convinsa!

Mergi la inceput

Va multumesc tuturor pentru sugestiile legate de tinuta mea.
Am gasit o rochie care mie imi place fff mult si e si suuuuper ieftina dar eu vreau sa o combin cu o geaca de piele si nu pot sta in restaurant cu geaca in spate iar fara, nu-mi mai place "tinuta" Azi, la 13 o sa merg la magazinul "meu" sa vad daca pot incropi ceva. Va anunt. Multam, inca o data pentru idei, si sugestii pentru "a new Gina"

Mergi la inceput

Buna dimineata!Vin si eu la cafea, caci abia ne-am trezit si ne-am spalat pe dinti!La noi e cam morocanoasa vremea, dar sper sa isi revina, caci diseara mergem la circ. Iar diseara Eva doarme la soacra-mea, iar noi o sa ne facem de cap in oras

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Buna dimineata!
Vin si eu la cafea, caci abia ne-am trezit si ne-am spalat pe dinti!
La noi e cam morocanoasa vremea, dar sper sa isi revina, caci diseara mergem la circ. Iar diseara Eva doarme la soacra-mea, iar noi o sa ne facem de cap in oras

Fain program, sa va distrati!
Noi ne-am facut de cap aseara (desi, cind a inceput nustiuce meci, au oprit muzica in restaurant si au pus meci ) asa ca azi avem program cu Ian; mintenash mergem pe-o terasa cu copii pentru ca este spatiu de joaca iar, dupa somn, la fel.

Mergi la inceput

Daca ar fi frumos afara, numai prin parcuri as sta cu ea. A primit role de ziua ei si inca nu le-am inaugurat. Bine, mai mult de frica mea...

Mergi la inceput